e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2019 - 3:39

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1744 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 183 84 85 86 87 88 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2013 - 16:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.Prosinec 2009 - 13:47
Příspěvky: 126
Zdravim panove
Mam problem s mojim wl500gp V2
rok islo az na par padou oscamu vsetko bez problemou.. po roku mi zacal jaksi mrznut..
mam tam nainstalovany oleg fw taky jak je vtom navodu s oscamem podla toho navodu:
http://ab-forum.info/viewtopic.php?p=305869#p305869
predtym ked spadol oscam, do routra som sa vedel dostat a nahodit... teraz mrzne uplne.. pomaha len odpojit z el. a znovu zapnut..
v nastaveniach olega mam WIFI vypnute. CPU vytazenie ukazuje cca 15-20% a na router neni ziadne ine zariadenie okrem usb klucika a phoenix citacky zapojene
skusal som aj zdroj vymenit - nepomohlo, zmena bin oscamu, to iste...
uz vazne netusim kde hladat chybu.. za pripadne rady dakujem..

v prilohe posielam log zo systemu


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Naposledy upravil(a) DJJaro18 dne 09.Březen 2013 - 22:25, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2013 - 9:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
vymen si sietovy zdroj , novy daj aspon 2,5A .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2013 - 22:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.Prosinec 2009 - 13:47
Příspěvky: 126
teraz tam mam 3A i tak padol.. :( reflashoval som nanovo.. bez vysledku...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 12.Březen 2013 - 10:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Březen 2008 - 10:17
Příspěvky: 43
Místo/Bydliště: SK - Liptov
Pozri tu: http://cooper.regionaliste.cz/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2013 - 6:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Leden 2008 - 19:39
Příspěvky: 1188
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 20 krát
Dnes jsem aktualizoval oscam na verzi svn-r8109 od "dolehaj"
Kde je chybka, když mi u všech klientů vypisuje stejnou IP (192.168.84.0)?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2013 - 7:50 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Listopad 2007 - 19:15
Příspěvky: 1134
Poděkováno: 7 krát
uz se to resilo, je to verzi, zkus jinou, nebo se vrat k te svoji predesle verze 7xxx, byly tusim v poradku, je to na psane v jinem threadu

_________________
...:::IP box 200S_AB Enigma 15.12.2008+TT ...28 + Gital, Optibox cx pvr ready extra+hdmi, Icecrypt s4000hd pvr, SatElita 2000HD, P 6010:::...IPBox55HD+AB_Enigma2 18.10.2011


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2013 - 7:53 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Listopad 2007 - 19:15
Příspěvky: 1134
Poděkováno: 7 krát
tak jsem to nasel, zde se o tom pise, ale reseni jsem uz napsal viewtopic.php?f=167&t=38235&start=60

_________________
...:::IP box 200S_AB Enigma 15.12.2008+TT ...28 + Gital, Optibox cx pvr ready extra+hdmi, Icecrypt s4000hd pvr, SatElita 2000HD, P 6010:::...IPBox55HD+AB_Enigma2 18.10.2011


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2013 - 10:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Leden 2008 - 19:39
Příspěvky: 1188
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 20 krát
Dík. Jel jsem na verzi 5932 a tak jsem chtěl ze zvědavosti zkusit novější.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2013 - 8:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Květen 2008 - 8:02
Příspěvky: 12
Poděkoval: 1 krát
Zdravim, čo by ste mi odporučili na WL500gp v1.. v súčastnosti ,aky soft z ohladom na stabilitu
skušal som Olega podla navodu od alfsvk.... zatial ok
PS čitačku mam smargo+ modru ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2013 - 19:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Květen 2010 - 16:07
Příspěvky: 71
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
Mám ASUS WL-500g Premium V2 s OpenWrt Kamikaze 8.09 a nainstalovaný Oscam OSCAM 1.20-unstable_svn build #5709

zkoušel jsem nový Oscam svn8577-ASUSWL-WEBIF-NOIPv6 , ale ten se ani nespustí.

Používáte někdo tuto kombinaci a máte nový Oscam, který mi tam bude fungovat ?
Nemají novější verze umístěny jinde configy, nebo knižnice, že se nové verze nechtějí spustit ?

Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 09.Květen 2013 - 13:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
pozri si , ci mas na spravnom mieste konfiguracne subory . Sousti ho cez telnet, on sam napise, ze nejaky conf nenasiel.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 09.Květen 2013 - 19:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Květen 2010 - 16:07
Příspěvky: 71
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
Přes ten telnet netuším, jak na to. Nedá se to zjistit v configu, nebo nějak jinak , Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 09.Květen 2013 - 21:05 
V configu zistis prd.. /len to kde ich mal ten co bastlil konfig.
Sak si ich daj kam chces je to na Tebe, oscam spustis s parametrom -c /cesta ku konfigom
a nemusis nic riesit. Inak tazko nechapem preco kazdy nahana novu binarku oscamu,
ved na bezne pouzivane karty v nasich koncinach netreba nic zvlastne.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 10.Květen 2013 - 19:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Leden 2008 - 19:39
Příspěvky: 1188
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 20 krát
DuoCore
mám tu samou verzi (5877) - stačila jen nahradit binarka, reboot a jelo to. Ale je možný, že Kamikaze to má nějak jinak.
alfsvk
Citovat:
Inak tazko nechapem preco kazdy nahana novu binarku oscamu,
ved na bezne pouzivane karty v nasich koncinach netreba nic zvlastne.

Já kdybych nebyl zvědavej co je v nových verzích nového tak bych nadále zůstal u 5359.
A možná že se i vrátím - mám nějak moc errorů v zápisech, ale stabilita je OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 11.Květen 2013 - 19:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Květen 2010 - 16:07
Příspěvky: 71
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 1 krát
Mám 5709, u Kamikaze to bude asi jinak, jinak je stabilní, ale nemůžu u ní docílit, aby se mi ukazovaly názvy zápisů oprávnění, i když oscam.tiers mám vyplněné snad správně. Nebo jestli je třeba ještě něco doladit ? A chtěl jsem si dát picony a to umí až vyšší verze.

0D96,0624:03E9|CT1, CT2,CT4,CT HD
0D96,0624:03EA|Prima, Prima Love,Prima Cool, Barandov, Nova, Nova Cinema, Nova HD
0D96,0624:03EB|STV1,STV2,STV3
0D96,0624:03EC|Markiza. Doma
0D96,0624:03ED|Joj, Joj Plus
0D96,0624:07D1|Eurosport2, Sport5,Nova Sport,Sport1,Golf Channel,FaH, Discovery, NG,NG Wild, Viasat Eplorer/Spice, Viasat History, Viasat Nature, Jim Jam, Disney Channel, duckTV, MGM, FilmBox, FilmBox Extra, MTV CZ, Retro Music, LeoTV
0D96,0624:07D2|Eurosport, History
0D96,0624:07D3|daring!TV
0D96,0624:07D4|CS Film
0D96,0624:07D5|HBO
0D96,0624:07D6|KinoCS, Muzika CS, Doku CS
0D96,0624:07DB|Paprika TV, Sport2
0D96,0624:0BB9|Brava HDTV, Discovery HD, History HD, Filmbox HD, iConcerts, Deluxe Lounge HD, Classica HD
0D96,0624:0BBA|Nova SportHD, Travel ChannelHD, Eurosport HD, NG WILD HD, Spektrum HD, MTVN HD
0D96,0624:0BBB|HBO HD
0D96,0624:0BBC|Penthouse HD
0D96,0624:07D8|Cinemax
0D96,0624:07D9|Hustler
0D96,0624:07DA|Man-X
0D96,0624:1771|special_service ICE
0D96,0624:1772|special_service I RDETO
0D96,0624:07DE|Film Europe Channel
0D96,0624:FFD0|AutoMotorSport HD DE
0D96,0624:138A|Volny kanal
0D96,0624:1389|Volny kanal
0D96,0624:138B|Volny kanal


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 12.Květen 2013 - 7:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Leden 2008 - 19:39
Příspěvky: 1188
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 20 krát
jj u starších verzích se zápisy zobrazují špatně


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2013 - 6:00 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 27.Říjen 2009 - 9:50
Příspěvky: 369
satelitni prijimac: AMIKO SHD-8000, Openbox X-810
zdravim Vas
ja mam 500gp v1, oleg fw, jednocitacku a oscam, vsetko frci ako ma
teraz som to iste robil kamosovi s tym rozdielom ze on ma v2 a dvojcitacku
oscam nabehol a vsetko sa zdalo ze frci, az na toto:
- ked sa da restartovat oscam tak obcas nenabehne (to ani na mojom) a vtedy pouzijem cez putty riadok "/tmp/harddisk/bin/oscam -b -c /tmp/harddisk/bin/" a oscam hned dabehne, na kamosovom to ale nepomoze
- ked ma nastavene newcamd (bez mgclient) tak newcamd blbne, niekedy nepripoji, iba ked nastavim mgcamd na prijmaci
- a posledne najvaznejsie, ze pamat sa rychlo plni a po case (niekedy ani nie den) oscam zhodi :(, userov je tam asi 5
netusite kde hladat problem? ake verzie pouzivate, on tam ma 1.9.2.7-rtn-r3702 a oscam 7983 od dolehaja
dikes


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2013 - 8:05 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 27.Říjen 2009 - 9:50
Příspěvky: 369
satelitni prijimac: AMIKO SHD-8000, Openbox X-810
viete mi aspon niekto poradit ktoru verziu oscamu a fw dat na asus 500 gp v2 s dvojcitackou ZDK?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL-500g Premium V2
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2013 - 15:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Prosinec 2007 - 19:38
Příspěvky: 22
Poděkoval: 1 krát
mohol by mi niekto pomoc s nahratim novšieho oscamu do rutra , šiel som podla navodu ale nedari sa mi to nainštalovať teraz mám tam nahrate oscam 3917 ale ten mi pada v asuse mam nahraty soft tento :
Firmware OpenWrt Kamikaze - With X-Wrt Extensions 8.09
Kernel Linux 2.4.35.4 #18 Fri Jan 22 19:42:58 CST 2010
MAC .............
Device ASUS WL-500g Premium V2
Board Broadcom BCM5354 chip rev 3
Username root
Web mgt. console Webif²
Version r4838
už sa s tym trapim 3 dni DAKUJEM


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2013 - 16:30 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 27.Říjen 2009 - 9:50
Příspěvky: 369
satelitni prijimac: AMIKO SHD-8000, Openbox X-810
novsi oscam iba preplacnes subor a restartnes
len musis mat spravnu verziu oscamu a to poslednou dobou neviem najst ani ja tie spravne pre asusa :(


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1744 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 183 84 85 86 87 88 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk