e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 10.Prosinec 2019 - 8:08

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 401 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 521 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Skylink irdeto na ipbox400 s Neumo/slon
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2011 - 20:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2011 - 10:06
Příspěvky: 32
Testovací verze na bázi Oscam v. 6059 je tady: viewtopic.php?p=384091#p384091

Žádné klíče nejsou potřeba. Umožňuje domácí sdílení - newcamd je funkční jen na LAN.

//
Poslední verze pro MIPS, SH4 DVBAPI/STAPI, PPC, PPC_OLD jsou zde:

viewtopic.php?p=395911#p395911


Naposledy upravil(a) black_ship dne 22.Únor 2012 - 22:53, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2011 - 12:54 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 1:07
Příspěvky: 878
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 14 krát
dobra praca :good:
len tych emm sa sype nejak privela


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2011 - 13:50 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Všiml jsem si, hlavně těch chybných. To mi na VU (mips) nedělá. Ale tahle verze má nějaké úpravy, aby běhalo dvbapi. možná tam je problém. Nakonec je to označeno jako testovací verze, tak se třeba i tady u historických boxů dočkáme ještě nějakého vývoje. :)

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2011 - 18:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2011 - 10:06
Příspěvky: 32
joe6pack napsal:
dobra praca :good:
len tych emm sa sype nejak privela

Kolik je privela? S jakou kartou? 0624 i 0666 soucasne? Jsou nejake EMM error, nebo jsou vsechny zapsane?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2011 - 20:15 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Za 35 minut, 0624:
EMM error
UK / G / S / UQ
0 / 538 / 0 / 0
EMM written
UK / G / S / UQ
0 / 542 / 11 / 0
EMM skipped
0 / 1875 / 0 / 0
UK / G / S / UQ

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2011 - 20:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
to je povedal by som ,ozaj privela . force_irdeto = 0 . To treba asi pouzit. a skusit inu volbu pre cache emm .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2011 - 20:43 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Mě to nepřijde zas tak moc cca 1 zapsaná/4sec. Irdeto karty po inicializaci nedávají CW (dešifrované ECM), dokud nepřijde alespoň 1 správná EMM. Pokud by chodily pomaleji, bude po spuštění o to déle trvat, než začne karta dekódovat.

Jiný problém jsou chybné a odmítnuté. Ty se dají odfiltrovat. Možná, že se jedná jen o problém kosmetický, že se vypisuje něco, co je zbytečné vypisovat.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 0:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
herkis mi cosi poslal, tak som sa pohral
v celku bez skipped a error sa mi osvedcila tato konfiguracia:
Citovat:
[reader]
label = dolna
protocol = internal
device = /dev/sci0
fallback = 1
cacheex = 1
force_irdeto = 1
detect = cd
mhz = 357
cardmhz = 357
group = 1
emmcache = 1,1,2
dropbadcws = 1
disablecrccws = 1


ziadne caid a podobne, jedine v oscam.dvbapi je potrebne zadat prioritu podla realnej karty teda na skylink dopisat:
P: 0624 1
a cslink dopisat :
P: 0666 1

Vyskusajte.
inak - boxkey vidim , zislo by sa vypnut .

takto to potom vypada po zapise parametrov a 15 minutach prevadzky :
Příloha:
readers.JPG


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 0:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
a este jedna vec . emm stacia aby sli max 10 minut po starte oscamu - to sa da dosiahnut jednoducho - v oscam.conf doplnit :
Citovat:
[monitor]
aulow = 10
hideclient_to = 15
appendchaninfo = 1

takto pojdu emm 10 minut po starte a potom nabehnu na dalsich 10 minut, az ked nedokaze dekodovat z karty.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 7:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2009 - 22:16
Příspěvky: 138
satelitni prijimac: IP9000,AAF E2+1TB HDD
Poděkováno: 1 krát
Zdravím znalce,objevila se tu verze i pro SH4,chce to po mě libpcsclite.so.1...nemůžu tu správnou najít....poradíte? mám IP9000

_________________
IPbox9000,2xConnexant 24116,Flash-AAF-MCS,sda1-AAF-MMEV2-full,Oscam 6059 4e,1TB HDD HITACHI,2xLNB(23,5E;19,2E).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 8:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
vsetky od ciernej ovce pytaju tie lib. :) skus pohladat kdesi a dat to do /var/lib , alebo do /usr/lib.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 9:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2011 - 10:06
Příspěvky: 32
@Profa11 vyzkousej novou z downloadu.

SH4 verze STAPI bude doplnena.
SH4 Dvb-api je nove v donwloadu, uz by nemala chtit knihovny - pro image s e2.
Navic je u SH4 rozdil v pouziti ctecky, proto je nutne uvadet box, image.

Problem cest ke konfigu je ruzne umisteni v boxu. Pouziti pro sh4 je zakladni:
Kód:
###########################################################
### setup here your default oscam-config paths....      ###
### (default path to oscam.conf/user/server...          ###
###########################################################
DEFAULTCONFIG=/var/keys
SH4_DVBAPICONFIG=/var/keys
SH4_STAPICONFIG=/data/keys


Nejlepsi je pri startu oscamu pouzit prepinac c a dat cestu k souborum
oscam -c /var/.......


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 13:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2011 - 10:06
Příspěvky: 32
jeste bych potreboval vedet, jestli problem spatnych EMM je i na IP9000 nebo IP99xx - obdobne jako Neumo Slon.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 14:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
spatne emm som mal aj ja, ked som pouzil zapis do oscam.server, ako bol v prvom prispevku od Teba. Ale ked som to trochu poupravil - error a skiped zmizli. Mozno to bude stacit. Podla mna je filter vo vnutri dobre .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 16:59 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Takhle se dají "odstranit" špatné emm

Kód:
emmcache = <usecache>,<rewrite>,<logging>

* <usecache> 0 = # disabled EMM caching  (default)
* <usecache> 1 = # enabled EMM caching

* <rewrite>  n = # determines how often one and the same EMM is written. only if <usecache> = 1

* <logging>  0 = # EMM logging disabled
* <logging>  1 = # logging EMM errors
* <logging>  2 = # logging written EMMs
* <logging>  4 = # logging skipped EMMs
* <logging>  8 = # logging blocked EMMs
* <logging>  16 = # logging audisabled EMMs

Sumarizing this values is possible. 31 shows all kinds of messages
ale problém bude asi hlouběji.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 17:27 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Profa11 napsal:
Zdravím znalce,objevila se tu verze i pro SH4,chce to po mě libpcsclite.so.1...nemůžu tu správnou najít....poradíte? mám IP9000

Jakou používáš verzi oscamu, jaký máš image (E2?), jakou potřebuješ kompilaci dvbaapi/stapi?

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 17:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
On sa ten oscam sprava zvlastne. Na irdeto musi byt v oscam.dvbapi P:0624 1 ,alebo P: 0666 1 . Nestaci len P: 0624 , P: 0666 . Treba mu celkom jednoznacne zadat typ karty. A celkovo aj vsetky verejne distro pracuju zvlastne. Pri readery s vlozenou kartou 0624 a presne definovanym CAID 0624 , kludne pouziva 0666 a dokonca ho k citacke dokaze aj priradit . Tia vadne emm su koli tomu,ze na kartu idu irdeto emm urcene pre ineho providera- preto ich karta odmietne. Zakazovat zobrazovanie zlych emm v logu nema vyznam - oni na kartu idu a zbytocne zdrzuju - akurat to clovek nevidi.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 19:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2009 - 22:16
Příspěvky: 138
satelitni prijimac: IP9000,AAF E2+1TB HDD
Poděkováno: 1 krát
Ahoj,

mam E2 AAF MME2 + s..ink ICE.Po update binarky od "..ship"uz to jede-nechce knihovnu.V jine verzi Oscamu to v rezimu CW jede v poho(i zapisy) ale v ird to nejde.Oscam.server jsem dal jak se tady nasel ale nic(i DVBAPI je na P:0624 1).Ani zapisy ani nic jineho.
Jinak dik za info i za velky kus prace vsem v teto oblasti!!!.
Uplnej laik nejsem,CW karty s Oscamem jsem rozchodil vzdy.Asi by mi pomohl Vas cfg(bude tam nejaka blbost soudim).

_________________
IPbox9000,2xConnexant 24116,Flash-AAF-MCS,sda1-AAF-MMEV2-full,Oscam 6059 4e,1TB HDD HITACHI,2xLNB(23,5E;19,2E).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 19:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
mas ICE kartu - 0D96 ,alebo 0624 ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 19:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2009 - 22:16
Příspěvky: 138
satelitni prijimac: IP9000,AAF E2+1TB HDD
Poděkováno: 1 krát
ICE.
Prikladam vypis po restaru Oscamu

_________________
IPbox9000,2xConnexant 24116,Flash-AAF-MCS,sda1-AAF-MMEV2-full,Oscam 6059 4e,1TB HDD HITACHI,2xLNB(23,5E;19,2E).


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 401 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 521 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: martinchromy a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk