e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2019 - 19:33

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 125 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 20:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Budes prekvapeny ale precital, presluskal som 35 stranok z vyskytom tohto vyrazu. No nie som expert a tak tomu prd rozumiem. Ja som box pouzivam hadam 5 rokov a doteraz mi isiel bez problemov a nemam dovod ho predavat len preto ze mi linux nic nehovori, vymenu skylink karty som si ja nevymyslel.
Ale dik za pomoc, potrapim sa a nieco bude. Zatial mi ide upc tak aspon mam co pozerat.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 20:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 31.Říjen 2006 - 8:05
Příspěvky: 28
Poděkováno: 3 krát
Co takhle pouze vymenit binarku newcs za newcs z verze 1.70 co se tu povaluje.

_________________
AB IP Box 9000HD (2x DVB-S2 tuner Conexant CX24116) 19E,23.5E,13E,0.8W E2 PKT 1.3.569


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 21:12 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
mbsenice napsal:
Co takhle pouze vymenit binarku newcs za newcs z verze 1.70 co se tu povaluje.

Mozes mi nacrtnut co tym dosiahnem aby som neurobil daku blbost? prepisat var/tuxbox/config/newcs.xml verziou z newcs1.70?
Vyskusal som uz mnoho veci ale webinf mi stale neide.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 21:47 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Zkontroluj si v oscam.config, jestli u [webif] je v httpallowed = 10.0.0.1-10.255.255.255 správný rozsah adres tvé domácí sítě. PC, z kterého se připojuješ, musí být v tomto rozsahu ip adres. JInak to změň.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 21:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Herkis napsal:
Zkontroluj si v oscam.config, jestli u [webif] je v httpallowed = 10.0.0.1-10.255.255.255 správný rozsah adres tvé domácí sítě. PC, z kterého se připojuješ, musí být v tomto rozsahu ip adres. JInak to změň.


[webif]
httpport = 8888
httphelplang = en
httpuser = root
httppwd = relook
httpcert =
httpcss =
httpjscript =
httptpl =
httpscript =
httprefresh = 10
httpallowed = 192.168.1.1 - 192.168.1.199
httpdyndns =
httphideidleclients = 0
httpreadonly = 0
httpsavefullcfg = 1
Samozrejme ipcka mojho pc je v tomto rozsahu, dokonca som uz dal len jeho konkretnu ipcku a nie rozsah.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 22:04 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Tak v IE dej např. http://192.168.1.11:8888 (tu 11 si oprav na skutečnou adresu ipboxu) a musí se ti otevřít okno, kde zadáš uživatele a heslo (root, relook). Jestli to nepůjde, tak si zjisti, jestli nemáš nějaký firewall, kde je to zablokované.

Edit: Ještě pro jistotu zkontroluj přes telnet příkazem ps, jestli ti oscam skutečně běží musí být několikrát v seznamu běžících procesů.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 22:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
To som uz skusil, neide to ani cez firefox ani cez ie, ani cez notobook ktory nema ziadny firewall.... Teraz som skusil zadat adresu bez 8888 a otvoril sa mi geckow webinterface. Neviem co to je, nikd som to nepouzival ale vidm tam len zoznam kanalov, nahravky...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 22:30 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Tak to vypadá, že ti oscam vůbec neběží. Podívej se přes telnet (DCC nebo RCC) na běžící procesy.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 22:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Herkis napsal:
Tak to vypadá, že ti oscam vůbec neběží. Podívej se přes telnet (DCC nebo RCC) na běžící procesy.


telnet a ps:
/var/data/plugins/emu/oscam -b -r 2 -c /var/data/tuxbox/co sa opakuje viackrat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 22:55 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Máš kartu ICE nebo irdeto? Ice má pod kontakty nápis ice01.

Tohle - viewtopic.php?p=365086#p365086 je ice.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 22:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Herkis napsal:
Máš kartu ICE nebo irdeto? Ice má pod kontakty nápis ice01.

ice vymena


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 22:59 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Konfigy jsi nechal tak jak byly v té příloze? viewtopic.php?p=374908#p374908

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 23:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Herkis napsal:
Konfigy jsi nechal tak jak byly v té příloze? viewtopic.php?p=374908#p374908

celkom nie. vo webinf som zmenil rozsah ipciek, a osatne veci podla Tvojho navodu
"Konfigurační soubory dej do odpovídajících adresářů. Soubory oscam a menu4.sh musí mít atributy 755, ostatní 644. Skylink kartu dej nahoru, tu druho dolů a poběžíš. Pokud máš ice kartu a ne irdeto, můžeš ještě navíc změnit v nastavení horní čtečky (oscam.server) toto: místo 0624 dej 0D96, vypni force irdeto. V souboru oscam.dvbapi změň P: 0624 1 na P: 0D96 1.
"...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 23:14 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Otevři oscam server, a udělej buďto toto:
Kód:
[reader]
label                         = upper
description                   =
enable                        = 1
protocol                      = internal
device                        = /dev/sci1
key                           =
password                      =
pincode                       = none
readnano                      =
services                      = skylink_ird
resetcycle                    = 0
smargopatch                   = 0
showcls                       = 10
fallback                      = 0
logport                       = 0
caid                          = 0624
boxid                         =
fix9993                       = 0
rsakey                        =
ins7e                         =
force_irdeto                  = 1
boxkey                        =
atr                           =
ecmwhitelist                  =
detect                        = cd
nagra_read                    = 0
mhz                           = 600
cardmhz                       = 600
ident                         =
chid                          =
class                         =
aeskeys                       =
showcls                       = 10
group                         = 1
emmcache                      = 1,2,1
blockemm-unknown              = 0
blockemm-u                    = 0
blockemm-s                    = 0
blockemm-g                    = 0
saveemm-unknown               = 0
saveemm-u                     = 0
saveemm-s                     = 0
saveemm-g                     = 0
blockemm-bylen                =
lb_weight                     = 100
savenano                      =
blocknano                     =
ccchop                        = 0
deprecated                    = 0
audisabled                    = 0
auprovid                      =
ndsversion                    = 0
ratelimitecm                  = 0
ratelimitseconds              = 0
cooldown                      = 0,0

Pak musí být v oscam.dvbapi P: 0624 1

nebo
Kód:
[reader]
label                         = upper
description                   =
enable                        = 1
protocol                      = internal
device                        = /dev/sci1
key                           =
password                      =
pincode                       = none
readnano                      =
services                      = skylink_ice
resetcycle                    = 0
smargopatch                   = 0
showcls                       = 10
fallback                      = 0
logport                       = 0
caid                          = 0D96
boxid                         =
fix9993                       = 0
rsakey                        =
ins7e                         =
force_irdeto                  = 0
boxkey                        =
atr                           =
ecmwhitelist                  =
detect                        = cd
nagra_read                    = 0
mhz                           = 500
cardmhz                       = 357
ident                         =
chid                          =
class                         =
aeskeys                       =
showcls                       = 10
group                         = 1
emmcache                      = 1,2,1
blockemm-unknown              = 0
blockemm-u                    = 0
blockemm-s                    = 0
blockemm-g                    = 0
saveemm-unknown               = 0
saveemm-u                     = 0
saveemm-s                     = 0
saveemm-g                     = 0
blockemm-bylen                =
lb_weight                     = 100
savenano                      =
blocknano                     =
ccchop                        = 0
deprecated                    = 0
audisabled                    = 0
auprovid                      =
ndsversion                    = 0
ratelimitecm                  = 0
ratelimitseconds              = 0
cooldown                      = 0,0

a v oscam.dvbapi bude P: 0D96 1

Změna je v řádku services, caid, force_irdeto, mhz a cardmhz.

V prvním případě pojede karta v režimu irdeto - platí pro ice nebou čistou irdeto.
V druhém případě pojede v režimu Cryptoworks - platí jen pro ice.
Výhodnější je druhý případ.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 23:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
ok dostal som sa do oscamu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 23:28 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Sagron napsal:
celkom nie. vo webinf ...
"...

Píšeš webinf - máš v oscam.config skutečně [webinf] nebo správně [webif]?

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 23:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Herkis napsal:
Sagron napsal:
celkom nie. vo webinf ...
"...

Píšeš webinf - máš v oscam.config skutečně [webinf] nebo správně [webif]?

je tam webif, moj preklep


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 23:30 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Sagron napsal:
ok dostal som sa do oscamu.

Tak si uprav oscam.server podle mého příspěvku a tvé karty a pojede ti to.

Edit: A v čem to bylo?

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 23:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Ja som si len upravil oscam.server podla navodu pre cryptoworks a len tak som skusil dostat sa do oscamu a ten naskocil. nic ine som nerobil

prepol som si na CT1 a v oscame/status mi stale naskakuje riadok:
2011/12/12 23:32:57 10116C18 r Error processing ecm for caid 0D96, srvid 1F43 (servicename: ÈT 1) on reader lower.
2011/12/12 23:32:57 1011C528 c ipbox400 (0D96&000004/1F43/80:044B): not found (172 ms) by lower - ÈT 1


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 23:38 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Tak oprav ještě oscam.server na 0D96. Změna services je nutná, protože ...když se podíváš do oscam.services, dojde ti to.

Edit: Stejně tak můžeš do druhé čtečky přidat services = upc a caid = 0D02. Oscam pak půjde do těch čteček hned, bude to rychleji přepínat mezi upc a skylink.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Naposledy upravil(a) Herkis dne 12.Prosinec 2011 - 23:43, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 125 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk