e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2019 - 12:42

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 125 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 20.Červenec 2012 - 16:05 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Podívej se, jestli máš platné zápisy a jestli ti na kartu procházejí.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Červenec 2012 - 18:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Dik za radu, len mi musis povedat kde to v oscame zistim. Tych stlpcov a hodnot je tam na mna privela.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Červenec 2012 - 21:15 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Zápisy na kartě - to jde nejjednodušeji tak, že na stránce Status si najedeš myší na obsah závorky vedle nápisu CARDOK. Je tam něco jako třeba "(9 entitlements)". Pokud na to klikneš uvidíš tabulku s aktuálními zápisy - musí být zeleně, alespoň ty, které si platíš. Bude tam něco jako jsem hodil na obr. Mám tam jen základ.
Když tam budeš mít něco červeně, nebo málo záznamů, jsou prošlé. Musíš zjistit, jestli ti na kartu chodí emm-s. Podívej se na Readers, řádek s čtečkou, kde máš kartu, sloupeček EMM written a zajímá tě to třetí číslo (S). Když budeš klikat na Readers po minutě nebo dvou, měly by čísla přibývat. Jestli ne, musíš řešit, proč na kartu nejdou. Zkontroluj, jestli máš v ipboxu v menu - uživatelské nastavení - CAM aktualizace. V oscam.dvbapi se podívej, jestli máš
Kód:
P: 0D96
příp. to uprav na
Kód:
P: 0D96:000004 1

Nalaď na CT1 nebo STV1 a čekej. V Readers si můžeš po určité době refreshnout aktuální zápisy na kartě takovou dvojšipkou dokola vlevo od malinkýho grafu a popelnice. Po kliknutí počkej asi 5 sec. a klikni na malé i vedle té dvojšipky. Objeví se ti aktualizované zápisy na kartě.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Červenec 2012 - 10:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Takze toto mam pri zapisoch. V readers som zistil ze mam pri emm-s 0. Tak som vsetko skontroloval, Cam aktualizaciu , opravil som aj oscam.dvapi na P: 0D96:000004 1. Prepol som na STV 1 a nic. Emm-nechodiliy, ani ked som dal na CT1, stale nic.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Červenec 2012 - 20:15 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Chybí ti tam chid FFD8, tak ti nejde vůbec nic. Abys přinutil zapisovat emm-s na kartu, musíš všechny další caid zakázat.
Do oscam.dvbapi zapiš toto (a nic jiného):
Kód:
P: 0D96:000004 1
I: 0624
I: 0666
I: 0D03
I: 0D0F
I: 0D70

Potom ještě zkontroluj:
dvbapi_requestmode=0

Když se začnou zapisovat emm, uvidíš přes webif v logu něco takového:
Kód:
2012/07/21 19:54:20 101802F0 c userdvb (0D96&000004/0000/1F43/80:C0AA): found (105 ms) by upper - CT 1
2012/07/21 19:54:21 10173C80 r upper [cryptoworks] userdvb emmtype=global, len=55, idx=108, cnt=1: written (42 ms)
2012/07/21 19:54:21 10173C80 r upper [cryptoworks] userdvb emmtype=shared, len=91, idx=109, cnt=1: written (59 ms)
2012/07/21 19:54:22 10173C80 r upper [cryptoworks] userdvb emmtype=global, len=55, idx=110, cnt=1: written (41 ms)
2012/07/21 19:54:23 10173C80 r upper [cryptoworks] userdvb emmtype=global, len=55, idx=111, cnt=1: written (42 ms)
2012/07/21 19:54:24 10173C80 r upper [cryptoworks] userdvb emmtype=global, len=55, idx=112, cnt=1: written (67 ms)
2012/07/21 19:54:25 10173C80 r upper [cryptoworks] userdvb emmtype=global, len=55, idx=113, cnt=1: written (42 ms)
2012/07/21 19:54:26 10173C80 r upper [cryptoworks] userdvb emmtype=global, len=55, idx=114, cnt=1: written (42 ms)
2012/07/21 19:54:30 101802F0 c userdvb (0D96&000004/0000/1F43/80:6452): found (115 ms) by upper - CT 1
2012/07/21 19:54:32 10173C80 r upper [cryptoworks] userdvb emmtype=global, len=55, idx=115, cnt=1: written (41 ms)
2012/07/21 19:54:35 10173C80 r upper [cryptoworks] userdvb emmtype=global, len=55, idx=116, cnt=1: written (58 ms)

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Červenec 2012 - 20:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Dik za pomoc, zatial to ide, uvidime dokedy...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Září 2013 - 12:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:13
Příspěvky: 2
Používám neumo slon7 IPbox 422S rel.3 a kartu VYMENA a chci se zeptat na konverzi stažených souborů. GSpot jejich formát nezná a nejdou přehrát funguje mi jen konverze pomocí makeps a pak to prohnat přes ProjectX - problém ale je, že makeps vytvoří soubor jen s jedním zvukem - pokud nahrávka obsahuje např. originální zvuk mimo dabingu tak o něj přijdu. Samotný Projectx bez předchozího zpracování přes makeps použitelnou nahrávku nepřevede (je zmršený zvuk i obraz) a makeps nelze nijak nastavit. Existuje nějaký alternativní náhrada k makeps (nejlépe pro linux)?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2013 - 21:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Zdravim vsetkycg skusenejsich. Som tu opat pre problem s oscamom. Bol som nuteny preinstalovat box. Kedze som ro nerobil prvykrta postupoval som ako obvykle. Problem je ten ze neviem spustit vobec oscam. Mah ho na MENU+4 ale po stalaceni DO sa jednoducho vobec nespusti (to som zistil cez telnet) script MENU+4 mam upraveny podla rad tu z fora, oscam mam najnovsi (tusim 7266)
BOX 422S nie rel.3, Slon 7, ICE+UPC, atributy oscamu 755. Dik.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2013 - 18:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
aj script musi mat atribut 755 .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2013 - 20:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Samozrejme ma.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2013 - 21:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
tak si spusti binarku oscamu cez telnet, mozno len hlada konf. subory inde, nez su realne
pozriet sa na start oscamu, ktory zdanlivo nefunguje, cez konzolu je prva pomoc - obycajne napise , co mu vadi

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2013 - 11:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
OK. Uz je to v poriadku. Neviem preco ale telnet mi hlasil ze v adresary tuxbox nenasiel ziadne subory pritim tam boli aj atributy boli dobre nastavene. takze som sformatoval disk vsetko nanovo nainstaloval, dal som najnovsi oscam a uz to slape. Dik za radu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2013 - 20:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Prosinec 2007 - 11:35
Příspěvky: 70
satelitni prijimac: Xtrend ET8000, Medialink 1200s
Místo/Bydliště: Domažlice
Poděkoval: 1 krát
Zdravím všechny mágy! Po letech bezproblémové funkčnosti IP Boxu 400 s AB Enigmou (newcs a mgcamd a následně cccam) a DM500 s Geminy 4,2, kdy jsem neměl čas a přiznávám částečně ani potřebu na studium nových věcí v oblasti naších linuxových sat. miláčků, jsem dospěl k závěru, že již je třeba na poslední chvíli zaregistrovat ICE Sky-link výměna kartu a tak jsem narazil při pročítání fóra na nejasnosti. Pravděpodobně budu muset použít oscam. Ale je tu takových verzí, že nevím, jakou nainstalovat a také mám guláš v nastavení, která se u mgcamd a cccam nemusel řešit. Byl by někdo tak hodný a mohl mě popostrčil správným směrem?

_________________
Xtrend et8000, OpenPLI 4,OSCam: 1.20-unstable_svn Build: r11228 Compiler: mipsel-unknown-linux-gnu, HDD Seagate ATA ST1000VM002-1CT1, parabola 75 Al Girbertiny, 2 x quad Ivacom 0,2dB, Astra 3A, Thor 1
MediaLink Black Panther Smart HOME S2 1 Card ML 1200S, , OSCam: 1.20 Build: r11391


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Prosinec 2013 - 22:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
ked mas abenigmu, daj do boxu CCcam 2.30 ppc verziu
nespekuluj, lebo oscma by si nenastavil ani za rok

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2013 - 20:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Prosinec 2007 - 11:35
Příspěvky: 70
satelitni prijimac: Xtrend ET8000, Medialink 1200s
Místo/Bydliště: Domažlice
Poděkoval: 1 krát
revis, díky za odpověď! Jestli jsem dobře pochopil, stáhnout cccam.ppc, přejmenovat na ipk a pak ruční instalace? Nebo jen přepsat binárku?
Trochu mě ta verze 2.3 straší (backdor).

_________________
Xtrend et8000, OpenPLI 4,OSCam: 1.20-unstable_svn Build: r11228 Compiler: mipsel-unknown-linux-gnu, HDD Seagate ATA ST1000VM002-1CT1, parabola 75 Al Girbertiny, 2 x quad Ivacom 0,2dB, Astra 3A, Thor 1
MediaLink Black Panther Smart HOME S2 1 Card ML 1200S, , OSCam: 1.20 Build: r11391


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2013 - 18:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
nie
stiahni si cccam2.30 . rozbal to
verziu s priponou ppc premenuj na CCcam .
v boxe stopni existujuci cccam - zastav ho.
potom presun tvoj premenovany CCcam do /var/bin v boxe.
nastartuj cccam , bude pista staru verziu, ale pojde v skutocnosti nova.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2013 - 22:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Prosinec 2007 - 11:35
Příspěvky: 70
satelitni prijimac: Xtrend ET8000, Medialink 1200s
Místo/Bydliště: Domažlice
Poděkoval: 1 krát
tak jsem přepsal binárku, ale nemůžu docílit, aby přišly zápisy. Karta je pořád prázdná i po reautorizaci. Divné je, že mi jde stará cw funguje. Můžete mi, prosím někdo skouknout config? Mimo CCcam.cfg jsou tam věci z var/keys, kdyby to mělo souvislost.

Editace: Už to chodí.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Xtrend et8000, OpenPLI 4,OSCam: 1.20-unstable_svn Build: r11228 Compiler: mipsel-unknown-linux-gnu, HDD Seagate ATA ST1000VM002-1CT1, parabola 75 Al Girbertiny, 2 x quad Ivacom 0,2dB, Astra 3A, Thor 1
MediaLink Black Panther Smart HOME S2 1 Card ML 1200S, , OSCam: 1.20 Build: r11391


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2014 - 7:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
BOX 422S nie rel.3, Slon 7, ICE+UPC, . Dik.

Zdravim Vsetkych. Zase mam problem s oscamom pod ktorym nebezi Skylink Ice karta. Stale sa mi opakuje toto:
2014/10/29 07:08:15 100FCFB8 r upper [cryptoworks] chid: 0000, date: 1999/12/31 - 2000/01/07, name: DownLoad00000000
2014/10/29 07:08:15 100FCFB8 r upper [cryptoworks] ready for requests

Zapisy samozrejme neprechadzaju.
Okrem toho ked vypnem box, po znovu zapnuti mi oscam nebezi, musim ho spustit.
atributy samozrejme vsade 755, oscam subory z fora upravene pre moje potreby,
Dik.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2014 - 21:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
tam len povolit au a refresh cez web rozhranie skylinku . nechaj na programe ct1 , dobre idu emm aj na markize. V oscam.dvbapi musis mat :
P: 0D96 1

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2015 - 15:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Opat zdravim vsetkych mudrejsich ako ja. IP BOX 422s nie rel.3, Neumo slon posledny. Bol som nuteny vymenit uPC kartu za novu ICE. V boxe mam tak Skylink Ice aj UPC ICE. Skylink uz nepouzivam, nebudem im platit nezmyselne poplatky. Lenze odkedy mam novu ICE kartu od UPC je to hroza. Doteraz mi kazdu chvilu zamrzol obraz. Prepnut na iny kanal, spat a zase to chvilu islo. Od vcera nic. Pouzivam este stale oscam takze ked som si pozrel samozrejme mi neprechadzaju zapisy. Neviem preco a neviem ci je nutne oscam pouzivat ak mam len 1 kartu. Skusal som to aj cez mgcamd ale nic. Rad by som vsak ostal pri oscam-e, co ked raz.... Dik za rady.
V prilohe je screen z oscamu. Mne to nic nehovori :-)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 125 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk