e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 28.Září 2020 - 3:13

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 423 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 722 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 18:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Ano, ide mi v ramci Skylinku na Astre 23,5. Karta je nova, kupovana asi pred mesiacom, aktivovana. Do vcera bolo vsetko OK, a potom....
revis napsal:
Sagron napsal:
Stale nic. Z kodovanych mi ide Markiza, volne JOJka a TA3.Ostatne neide. Uz som cely box preinstaloval a aj tak nic. :(

pokial ide markiza - kartu citat vie. Teda- ak mas na mysli poziciu Astra 23,5. Aka to je karta? je nova-, stara? bola pouzivana?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 18:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
Pred mesiacom .... je registrovana na niekoho? nezabudli ste poslat registraciu? Pozri sa cez web zozhranie na platnost zapisov.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 18:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Je registrovana.Medzitym som si ale zase cez webrozharnie pozrel este raz ten cardserver (kedze som preinstaloval Neumoslon-a) a teraz som offline (ja ako user). Predtym tam urcite nebolo offline. Takze predpokladam ze sa potrebujem dostat do stavu online. Ako na to?
revis napsal:
Pred mesiacom .... je registrovana na niekoho? nezabudli ste poslat registraciu? Pozri sa cez web zozhranie na platnost zapisov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 18:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
rozumiem - cize ,ked si prepol z markizy na iny (napr.STV) . odpojilo uzivatela.
Oprav si zaznamy v newcamd.list , cize implicitne nastavenu IP 127.0.0.1 prepis na skutocni IP adresu a nezabudni aj uzivatela upravit - aby sa zhodoval s povolenym uzivatelom v newcs.xml (meno a heslo).

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 19:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Nie je treba urobit zmeny aj v newcamd-client.txt?
revis napsal:
rozumiem - cize ,ked si prepol z markizy na iny (napr.STV) . odpojilo uzivatela.
Oprav si zaznamy v newcamd.list , cize implicitne nastavenu IP 127.0.0.1 prepis na skutocni IP adresu a nezabudni aj uzivatela upravit - aby sa zhodoval s povolenym uzivatelom v newcs.xml (meno a heslo).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 19:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
Sagron napsal:
Nie je treba urobit zmeny aj v newcamd-client.txt?
revis napsal:
rozumiem - cize ,ked si prepol z markizy na iny (napr.STV) . odpojilo uzivatela.
Oprav si zaznamy v newcamd.list , cize implicitne nastavenu IP 127.0.0.1 prepis na skutocni IP adresu a nezabudni aj uzivatela upravit - aby sa zhodoval s povolenym uzivatelom v newcs.xml (meno a heslo).

vies- ja pouzivam vzdy len jeden konfiguracny subor. Napriklad tebou spominany - newcamd-client.txt nepouzivam vobec.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 19:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Takze by malo stacit len urobit zmeny v newcamd.list a pripadne newcs.xml
revis napsal:
Sagron napsal:
Nie je treba urobit zmeny aj v newcamd-client.txt?
revis napsal:
rozumiem - cize ,ked si prepol z markizy na iny (napr.STV) . odpojilo uzivatela.
Oprav si zaznamy v newcamd.list , cize implicitne nastavenu IP 127.0.0.1 prepis na skutocni IP adresu a nezabudni aj uzivatela upravit - aby sa zhodoval s povolenym uzivatelom v newcs.xml (meno a heslo).

vies- ja pouzivam vzdy len jeden konfiguracny subor. Napriklad tebou spominany - newcamd-client.txt nepouzivam vobec.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 19:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
jasne -ked je viac konfig. suborov- len to zbytocne zmiatne emulator a server.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 20:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
stale nic. zmeny som urobil ale stale som offline. Preco sa to tyka len Skylinku a aj to len STVciek, Filmboxu a Nonstopkina? V druhej citacke mi UPC ide bez problemov.
revis napsal:
jasne -ked je viac konfig. suborov- len to zbytocne zmiatne emulator a server.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 20:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
Sagron napsal:
stale nic. zmeny som urobil ale stale som offline. Preco sa to tyka len Skylinku a aj to len STVciek, Filmboxu a Nonstopkina? V druhej citacke mi UPC ide bez problemov.
revis napsal:
jasne -ked je viac konfig. suborov- len to zbytocne zmiatne emulator a server.

mal by si povolit log pre newcs a pozriet log,v com je problem . Alebo este pozri v newcs, ci nemash nahodou citacku taktovanu na 600MHz. Pokial ano, zmen takt na 357.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 20:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Nic. Uz som z toho zufaly. Po preinstalovani som mal starsiu verziu newcs.xml, k tej som sa cez webrozhranie dostal (IP:3001) Teraz som si stiahol z downloadu novu verziu a tam mi rozhranie nefunguje (IP:8080) hoci v newcs.xml takyto zapis je.Skusal sm rozne menit user a pasword, aby som zistil ci sa nieco zmeni. Tak ak som zmenil heslo pri 1000 neisla mi UPC karta, takze predpokladam nesla citacka. A v newcs,xml je len jeden takyto zapis
<newcamdserver>
<enabled>Yes</enabled>
<name>newcs</name>
<deskey>01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14</deskey>
<user>
<name>dummy</name>
<password>dummy</password>
<hostname>localhost</hostname>
<port>12000</port>
<au>on</au>
<sidoverride>off</sidoverride>
<spider>No</spider>
<rate>2</rate>
</user>
</newcamdserver>
Nemali by byt dva?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 21:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
musia byt dva.
dal si si novy newcs server? pokial ano vloz do /var/tuxbox/config/ prilozeny newcs.xml
stale nieco prepisujes :) posli tvoje konfiguracne subory , ja ti ich upravim a poslem zpat. Takto by si nepozeral ani o rok.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 21:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Mas pravdu, stale prepisujem a uz pomaly neviem co a kde som prepisal. :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 02.Listopad 2007 - 15:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Červen 2007 - 19:32
Příspěvky: 12
Funguje někomu VLC plugin na Neumo 2.13.6 ? Hledal jsem něco, čím bych mohl na recieveru přehrávat divx a našel jsem jen VLC. Návod na instalaci předpokládá, že mám adresář var/tuxbox/config , ten však chybí, tak se do toho zatím nechci pouštět.

_________________
IPBox 400s Neumo 2.13.6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2007 - 11:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Červenec 2007 - 10:10
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: AB IPBox 400S
Místo/Bydliště: Děčín
Taky by me zajimalo jestli existuje nejaky plugin na prehravani DivX ve 400s .

_________________
IPBox 400s Neumo 2.13.6 Slon 6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 04.Listopad 2007 - 21:32 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 1 krát
Slon, inak vďaka za upravený image 2.13.6, ešte som nemal čas ho otestovať, ale aj tak veľká vďaka!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2007 - 10:01 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
marseli napsal:
Taky by me zajimalo jestli existuje nejaky plugin na prehravani DivX ve 400s .

Momentalne pod klasickym image neexistuje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2007 - 10:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Červenec 2007 - 10:10
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: AB IPBox 400S
Místo/Bydliště: Děčín
Vim, ze mas moc prace, ale ciste teoreticky, kdyby ses na to podival, dokazal by jsi neco udelat ?

_________________
IPBox 400s Neumo 2.13.6 Slon 6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2007 - 11:32 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
marseli napsal:
Vim, ze mas moc prace, ale ciste teoreticky, kdyby ses na to podival, dokazal by jsi neco udelat ?

Mojou prioritou je odstranit co najviac chyb z image, potom do neho pridat nejake vlastne upravy. Prehravanie DIVX v IPBoxe nepokladam za dolezite (dnes uz takmer kazdy DVD prehravac prehrava aj DIVX). Ci by som dokazal naprogramovat plugin, neviem. Struktura pluginu je znama, v zdrojovom kode Neumo 2.13.6 je aj subor na prehravanie mpeg. Z internetu by sa urcite dal stiahnut nejaky zdrojovy kod na prehravanie DIVX a mozno aj nejako prisposobit pre IPBox. S tymto ale skusenosti nemam - bolo by to urcite trapenie - vsetko nastudovat a potom skusat. Otazny je aj hardware - stihal by? Vyssia kompresia DIVX v porovnani s mpeg bude mat vyssie naroky na hardware.
Myslim, ze ak by tento plugin bol jednoducha zalezitost a ak by hardware mohol zvladnut prehravanie DIVX, bol by plugin uz davno niekym vytvoreny. Vacsie moznost IPBoxu sa rovnaju vyssej predajnosti a vyssim trzbam.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2007 - 11:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Červenec 2007 - 10:10
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: AB IPBox 400S
Místo/Bydliště: Děčín
bylo mi jasny, ze by to dalo hodne prace na vec, kterou uz prehrava dnes cokoliv, jen jsem koukal do sekce download na to: VLC a nastaveni streamovani - Enigma, pripadalo mi, ze toi umi "vycucnout" film z PC pres sit a prehrav v boxe. Jen nepouzivam uz enigmu kvuli 2 tunerum, tak jen jestli neco podobneho neni pro Neumo. Ale diky za tvou praci, uz se tesim az bude vse OK v teto verzi abych mohl taky prejit.

_________________
IPBox 400s Neumo 2.13.6 Slon 6


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 423 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 722 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk