e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Leden 2020 - 19:24

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 423 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 622 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2007 - 12:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Ja by som ten novy aj nainstaloval, ostatne, predchadzajucu verziu som najskor vyskusal az potom hodil na web. Ma to ale jeden hacik - potom to vyzera,akoby cele abforum bolo o revisovi a uz to zacina aj niekomu vadit.Takze cakam -kto sa chyti a pozrie to. Neverim,ze sme tu len styria,co pouzivame IPBOX 400. :)

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2007 - 13:04 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
revis napsal:
Ja by som ten novy aj nainstaloval, ostatne, predchadzajucu verziu som najskor vyskusal az potom hodil na web. Ma to ale jeden hacik - potom to vyzera,akoby cele abforum bolo o revisovi a uz to zacina aj niekomu vadit.Takze cakam -kto sa chyti a pozrie to. Neverim,ze sme tu len styria,co pouzivame IPBOX 400. :)

Odvadzas dobru pracu ako moderator - ja som rad, ze testujes nove image a pises o nich svoj nazor.
:thankyou:
Mnohym ludom to urcite pomoze.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2007 - 13:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Leden 2007 - 15:39
Příspěvky: 104
Místo/Bydliště: Bratislava
slon napsal:
revis napsal:
Ja by som ten novy aj nainstaloval, ostatne, predchadzajucu verziu som najskor vyskusal az potom hodil na web. Ma to ale jeden hacik - potom to vyzera,akoby cele abforum bolo o revisovi a uz to zacina aj niekomu vadit.Takze cakam -kto sa chyti a pozrie to. Neverim,ze sme tu len styria,co pouzivame IPBOX 400. :)

Odvadzas dobru pracu ako moderator - ja som rad, ze testujes nove image a pises o nich svoj nazor.
:thankyou:
Mnohym ludom to urcite pomoze.


Pripájam sa aj k slonovi. A tiež chcem povedať, že aj slon urobil kus dobrej práce a vďaka nemu funguje zatiaľ asi najspoľahlivejšie image 2.13.5. Možno aj preto teraz píše menej ľudí. Sú relatívne spokojní.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 26.Říjen 2007 - 9:00 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 1 krát
Ja mám 3 karty v dvoch prijímačoch, tak ešte veľmi experimentovať nemôžem, lebo potom manželka hromží, že jej to nejde, keď to mám u seba rozhasené. Tak musím ešte čakať na tretí box, potom mi už bude hej, keď ho už oživím, potom budem môcť viacej experimentovať. Tak momentálne som revisovi povďačný, že tie images skúša a podelí sa s nami o poznatky s nimi.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2007 - 1:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 24.Září 2007 - 12:48
Příspěvky: 9
Ja som Relook_Support_Image skusil a vydrzal mi tam asi 5 minut .. popis chyb nemam, cele mi to islo nejak zvlastne.. viem ze cim skor som sa vratil k verzii od Fantacy teamu, ktora az na par bugov - ako asynchron obrazu voci zvuku pri prehravani z hdd ci nemoznost restartovat MGCAMD plugin ide ok. Inac, pokial sa nepouzije rychle trimmovanie v obraze, tak zvuk voci obrazu je ok. Jedine co ma na FantacyTeam verzii mierne znepokojuje je obcasne zamrznutie celeho stroja - vacsinou pri prepnuti na kodovane stanice - takze asi nieco pri inicializacii MGCAMD, ale zatvrdlo mi to uz aj pri sledovani nekodovanej TA3


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2007 - 10:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Zdravim. Ked nahravam a prepnem si na inu stanicu, nie je mozne sa znova vratit na nahravanu stanicu. Mozem prepnut bud len na FTA alebo programy na druhej karte (mam UPC a SkyLink). Nie je tom az taky velky problem,ale "zahada" :D Inak nove Neumo je fakt dobre,musim autora pochvalit. :poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2007 - 11:41 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Sagron napsal:
Zdravim. Ked nahravam a prepnem si na inu stanicu, nie je mozne sa znova vratit na nahravanu stanicu. Mozem prepnut bud len na FTA alebo programy na druhej karte (mam UPC a SkyLink). Nie je tom az taky velky problem,ale "zahada" :D Inak nove Neumo je fakt dobre,musim autora pochvalit. :poklona:

To prepinanie funguje. Aky cardserver a emulator pouzivas?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2007 - 11:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Tvoje mozno funguje, ale to Relook support mozno nejde. Oni si ich chlapci mylia. Budeme tvoje Neumo oznacovat NEUMOSLON- aby bolo jasne odkial vietor veje :D

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2007 - 20:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Neviem ake verzie su to ale mam tam mgcamd,newcs,gbox,camd3...Ako zistim tie verzie?
slon napsal:
Sagron napsal:
Zdravim. Ked nahravam a prepnem si na inu stanicu, nie je mozne sa znova vratit na nahravanu stanicu. Mozem prepnut bud len na FTA alebo programy na druhej karte (mam UPC a SkyLink). Nie je tom az taky velky problem,ale "zahada" :D Inak nove Neumo je fakt dobre,musim autora pochvalit. :poklona:

To prepinanie funguje. Aky cardserver a emulator pouzivas?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2007 - 20:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
zistenie skutocnej verzie mgcamd.
1: otvorit mgcamd cez ftp - (kliknut pravym tlacidlom a volba "upravit" )
2: zvol - vyhladavat
3: zadaj compiled
4: za tymto vyrazom je verzia mgcamdu a datum vytvorenia

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 8:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Prestali mi ist programy na SkyLink karte. ide len volna JOJka a Markiza ostatne programy nie. Ale ide teletext. Stalo sa to vypniti prijimaca, na displeji som mal CLEAN DISK a CLEAN DB,po zapnuti mi tie programy vypadli. Dik za pomoc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 8:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Sagron napsal:
Prestali mi ist programy na SkyLink karte. ide len volna JOJka a Markiza ostatne programy nie. Ale ide teletext. Stalo sa to vypniti prijimaca, na displeji som mal CLEAN DISK a CLEAN DB,po zapnuti mi tie programy vypadli. Dik za pomoc.

najskor zisti, ci sa ti emulator vobec spustil, potom skontroluj ,ci kartovy server nacital kartu - napriklad vo web rozhrani.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 9:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Emulytory asi idu (neviem ci som spravne zistoval ich fungovanie) ale s tym cardserverom si neviem poradit. (
revis napsal:
Sagron napsal:
Prestali mi ist programy na SkyLink karte. ide len volna JOJka a Markiza ostatne programy nie. Ale ide teletext. Stalo sa to vypniti prijimaca, na displeji som mal CLEAN DISK a CLEAN DB,po zapnuti mi tie programy vypadli. Dik za pomoc.

najskor zisti, ci sa ti emulator vobec spustil, potom skontroluj ,ci kartovy server nacital kartu - napriklad vo web rozhrani.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 10:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Sagron napsal:
Emulytory asi idu (neviem ci som spravne zistoval ich fungovanie) ale s tym cardserverom si neviem poradit. (
revis napsal:
Sagron napsal:
Prestali mi ist programy na SkyLink karte. ide len volna JOJka a Markiza ostatne programy nie. Ale ide teletext. Stalo sa to vypniti prijimaca, na displeji som mal CLEAN DISK a CLEAN DB,po zapnuti mi tie programy vypadli. Dik za pomoc.

najskor zisti, ci sa ti emulator vobec spustil, potom skontroluj ,ci kartovy server nacital kartu - napriklad vo web rozhrani.

emulator- jeho funkcnost sa da zistit jednoducho - dokaze odkodovat napr. D+ na ASTRA19,2?
newcs- pre svoju funkcnost potrebuje subor newcs.xml vo /var/tuxbox/config/ a nejaky configuracny subor- napr. newcamd.list vo /var/keys/.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 10:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
D+ ide, pre newcs som v tuxboxe nenasiel subor newcs.xml.Idu mi emulovane programy, UPC a zo skylinku markiza. Neide STV1,STV2,Filmbox a nonstopkino. Ale aj ked je "obrazovka cierna" na STVckach mi ide teletext.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 10:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Sagron napsal:
D+ ide, pre newcs som v tuxboxe nenasiel subor newcs.xml.Idu mi emulovane programy, UPC a zo skylinku markiza. Neide STV1,STV2,Filmbox a nonstopkino. Ale aj ked je "obrazovka cierna" na STVckach mi ide teletext.

/var/tuxbox/config/ - tam je newcs.xml. Pokial nieje, tak si ho dopln- najdes ho v skecii download keys a emulator- pod newcs.
A teletext nikto nekoduje - nema to vyznam.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 14:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Nic sa nezmenilo,Skylink stale neide. ako zistim ci mi ide cardserver, ci nacital kartu?
revis napsal:
Sagron napsal:
D+ ide, pre newcs som v tuxboxe nenasiel subor newcs.xml.Idu mi emulovane programy, UPC a zo skylinku markiza. Neide STV1,STV2,Filmbox a nonstopkino. Ale aj ked je "obrazovka cierna" na STVckach mi ide teletext.

/var/tuxbox/config/ - tam je newcs.xml. Pokial nieje, tak si ho dopln- najdes ho v skecii download keys a emulator- pod newcs.
A teletext nikto nekoduje - nema to vyznam.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 15:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
standartne cez web rozhranie:
.http://xxx.xxx.xxx.x:3001 pre stary typ newcs
a .http://xxx.xxx.xxx.x:8080 pre novy typ.

namiesto xxx.xxx.xxx.x dopis adresu tvojho IPBOXU.
akonahle sa zobrazi web rozhranie- pozri zalozky users a readers. Pokial bude v zalozke users offline- nieje pripojeny uzivatel (v tomto pripade ty).

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 17:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Stale nic. Z kodovanych mi ide Markiza, volne JOJka a TA3.Ostatne neide. Uz som cely box preinstaloval a aj tak nic. :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo-2.13.6
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2007 - 17:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Sagron napsal:
Stale nic. Z kodovanych mi ide Markiza, volne JOJka a TA3.Ostatne neide. Uz som cely box preinstaloval a aj tak nic. :(

pokial ide markiza - kartu citat vie. Teda- ak mas na mysli poziciu Astra 23,5. Aka to je karta? je nova-, stara? bola pouzivana?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 423 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 622 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk