e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Srpen 2020 - 0:44

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2011 - 15:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Květen 2011 - 13:59
Příspěvky: 13
Caute vsetci.

Dufam ze ma tu nikto nezlincuje,ale mam problem s rozbehnutim karty skylink (irdeto-cryptoworks modra) . Stale mi vypisuje sluzba je kodovana alebo take nieco.A kedze som novacik v linuxoch,chcel by som poprosit niekoho o par drobnych rad ako na to.

(3.camd3 (v883)+newcs(rc9)
(4.mgcamd (v1.26) + newcs (rc9)
(5.g box (2.21)
(ccam (v.1.7.1)+capmt server

Toto som tam nasiel.

Dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2011 - 22:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Červen 2010 - 17:32
Příspěvky: 164
satelitni prijimac: IP400,250,200,DM500,600,800,VU
Místo/Bydliště: B.Bystica
Stlac menu a 4, karta ti musi ist, inak je to asi karta cryptoworks. Vlado


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2011 - 13:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Květen 2011 - 13:59
Příspěvky: 13
No karta ani za toho .... nejde.Menu + 4 som stlacil asi 100x a nic.Kartu mam v spodnej citacke cipom dole.No to o tom ze to je crw som uz pocul ,len sa mi to nezda.Lebo na zadnej strane je velkym IRDETO a pod tym malickym cryptoworks.Cize ani crw ani ice,alebo obidve dokopy.Dokazem ju vobec rozbehnut?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2011 - 14:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Květen 2011 - 13:59
Příspěvky: 13
....a takto vyzera.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2011 - 20:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Červen 2010 - 17:32
Příspěvky: 164
satelitni prijimac: IP400,250,200,DM500,600,800,VU
Místo/Bydliště: B.Bystica
tak to je novota, ešte napíš ake image máš ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2011 - 20:43 
Aka novota, je to stara CW 0D70, ta ide bezmala aj na sijacom stroji.. :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2011 - 22:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Květen 2011 - 13:59
Příspěvky: 13
Tak ta 400vka je nejaky biedny sijaci stroj ked sa nechce rozbehnut.Mohol by mio povedat niekto ako na to?

Vlado a kde by som ten image v tom sate mal najst?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2011 - 22:51 
Info o img. najdes v menu a informacie o...
Inak podla toho, co si uviedol hore to je nejaka starina s img na baze DGS /podla verzii emu/. Ak Ti netreba oba tunery pocitaj cosi o Enigme pre IP400.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 09.Květen 2011 - 21:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Květen 2011 - 13:59
Příspěvky: 13
No nieco som tam nasiel,ale vobec nic mi to nehovori.

Nieco ako
Micom - 06.05.26
Bootloader - 1.1.1 (27.2.08)
Program - 2.17 (1.2.08)
db 1.18

Fajn ale toto img asi nie je,ci?
Neviem ci chcem pouzivat dva tunery ,ale viem ze chcem pouzivat HDD.A aj som si chcel pocitat nieco o softoch pre tento sat ,ale akosi som tu ziadne rady a navody nenasiel.Mohol by ma trosku niekto naviest?Lebo mam pocit ,ze tu otvaram len stranky s problemami ohladom sw ......


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 10.Květen 2011 - 20:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Prosinec 2007 - 11:35
Příspěvky: 70
satelitni prijimac: Xtrend ET8000, Medialink 1200s
Místo/Bydliště: Domažlice
Poděkoval: 1 krát
No, stále nevíme, jakou image tam máš. Jedním z nejsnažších pro ovládání je image enigma. Ale zde je jen jeden tuner. Tu si můžeš vybrat, zda chceš AB enigmu, SiF team, geminy.... Je to v podstatě podobné. Tudíž si nahraj image dle libosti. Dále musíš použít vhodný cardserver, např new cs a pak klienta, např. MgCamd. Až to budeš mít, dej vědět a nastavíme to. Toho klienta a server si stáhneš přímo v boxu.

_________________
Xtrend et8000, OpenPLI 4,OSCam: 1.20-unstable_svn Build: r11228 Compiler: mipsel-unknown-linux-gnu, HDD Seagate ATA ST1000VM002-1CT1, parabola 75 Al Girbertiny, 2 x quad Ivacom 0,2dB, Astra 3A, Thor 1
MediaLink Black Panther Smart HOME S2 1 Card ML 1200S, , OSCam: 1.20 Build: r11391


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 10.Květen 2011 - 21:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Květen 2011 - 13:59
Příspěvky: 13
Dik za rady,ale existuje tu nejaky manual ako na to?Takze to micom asi nema nic spolocne s image.A kde by so to mal presne najst?Ako som pisal je to moj prvy linux,mam ho ca dva dni,takze mi asi dlhsie potrva kym sa zorientujem.Ale ak ma niekto navedie....nemam problem studovat,aj ked to bude asi trosku tazsie pri dvoch malych detoch.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 11.Květen 2011 - 20:43 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2008 - 21:25
Příspěvky: 463
satelitni prijimac: IP BOX 250S
Místo/Bydliště: kousek od Vyskova
Poděkoval: 1 krát
navod zakladni je asi spider manual, byval nekde v downloadu. A celkem dobre funguje tlacitko hledat. Kdyz projevis zájem o studium tak spousta lidí projeví ochotu poradit. :good:

_________________
Pouzivej tlacitko hledat
Navody najdes ve slozce download
-----------------------------------------------------------------
IP BOX 250S rel.2; AB Enigma 9.3.2009; SG 2100BS
&
Opticum 4100TSCXE; Yumatu 5119 xbox net 2.4.21


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 11.Květen 2011 - 21:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Květen 2011 - 13:59
Příspěvky: 13
No spider manual uz mam.A aj tlacitko hladat pouzivam,len ked clovek nevie co ma konkretne hladat.:(

No a mam este mensi problem spojit sat s pc cez usb.
Stiahol som si flashtools 1.0.1 robil vsetko podla manualu ,aj ofi aj spider a stale sa mi nedari sparovat ich.Vypnem zo siete ,spojim s usb,stlacim stby a naskoci usb uograde.....ale ziadny wizard ni neinstaluje.Proste vyskoci tabulka aj to si ju musim rozkliknut a waiting......Kde moze byt problem?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 11.Květen 2011 - 21:30 
XP ci WIN7 ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 11.Květen 2011 - 21:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Květen 2011 - 13:59
Příspěvky: 13
win7


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 11.Květen 2011 - 21:35 
Snad sa najde niekto, komu to ide aj pod WIN7, na XP mi to chodi v pohode, WIN7 zatial uspesne odolavam. :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 12.Květen 2011 - 10:27 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2008 - 21:25
Příspěvky: 463
satelitni prijimac: IP BOX 250S
Místo/Bydliště: kousek od Vyskova
Poděkoval: 1 krát
250 co mam ja tak ta nema USB takze tady ti moc neporadim. Vzdycky flashuju po RS232, je i tool po LAN ale to jsem nerozbehal. Nasel jsem nekde v navodech co mam stazene, postup pro 400 tak ti ho poslu ( je to ve wordu) jestli budes chtit.

_________________
Pouzivej tlacitko hledat
Navody najdes ve slozce download
-----------------------------------------------------------------
IP BOX 250S rel.2; AB Enigma 9.3.2009; SG 2100BS
&
Opticum 4100TSCXE; Yumatu 5119 xbox net 2.4.21


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2011 - 20:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Leden 2008 - 14:08
Příspěvky: 59
ide aj pod win7, treba manual instal driveru


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 14.Květen 2011 - 22:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Květen 2011 - 13:59
Příspěvky: 13
mi2...:no ja asi rs232 nerozbehnem lebo mam laptop ,ale dik za ochotu
pm.shop: a kde ten manual najdem.alebo pod akym nazvom ho dat do vyhladavaca?

a inac neexistuju tu ziadne manualy?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novacik a ip box 400s
PříspěvekOdeslal: 14.Květen 2011 - 23:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Leden 2008 - 14:08
Příspěvky: 59
nainstaluj si flash tools 1.0.2 pripoj ipbox (usb uograde) chod v pc do ponuky start, tento pocitac, prave tlacitko mysi, vlastnosti, tam na spravcu zariadeni, mal by si tam vidiet nezname zariadenie, nan klik prave tlac. mysi, aktualizacia, spust manualnu instalaciu a zadaj mu cestu do priecinka kde sa ti nainstaloval flash tools, subor VESTAUSB myslim ze viacej po lopate sa to uz neda ;)
btw. je to tu na fore myslim ze to tu uz niekomu radil labakan :book:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk