e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 06.Srpen 2020 - 16:00

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2011 - 19:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Listopad 2007 - 13:06
Příspěvky: 16
Ahojte.
Popíšem skusenosti s mojou 420. Mam inštalovanú enigmu ver. 1.0.9. aj rozbehané Newcs 1.31 ale musim povedať že nie som spokojný . Jediné čo nebol problem bol s HDD. Všetko ostatné funguje na 67% alebo vôbec.
Npr.
1.Zápis na kartu nefunguje vôbec (mám orginal modul CW načíta zápis ale keď necham v boxe tak zamrzne)
2. Mal som problem s DO ale to sa stratilo pri prechode na novšiu verziu enigmy
3. Problemy s disecom funguje ale .... dlho trva prepnutie atď
4. Stava sa že box halted
5. TV po lan problem niekedy ide niekedy nie a mam lan bez wifi
6. Timeshift - vlký problém funguje na 25%
Výsledný efekt je ten že je to najhorší box ktorý som do dneška mal.
Chcem si kúpiť iný box a tento si nechám ako druhý . Vie mi niekto poradiť aby som nemusel toľko laborovať pomôže mi iný SW hlavne na funkčnosť zápisov na skylink.
Ďakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2011 - 14:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Červen 2010 - 17:32
Příspěvky: 164
satelitni prijimac: IP400,250,200,DM500,600,800,VU
Místo/Bydliště: B.Bystica
Novší soft si tam daj určite, poprípade skus popozerať , ktorá verzia ide ok, 420 mám v servise tak keď príde tak sa na ňu pozriem, nepíšeš akú kartu máš, ak je to ICE cez newcs ti zápisy neprídu, musíš použiť SCAM alebo OSCAM, s disecom u mňana 400 OK.Tv po Lan nepoužívam.Timeshift je problém asi celkovo pre enigmu. Vlado


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2011 - 15:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Duben 2008 - 23:48
Příspěvky: 47
aj ja by som potreboval radu, mam IP422, so slonovym poslednym softom, parabolu multifeed 1W+23,5E, U*C zdielam od kamarata. Skylink mi bezal v pohode kym som nevymenil kartu za ICE. Potreboval by som rozchodit ICE kartu a chcel by som vediet ci sa to dá cez newcs, alebo bude jednoduchsie dat tam CI modul irdeto. Alebo tam nejako zakomponovat oscam, ale aby mi fungovala aj zdielacka/mgcamd/. Inac ten slonov firmware je naozaj skvely, fachci už asi 2 roky bez problemov - naozaj spokojnost. dakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2011 - 16:14 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Červen 2008 - 22:30
Příspěvky: 415
Místo/Bydliště: okr.Poprad
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 9 krát
na rozbehanie karty ice treba scam.cez newcs nechodia zapisy.cez CI modul irdeto zase nerozbehas zdielanie jedine oscamom ,alebo scam na zapisy a potom prepnut news/mgcamd/

_________________
Vu+ zero
@Maximum E85 Multibeam
@diseq prepinac-23,5°E-19,2°E-13°E-0,8°W
@140,motor Optibox 3800


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2011 - 13:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Duben 2008 - 23:48
Příspěvky: 47
dakujem, a mohol by ma niekto naviest na nainstalovanie scam do mojho boxu? Na enigme by som vedel ako na to ale na slonovom image veru neviem. ale potrebujem aby mi siel aj mgcamd aj scam. vdaka


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2011 - 20:37 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Červen 2008 - 22:30
Příspěvky: 415
Místo/Bydliště: okr.Poprad
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 9 krát
Nainstalovat scam-2.5_fix_0404_powerpc.ipk
do var/bin prepisat prilozeny subor scam zmenit atribut na 755
ak je treba odfajknut v menu-nastaveni-expertne nastavenia-disable secure start.
stiahni si to tu :arrow: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=19&t=28665

_________________
Vu+ zero
@Maximum E85 Multibeam
@diseq prepinac-23,5°E-19,2°E-13°E-0,8°W
@140,motor Optibox 3800


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2011 - 23:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Duben 2008 - 23:48
Příspěvky: 47
dakujem za odpoved, ale ja mam IP422 so slonovym image-om a vsetko toto je pisane pre enigmu. Ja by som prave potreboval nakopnut tym mojim smerom. Alebo je to jedno? Mozem tento subor dat na slonov image? Nainstalujem ho potom prikazom cez DCC?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk