AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Blocker
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=18&t=31899
Stránka 1 z 1

Autor:  mmiro [ 02.Listopad 2010 - 18:58 ]
Předmět příspěvku:  Blocker

Vie mi niekto poradiť ako aktivovať a deaktivovať blocker. Mám 400S a neumo slon.
Ďakujem

Autor:  revis [ 02.Listopad 2010 - 19:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: Blocker

a vies povedat aky emulator pouzivas ?

Autor:  mmiro [ 02.Listopad 2010 - 20:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: Blocker

No to neviem, ako sa to dá zistiť?

Autor:  mmiro [ 02.Listopad 2010 - 21:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: Blocker

Tak myslim že tam je NewCS 1.20

Autor:  revis [ 02.Listopad 2010 - 21:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: Blocker

v newcs.xml staci zmenit parameter au na off ,alebo no.

Autor:  mmiro [ 02.Listopad 2010 - 21:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: Blocker

to cez Total Comander mám prepísať?

Je to toto:

<newcamdserver>
<enabled>yes</enabled>
<name>NewCS</name>
<deskey>01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14</deskey>
<userfile>/tmp/users.txt</userfile>
<user>
<name>dummy</name>
<password>dummy</password>
<au>on</au>
</user>
<user>
<name>User1</name>
<password>Pass1</password>
<au>on</au>
<!--<hostname>localhost</hostname>-->

Ospravedlňujem sa ale som začiatočník.

Autor:  revis [ 02.Listopad 2010 - 23:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: Blocker

ano , prepis on na no

Autor:  mmiro [ 03.Listopad 2010 - 10:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: Blocker

Ok, Ďakujem

Autor:  zikik [ 14.Prosinec 2011 - 17:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: Blocker

Ahoj...
prosím, poradte... jak aktivovat blocker?

About Box
Model AB IPBox 400S PVR
Manufacturer AB-COM
Processor STBx25xx, 252MHz
Harddisk WDC WD1600BEVE-00UYT0 (master, 152627 MB)
USB Stick none
Linux Kernel Linux version 2.6.17-relook400 (root@localhost) (gcc version 3.4.4) #1 Thu Jun 14 12:13:06 CEST 2007
Firmware beta 1.0.9, 21.06.2007
FP Firmware n/a
Web Interface 6.0.2-Expert

mgcamd v.1.24
newcs 1.3
skylink standart (ICE)

díky moc,
Petr.

Autor:  borcinko [ 24.Říjen 2012 - 14:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: Blocker

Zdrvim, chcel by som sa spytat, ako funguje blocker na enigme? Pouzivam Cccam 2.21. Teda aspon myslim, velmi sa v tom nevyznam...

Autor:  Herkis [ 26.Říjen 2012 - 19:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: Blocker

K čemu potřebuješ bloker?
Ta éra už skončila, dneska se už musí platit, jinak se (za pár hodin až dnů) nedíváš.

Autor:  EnoSat [ 26.Říjen 2012 - 20:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: Blocker

kto nevyskusa neuveri :-D

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/