e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Leden 2020 - 12:51

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: IP Box nechce naběhnout
PříspěvekOdeslal: 26.Říjen 2010 - 7:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Prosinec 2007 - 11:35
Příspěvky: 70
satelitni prijimac: Xtrend ET8000, Medialink 1200s
Místo/Bydliště: Domažlice
Poděkoval: 1 krát
Zdravím! Od včera ráno řeším problém s IPBOxem 400, AB ENigma. Sledoval jsem pořad nahraný na HDD a náhle přestal box reagovat na povely. Tak jsem ho restartoval Power-OK ale skončil na stavu BOXHALTED. Vypnul jsem ho od sítě a večer, když jsem přišel z práce, jsem se na něj vrhnul, ale přístroj už ani nebootoval (jen hvězdičky na displeji a HDD i větrák běžel() Po hodině snažení se mi podařilo dostat do USB UPGRADE,nahrál jsem Novější AB ENigmu a přístroj začal sloužit.ALe nebyl nastaven, proto jsem ho k TV nepřipojoval a odpojil ho od elektřiny. Dnes ráno opět hvězdičky, ani USBUPGRADE se nezobrazí.
Kde může být problém?

_________________
Xtrend et8000, OpenPLI 4,OSCam: 1.20-unstable_svn Build: r11228 Compiler: mipsel-unknown-linux-gnu, HDD Seagate ATA ST1000VM002-1CT1, parabola 75 Al Girbertiny, 2 x quad Ivacom 0,2dB, Astra 3A, Thor 1
MediaLink Black Panther Smart HOME S2 1 Card ML 1200S, , OSCam: 1.20 Build: r11391


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box nechce naběhnout
PříspěvekOdeslal: 26.Říjen 2010 - 7:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
tohle je na servis.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box nechce naběhnout
PříspěvekOdeslal: 26.Říjen 2010 - 9:28 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2007 - 13:29
Příspěvky: 418
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Poděkoval: 3 krát
Mal som ten problem a vidi sa mi že stačilo prepisať adon.
Keď ti to pomože tu som to riešil.

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=85&t=9059


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box nechce naběhnout
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2010 - 13:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Prosinec 2007 - 11:35
Příspěvky: 70
satelitni prijimac: Xtrend ET8000, Medialink 1200s
Místo/Bydliště: Domažlice
Poděkoval: 1 krát
Nevím, co se stalo, ale IPBox mi zase funguje. Už jsem ho chtěl odeslat do servisu, ale ještě před zabalením jsem ho zkusil a normálně naběhl. Ale asi nebude vše úplně v pořádku, neboť se mi už několikrát stalo, že přístroj na místo klasického startu po stisknutí power začal bootovat.
Také mě vrtá hlavou, že jsem v po instalaci AB Enigma z 5.1.2010 jsem měl v infobaru logo operátora a po "key up erase", jež jsem musel použít, neboť mi stroj nechtěl točit na Thor, už je tam jen klasicky AB enigma.

_________________
Xtrend et8000, OpenPLI 4,OSCam: 1.20-unstable_svn Build: r11228 Compiler: mipsel-unknown-linux-gnu, HDD Seagate ATA ST1000VM002-1CT1, parabola 75 Al Girbertiny, 2 x quad Ivacom 0,2dB, Astra 3A, Thor 1
MediaLink Black Panther Smart HOME S2 1 Card ML 1200S, , OSCam: 1.20 Build: r11391


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP Box nechce naběhnout
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2010 - 20:59 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2007 - 13:29
Příspěvky: 418
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Poděkoval: 3 krát
Bigmen napsal:
Nevím, co se stalo, ale IPBox mi zase funguje. Už jsem ho chtěl odeslat do servisu, ale ještě před zabalením jsem ho zkusil a normálně naběhl. Ale asi nebude vše úplně v pořádku, neboť se mi už několikrát stalo, že přístroj na místo klasického startu po stisknutí power začal bootovat.
Také mě vrtá hlavou, že jsem v po instalaci AB Enigma z 5.1.2010 jsem měl v infobaru logo operátora a po "key up erase", jež jsem musel použít, neboť mi stroj nechtěl točit na Thor, už je tam jen klasicky AB enigma.


Odpoj motorček a posti ho na priamo a keď ti aj tak bootuje aj po preprogramovaní tak to je na servis.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk