e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Září 2020 - 15:47

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 01.Září 2010 - 15:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Leden 2007 - 18:53
Příspěvky: 116
satelitni prijimac: AB IPBOX 400s
po zatmení na digi som sa rozhodol riešiť to ofiko prijímačom digi, ktorý však nepodporuje iné karty - čo je problém, nakoľko mám v ipboxe skylink - ako prvé ma napadlo kúpiť twin tuner a z neho by som mal vyvedený koax do každého prijímača zvlášť (mám tam pozicionér - tak dúfam že ipbox by to natáčal)....potom ma však napadlo, že na ipboxe sú dva výstupy pre koaxiál - možno je to úplná blbosť čo ma napadlo - ale nebolo by nejakým spôsobom možné urobiť to tak, že by som mal koax z konvertora vyvedený do ipboxu a z ipboxu do digi prijímača - nechcem to skúšať, aby som náhodou niečo nepofachal - ak by ktosi vedel aspon teoreticky či by to šlo - prosím o radu....díkes


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Září 2010 - 16:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Listopad 2008 - 22:14
Příspěvky: 290
Místo/Bydliště: okr Galanta
ano napisal si to spravne,je to uplna blbost.:) ak mas motor na IPboxe tak daj twin LNB na motor,dalsi koax do digi prijimaca,a z IPboxom si budes natacat co chces pozerat,bud digi alebo skylink..

_________________
VU+Solo2,DM800SE Meoboot 0.94,DM7020S,DM500,Gibertini 85 AL,Invacom twin, motor SG2100,Satfinder SF-30
Prisaham pán sudca ze HBO mi naskocilo len náhodou!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Září 2010 - 17:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Leden 2007 - 18:53
Příspěvky: 116
satelitni prijimac: AB IPBOX 400s
hehe - noo aj som myslel - to ma len tak napadlo....oki doki - dík za utvrdenie....zajtra kupujem twin


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Září 2010 - 16:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Leden 2007 - 18:53
Příspěvky: 116
satelitni prijimac: AB IPBOX 400s
hmm ešte ma napadlo - je možné nejako rozdeliť príjem z normálneho konvertora do dvoch prijímačov? (s tým, že jeden z prijímačov by dokázal natáčať parabolou) - je to možné?...našiel som na nete nejaké "rozbočovače" - neviem či je to ten správny produkt pre moje potreby....


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Září 2010 - 16:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Listopad 2008 - 22:14
Příspěvky: 290
Místo/Bydliště: okr Galanta
nie,nevymyslaj,daj tam twin..aj keby si to dokazal nemohol by si pozerat,len jeden TP naraz na obydvoch..

_________________
VU+Solo2,DM800SE Meoboot 0.94,DM7020S,DM500,Gibertini 85 AL,Invacom twin, motor SG2100,Satfinder SF-30
Prisaham pán sudca ze HBO mi naskocilo len náhodou!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Září 2010 - 17:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Leden 2007 - 18:53
Příspěvky: 116
satelitni prijimac: AB IPBOX 400s
no veď len špekulujem - bo nechcem navŕtať kopec dier na koax...ale oki - som sa len chcel uistiť....ja ani nechcem sledovať obidva naraz (veď aj načo:)....mne ide hlavne o to, že na skylinku mám napr. aj české stanice (nova, prima, novacinema, prima cool, čt4...) čo v digi ponuke nemám - tak aby som si v prípade potreby mohol prepnúť aj na tie....no a keďže už mám v okennom ráme jednu dieru, nechcem ich tam navŕtať zbytočne viac...preto tá otázka...takže dík za reakciu - dám tam twin ako hovoríš, to je asi istota, že to bude fachčiť


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk