e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2019 - 3:39

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Newcs a Camd3
PříspěvekOdeslal: 24.Červenec 2007 - 10:14 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Nedari sa mi spojazdnit kombinaciu Newcs (cardserver) a Camd3889g (client). Newcs+Mgcamd, Newcs+CCcam spolupracuju spravne. Pri spusteni Camd3 nastava problem "connection timeout". V Camd3.config mam
SLOT=localhost:4:1:1:1:1000:dummy:dummy:0102030405060708091011121314
SLOT=localhost:4:1:1:1:1001:dummy:dummy:0102030405060708091011121314
SLOT=localhost:4:1:1:1:1000:User1:Pass1:0102030405060708091011121314
SLOT=localhost:4:1:1:1:1001:User1:Pass1:0102030405060708091011121314
V newcs.xml su vytvoreni prislusni uzivatelia. Newcs pracuje spravne, po starte nacita citacky a aktivuje uzivatelov a spusti server. Skusal som v Camd3.config miesto localhost dosadit IP adresu 127.0.0.1, aj adresu, ktoru som priradil pri instalacii IPBoxu, menit proty newcs.xml a v Camd3.config - bol stale rovnaky problem. Skusal som tiez inu verziu Camd3 (883), tiez zapnut radegast server a komunikovat s nim - bez vysledku.
Funguje to niekomu?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Newcs a Camd3
PříspěvekOdeslal: 24.Červenec 2007 - 17:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3663
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 2 krát
teoreticky se mi to zda dobre, ale camd3 nepouzivam. Jen me trochu zarazi cisla portu 1000 a 1001 normalne jsou vychozi 10000 a 10001 , ale treba jsi si to zmenil.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Newcs a Camd3
PříspěvekOdeslal: 24.Červenec 2007 - 18:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
pouzivam sice uz fun team image, ale fungovalo mi to aj v 2.13.5. Ostatne - tvoju vlastnu pomocku na emu som pouzil. toto je foto teraz - spustene camd + newcs. Z fun teamu som pouzil len kernel,a vsetko som mal na hdd -takze tvoje nastavenia ostali. :) zdalo sa mi to vynikajuce riesenie a fakt to funguje.
a toto je aktivne v camd3 configu- ostatne volby su zakomentovane.:
# with newcs
SLOT=127.0.0.1:4:1:1:1:10000:User1:Pass1:0102030405060708091011121314
SLOT=127.0.0.1:4:1:1:1:10001:dummy:dummy:0102030405060708091011121314


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Newcs a Camd3
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2007 - 8:26 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Vld: Jasne, cisla portov som mal tie, ktore si uviedol ty. Pri pisani prispevku som sa pomylil.
Revis: Procesy newcs a camd3 sa spustia aj mne, ale nekomunikuju medzi sebou. Funguju Ti karty s touto kombinaciu? Ak pozries cez web rozhranie newcs, su uzivatelia pripojeni? Ak spustim cez telnet /var/emu/newcs, vsetko prebehne v poriadku - vypisy to dokazuju. Ak potom spustim /var/emu/camd3, az vtedy zistim, ze camd3 nekomunikuje s newcs.
Zaujima ma "fun team image", ktore si pouzil. Je to nieco starsie? Funguje EPG?
Dakujem za odpovede.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Newcs a Camd3
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2007 - 0:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
slon napsal:
Vld: Jasne, cisla portov som mal tie, ktore si uviedol ty. Pri pisani prispevku som sa pomylil.
Revis: Procesy newcs a camd3 sa spustia aj mne, ale nekomunikuju medzi sebou. Funguju Ti karty s touto kombinaciu? Ak pozries cez web rozhranie newcs, su uzivatelia pripojeni? Ak spustim cez telnet /var/emu/newcs, vsetko prebehne v poriadku - vypisy to dokazuju. Ak potom spustim /var/emu/camd3, az vtedy zistim, ze camd3 nekomunikuje s newcs.
Zaujima ma "fun team image", ktore si pouzil. Je to nieco starsie? Funguje EPG?
Dakujem za odpovede.

karty funguju - ako by som pozeral spravy na stv.. :D EPG - ide,ale nezobrazuje v baneri info, treba prejst do menu EPG. korektne zobrazovanie znakov cz sady - sen buducnosti.
a datum narodenia image? nespadni: released version : 2.8.official/ released date : Mon May 22 15:12:44 KST 2006
camd3 pouzivam koli jednoduchej moznosti zapisu keys.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Newcs a Camd3
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2007 - 21:35 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Ja práveže používam mgcamd a kľúče sa zapisujú korektne aj po sieti.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Newcs a Camd3
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2007 - 8:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
slon napsal:
Nedari sa mi spojazdnit kombinaciu Newcs (cardserver) a Camd3889g (client). Newcs+Mgcamd, Newcs+CCcam spolupracuju spravne. Pri spusteni Camd3 nastava problem "connection timeout". V Camd3.config mam
SLOT=localhost:4:1:1:1:1000:dummy:dummy:0102030405060708091011121314
SLOT=localhost:4:1:1:1:1001:dummy:dummy:0102030405060708091011121314
SLOT=localhost:4:1:1:1:1000:User1:Pass1:0102030405060708091011121314
SLOT=localhost:4:1:1:1:1001:User1:Pass1:0102030405060708091011121314
V newcs.xml su vytvoreni prislusni uzivatelia. Newcs pracuje spravne, po starte nacita citacky a aktivuje uzivatelov a spusti server. Skusal som v Camd3.config miesto localhost dosadit IP adresu 127.0.0.1, aj adresu, ktoru som priradil pri instalacii IPBoxu, menit proty newcs.xml a v Camd3.config - bol stale rovnaky problem. Skusal som tiez inu verziu Camd3 (883), tiez zapnut radegast server a komunikovat s nim - bez vysledku.
Funguje to niekomu?

moje nastavenia - ale nefunkcne s najnovsim camd3 :) dal som stary.
SLOT=192.168.0.2:4:1:1:1:10000:grantec:benefon:0102030405060708091011121314
SLOT=192.168.0.2:4:1:1:1:10001:grantec:benefon:0102030405060708091011121314

navrchu som dal box typ:8

Tieto nastavenia su funkcne v image Fantacy 2.16a!
v 2.135 mi fungovali tak ako som uviedol hore- ale zas len so starym camd3. Novy mi nevie ani emulovat.....
grantec a benefon mam v newcs.xml ako uzivatela. konfig pre camd3 (user a server) som vyhodil - lebo ma len zbytocne mylili.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Newcs a Camd3
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2007 - 10:07 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Revis: Pokusy s emulatormi v 2.13.5 robim pre novu verziu scriptu na instalaciu EMU, ktory pouzivas aj ty. V kombinacii newcs-camd3 som vyskusal snad uplne vsetko, nespolupracovalo to (nastavenie konfiguracnych suborov bolo spravne). Samotny camd3 (server aj klient) fungoval takto:
- camd3883 karta SL OK, CL EMU OK, nevie mnohe EMU napr. PREMIERE, oba tunery fungovali spravne
- camd3889g vsetko OK, funkcny len 1 tuner
Kombinacia newcs-mgcamd 100%-na funkcnost, rychle pri prepinani.
Kombinacia newcs-CCcam velmi slaba stabilita, casto pada.
Kombinacia rdgd-CCcam (cez protokol radegast) lepsia funkcnost ako s newcs, ale ak prepnem na nekodovany program napr. JOJ a dam nahravat na 2. tuner kodovany (STV1), druhy tuner nenahra nic a potom uz nedekoduje ani 1. tuner po prepnuti na kodovany program. Starsie verzie CCcam fungovali lepsie ako novsie, ale nevedia niektore EMU, problem z predchadzajuceho pripadu bol aj pri nich.
Gbox 2.25 (server aj klient) fungovalo EMU (spojazdnil som aj CL) aj karta SL, ale 2. tuner bol nefunkcny. Skusal som aj starsie verzie, nevedia niektore EMU, fungoval len 1 tuner.
V Fantacy 2.16a by mal fungovat Gbox (aspon v popise to je). Mozes mi poslat binarne a konfiguracne subory cez SZ (budu pre kazdy tuner zvlast, Gbox sa spusta 2x)? Dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Newcs a Camd3
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2007 - 10:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Fantacy2.16a ma G-box, ale zatial som cez G-box nevidel ani teletext. Fakt sa mi to nepodarilo . Vecer sa este s tym pohram- ale uz mi G-box dost dlho lezi v zaludku. vldovi na enigme samozrejme funguje....

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Newcs a Camd3
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2014 - 13:48 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Leden 2013 - 18:10
Příspěvky: 373
satelitni prijimac: AB IP Box 99HD
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 4 krát
kde sa vpisuje to camd3 conf. ? Camd:
cs357x://xxxx:xxxxxx@xxxxx.xxxxs.xxx:5000

_________________
Enigmu2 openatv 5.1 HDBox 9105Plus


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk