e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Leden 2020 - 9:10

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: dreamboxedit a ABenigma. Co delam blbe?
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 20:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Srpen 2006 - 19:56
Příspěvky: 51
Prosim o radu, jak se s Dreamboxeditem zachazi. Kvuli ICE Skylink jsem presedlal z neumo na ABEnigmu(pouzivam scam a chodi spolehlive). Pres AIO jsem si nainstaloval nejaky setting A1/A3 z roku 2007, pres dreamboxedit jsem ho nahral do PC, upravil a prehazel a nahral zpet do IPBOXu. Jenomze ty zmeny se mi vubec neprojevi. Nakonci procesu prenosu do boxu je napsano "reset setting" nebo neco v tom smyslu. Vyresetuju box, ale zadne zmeny v tom settingu se neprojevi. Ve /var/tuxbox/config/enigma jsou vsechny data ulozeny v textovych souborech, narozdil od relook, ktery pouziva sqlite3 a kde stacilo po uploadu z pceditoru vyresetovat box a vse bylo ok, to tady evidentne nestaci. Prosim poradte, co delam blbe. Diky moc.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 21:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
nemusi to fungovat,ak tam mas hdd a mas /var/ prelinkovany na HDD. to som si vcera v noci vsimol, ze sa asi kdesi stala chyba (robil som ip250 s abenigmou) . Nakoniec som dal factory , var som nechal vo flash a potom to uz slo OK.
Este som si spomenul,ze posledne verzie abenigmy maju aj cosi na reload settings - ked dvakrat stlacis modre tlacitko dost rychlo . Skus to pouzit.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 21:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Srpen 2006 - 19:56
Příspěvky: 51
Tak chyba byla samozrejme na moji strane. Nepouzil jsem button napravo: Reload Setting On Dreambox. Ja jsem hledal polozku "Reload settings" v menu ipboxu:)

Jeste se chci zeptat, co znamenaj ty vykricniky pred nazvem programu?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2010 - 21:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Červen 2010 - 17:32
Příspěvky: 164
satelitni prijimac: IP400,250,200,DM500,600,800,VU
Místo/Bydliště: B.Bystica
To sú nové stanice v setingu.Vlado


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk