e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 07.Srpen 2020 - 16:35

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 27 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 19:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Srpen 2010 - 17:59
Příspěvky: 15
po stlaceni zeleneho tlacitka nereaguje. ked stlacim modre a potom zelene tak mi spusti ten cccam. ale nejde mi nic


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 19:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Srpen 2010 - 17:59
Příspěvky: 15
mysli, ze uz len nejaka malickost bude robit problemy


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 19:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
to je mozne - mas platne zapisy na karte ? AK nie . treba pockat na CT2 . A v jednom ipk od vlda som si vsimol malu chybicku , ktora ale nedovoli nastartovat CCcam . Kukni do /var/bin/ ci CCcam ma atribut 755 . Uz neviem aka chyba to bola- tak len strielam.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 19:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Srpen 2010 - 17:59
Příspěvky: 15
atribut 755 tam je. co znamena, ze platne zapisy na karte a ze treba pockat na CT2. kamarat, co mi daval kartu, tak hovoril, ze treba aj hodinu cakat, kym nieco pojde. ale to tiez len niekde pocul. asi. tu kartu este nikde nemal spustenu. takze je neposkvrnena. caka sa na tie zapisy na kartu? mam sa nastavit na CT2?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 19:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
jasne - tka pockaj na CT2 a raz za 5 minut stlac Modre a zelene tlacitko - na restart emulatora.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 19:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Srpen 2010 - 17:59
Příspěvky: 15
ok. tak budem skusat. zatial velka vdaka.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 19:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Srpen 2010 - 17:59
Příspěvky: 15
uz to bezi. tak este raz vdaka.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 27 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk