e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Srpen 2020 - 1:20

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 27 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Srpen 2010 - 17:59
Příspěvky: 15
vedel by mi niekto poradit, ako mam nastavit IPBox 420S pre pouzivanie karty GITAL? doposial som sledoval ponuku na Thor-e, zial uz sa to neda odkodovat. parabolu som pretocil na astru, no ide mi len CT24. na ostatnych kanaloch mi vie akurat zobrazit TV PROGRAM


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:09 
skus bonznut aky mas v stroji SW, potom snad :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Srpen 2010 - 17:59
Příspěvky: 15
ako zistim softver? je tam nejaka enigma, ci co


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Srpen 2010 - 17:59
Příspěvky: 15
verzia SW:
verzia 1.0.9, 24.08.2009
verzia FP: 1.411


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:19 
No pekne a co tak > menu > info? To bude tazke ked ani nevies co tam mas. Najjednoduchsie bude, ked si dialkovym stiahnes addon CCcam, strcis kartu chipom dolu do jednej z citaciek, spustis dialkovym CCcam a jedes.
Tak magni zelene, potom cervene a skus pohladat ten CCCam.
Startuje masina cez Tucniaka?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Srpen 2010 - 17:59
Příspěvky: 15
v SF_Addons mamCCcamd-2.0.9 a CCcamd-2.0.11. mam ho zinstalovat? ten druhy?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:25 
skus napred tu 09, ta je v E1 bez problemov a mala by stacit
potom vo vrchnom riadku sipkami do prava/do lava navol CCcam a podla verzie panelu bud zelenym, alebo 1 restartni, malo by sa to rozbehnut. Az to nabehne, tak potom pre istotu restartni cely box, nech sa aktualne nastavenie zapise


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Srpen 2010 - 17:59
Příspěvky: 15
este tu bude jeden problem. internet mam cez proxy server a ten neviem nastavit v prijimaci. ked som spustil install na tom addone cccamd, tak chcel stahovat ten addon, no zhavarovalo to. existuje nejaka moznost stiahnut si ten cccamd do PC, nakopirovat ho niekam na ipbox a odtial spustit?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
je moznost - stiahnes na PC instalacku *.ipk , prekopirujes do ipboxu ( v lokalke to pojde) do adresara /tmp/ .
na dialkovom stlacis -Modre, cervene , sipkou dole na TEMP , oznacis cccam a zvolis instalovat .
:arrow: download/file.php?id=10068

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Srpen 2010 - 17:59
Příspěvky: 15
idem na to


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:39 
Nez som to nasiel Revis bol rychlejsi.. :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Srpen 2010 - 17:59
Příspěvky: 15
ten link bol na subor CCcam_2.0.9_IPbox_patch.rar


v nom je subor "CCcam" bez koncovky. ten ked som nakopiroval na IPBOX do /tmp/ a isiel podla postupu, tak mi ho v [Feed: TEMP] nenaslo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
jasne - to mal byt ipk ,cakaj

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
daj tam toto :arrow: download/file.php?id=12675
alebo novsiu 2.0.11 :arrow: download/file.php?id=15006

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Srpen 2010 - 17:59
Příspěvky: 15
ok. tak som to nainstaloval. teraz ked stlacim modre tlacitko na dialkovom, tak "Client select" nastavim na CCcam v. 2.0.10 a malo by to ist, ci treba este nieco ine nastavit?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 18:56 
Kusok vyssie som Ti napisal postup..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 19:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Srpen 2010 - 17:59
Příspěvky: 15
cital som ten postup. ked stlacim modre tl., tak mam nastavene na "client select" - cccam v. 2.0.10. to je vsetko co ma byt nastavene? ide mi aj ta3, no ziadne ine kanaly


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 19:04 
Po stlaceni modreho mas DOLU bud cisla, alebo farebne policka.. posun na ne kurzor a citaj v spodnom riadku co je co..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 19:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Srpen 2010 - 17:59
Příspěvky: 15
kartu mam strcenu cipom hore. dole su tlacitka

CLIENT SRV SH | 1 | 2 | 3 | 4 | ALL | - po nabehnuti kurzorom na ALL vypise "save changes and start clients, server with ....."

ked to potvrdim, tak mi nastavi do "client select" CCcam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie IPBOX 420S pre GITALlink
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2010 - 19:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
kartu chipom dole a stlac zelene tlacitko .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 27 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk