e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Září 2020 - 17:42

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 16 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DIGI TV karta v IPBox-e
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2010 - 12:21 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 1 krát
Chcel som si objednať DIGI TV kartu, operátorka na hotline mi však povedala, že ich karta je spárovaná iba s ich prijímačom a v žiadnom inom fungovať vraj nebude. Ako to teda je? Poradil by si IPBox 400S s DIGI kartou a vedel by ju zdieľať? Nemáte to niekto odskúšané?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIGI TV karta v IPBox-e
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2010 - 12:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Listopad 2008 - 22:14
Příspěvky: 290
Místo/Bydliště: okr Galanta
jedine v pripade ak by si dokazal z toho digi boxu vycitat RSA+Boxkey a sparovat z tvokim prijimacom..cize pre teba je odpoved:nie

_________________
VU+Solo2,DM800SE Meoboot 0.94,DM7020S,DM500,Gibertini 85 AL,Invacom twin, motor SG2100,Satfinder SF-30
Prisaham pán sudca ze HBO mi naskocilo len náhodou!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIGI TV karta v IPBox-e
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2010 - 16:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Březen 2009 - 5:54
Příspěvky: 32
satelitni prijimac: IPbox 350 , opticum 7100cx
ale preco : http://www.techgsm.com/BOXKEY_RSA_extra ... 98588.html


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIGI TV karta v IPBox-e
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2010 - 10:20 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 1 krát
A neviete, ktorý prijímač v súčasnosti Digi rozdáva?

Povedzme, že by som si to zariadenie kúpil a vyextrahoval by som z prijímača BOXKEY + RSA. Kam s tým potom ďalej?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIGI TV karta v IPBox-e
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2010 - 16:51 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 17.Duben 2007 - 11:34
Příspěvky: 558
Poděkoval: 1 krát
Do krabice. Přijímač i karta jsou stále majetkem společnosti.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIGI TV karta v IPBox-e
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2010 - 18:43 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 1 krát
Duchaplná odpoveď! [-X Samozrejme sa pýtam kam do IPBoxu vložiť vyextrahované BOXKEY RSA.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIGI TV karta v IPBox-e
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2010 - 18:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Listopad 2008 - 22:14
Příspěvky: 290
Místo/Bydliště: okr Galanta
do OScam-mu..ale kym to nemas tak to neries,mozno ( co si skor myslim) sa ti to nepodari vycitat,tak zatial to nema zmysel riesit..ono to nejde zo vsetkych prijimacov,a myslim ze nevies ovplyvnit aby si dostal taky drzh prijimaca z ktoreho by to slo,respektive hrozy realne poskodenie toho prijimaca,aj ked uh box-rsa budes mat,box mozes zahodit= zaplatit im..ked sa ti to oplati tak prosim..dat sa to da,ale.. #-o

_________________
VU+Solo2,DM800SE Meoboot 0.94,DM7020S,DM500,Gibertini 85 AL,Invacom twin, motor SG2100,Satfinder SF-30
Prisaham pán sudca ze HBO mi naskocilo len náhodou!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIGI TV karta v IPBox-e
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2010 - 19:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
Ak je N2 karta, da sa pouzit aj s newcs a vtedy sa tie oba parametre zadavaju do newcs.xml .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIGI TV karta v IPBox-e
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2010 - 9:14 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 1 krát
A N2 je už táto najnovšia, alebo ešte tá pôvodná? Ja ešte kartu nemám, preto hľadám možnosti, či sa to dá, resp. ako na to.

Keby prijímač prestal fungovať, tak sa pokazil, nie? Tak budem žiadať opravu a možno do pol roka ho vymenia za iný, nie?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIGI TV karta v IPBox-e
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2010 - 10:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
Mamenka moja ! uz aj lehotami "keby" sa zacneme zaoberat ? Ja neviem co by bolo,keby bolo. Neviem ani co myslis tym - stara karta . Karta je bud sytem N2 alebo N3 . Aku kartu mas ? Mas vobec nejaku kartu ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIGI TV karta v IPBox-e
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2010 - 21:03 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 1 krát
Nie, kartu nemám a chcem si ju objednať. Ale najskôr chcem vedieť, ako ju v IPBoxe rozchodiť. Ak to ani teoreticky nepôjde, nech si ju strčia ...

Čítal som na nete o výmene Digi kariet za nové. Zrejme v súvislosti na nový systém kódovania, nie?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIGI TV karta v IPBox-e
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2010 - 21:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Březen 2009 - 5:54
Příspěvky: 32
satelitni prijimac: IPbox 350 , opticum 7100cx
ak ti mozem poradit zober si radsej upc kartu rozchodis dostanes len kartu bez prijmaca a nebudes ma problemy a hlavne lepsi obraz... a rozchodis to v pohode... budes to mal lepsie krajsie a jednoduchsie...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIGI TV karta v IPBox-e
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2010 - 21:24 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 1 krát
UPC kartu mám už 2 roky a nepovedal by som, že je lepšia kvalita. Až teraz, keď sa teraz presunuli na novú družicu, tak je na tom UPC citeľne lepšie. Takže konečne je opodstatnená tá vyššia cena UPC.

Digi má v ponuke viacej dokumentárnych kanálov Discovery. A tie by som chcel.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIGI TV karta v IPBox-e
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2010 - 21:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Březen 2009 - 5:54
Příspěvky: 32
satelitni prijimac: IPbox 350 , opticum 7100cx
no tak upc a cigani sa porovnat momentalne nedaju ... aspon na thore neviem na astre som dlho neskusal naposledy ked som este zil na SR....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIGI TV karta v IPBox-e
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2010 - 22:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Listopad 2008 - 22:14
Příspěvky: 290
Místo/Bydliště: okr Galanta
este to kockovanie ked vyriesia tak to bude ok..

_________________
VU+Solo2,DM800SE Meoboot 0.94,DM7020S,DM500,Gibertini 85 AL,Invacom twin, motor SG2100,Satfinder SF-30
Prisaham pán sudca ze HBO mi naskocilo len náhodou!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DIGI TV karta v IPBox-e
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2010 - 9:44 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 1 krát
Presne tak, UPC má ešte nejaké problémy. Ale snáď to doladia.

Ale kým UPC vysielalo z Astry, tak veru Digi bolo na tom lepšie. UPC vysielalo dokumenty v rozlíšení len 480x576, mono s dátovým tokom cca 2000 kbps. Dokumentárne programy u Digi boli (a sú) v rozlíšení 720x576, stereo a s vyšším dátovým tokom (2500-3000 kbps), než malo UPC. Teraz je to konečne tak, ako sa patrí a UPC už vysiela programy v plnom PALe a stereo. Ale dátový tok má stále vyšší Digi. UPC totiž zvýšilo rozlíšenie na plný PAL, ale dátové toky má nízke ako u Astry, je to u dokumentov iba cca 1800-2400 kbps.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 16 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk