e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Září 2020 - 15:34

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: jak rozchodit skilink ve ip422s h2.17
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2010 - 3:37 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Duben 2010 - 17:52
Příspěvky: 642
Poděkováno: 2 krát
ked dam ok na CI modul hlasi slot1,2 nenainstaluvany., čím ten modul oživim v pripade že EMU nepotrebujem iba odkodovanie skilink kartou na astre 3?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2010 - 15:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Červen 2010 - 17:32
Příspěvky: 164
satelitni prijimac: IP400,250,200,DM500,600,800,VU
Místo/Bydliště: B.Bystica
CI slot ide hneď po zasunutí napíše ti hlášku nap.CW karta je zasunuta slot 1 alebo 2.Prečo nepoužieš čítačku veď HL má emu už v softe pozri var/emu a var/scripts.Vlado


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2010 - 17:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
CI modul v IPboxoch zbytocne zerie elektriku a este k tomu aj pali karty. Doslovne. Citacka je viac vhodna - je setrnejsia ku karte.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2010 - 17:49 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Duben 2010 - 17:52
Příspěvky: 642
Poděkováno: 2 krát
nech tam dam hocijak kartu tak ani to nijak nereaguje


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2010 - 18:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
uz si nepamatam ani GUI toho image, ale mala by tam byt moznost zapnutia CI modulu . Ale je dost mozne, ze CI modul to nepodporuje vobec. Aj bez karty by malo vypisat spravu o inicializacii modulu - samotneho, po vlozeni .
Karta v module ide cipom hore - na rozdiel od citacky .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2010 - 19:06 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Duben 2010 - 17:52
Příspěvky: 642
Poděkováno: 2 krát
cam modul asi uz nepouziju lebo v dvoch strojoch hlasi že je vadny takze uz len citacka ale žadna reakce ip422s na vlozenie karty


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2010 - 20:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
staci hadam zapnut emulator,ze ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2010 - 3:26 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Duben 2010 - 17:52
Příspěvky: 642
Poděkováno: 2 krát
Navolil sem v menu položku "plugin" a odskušel sem tetris-sudoku...to šlo pak sem sa dostal na "emud.plugin" a potvrdzil sem gbox a po "exit" už šli Skylinkove programy no kdyz sem šel znovu do menu za učelem nastavit HDD tak prestali icit programi tak sem sa opet dostal do gbox a už to šlo teda proč vlastne vždy po vstupe do menu to vypne kartu?Alebo je to neduh h2.17 a je to normalne?Rovnako ked vypnem stroj a znova zapnem tak zas musim zapnut plugin.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2010 - 18:57 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Duben 2010 - 17:52
Příspěvky: 642
Poděkováno: 2 krát
...takze HL 2.17 . Tam stacia dobre baterky v DO a vysoka davka tolerancie.Co sa misli pod vysoou davkou tolerance?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2010 - 20:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
neviem , start toho emulatora si pridaj do startovacieho scriptu a baterky treba raz za dva roky menit .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2010 - 0:54 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Duben 2010 - 17:52
Příspěvky: 642
Poděkováno: 2 krát
Gde bi som našel manual na Hl2.17 .,na tlačitku "hledat" po zadání dotazu nic relevantního nenašlo


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2010 - 1:22 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Duben 2010 - 17:52
Příspěvky: 642
Poděkováno: 2 krát
Skusil sem v položce "studeny start" navolit gds original a po restarte stroja už naskočila posledna konfigurace.Je to spravna volbaalebo treba potvrdzit "teply start"?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2010 - 10:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
warm start znamena ,ze sa prijimac nevypne celkom, serverova cast je funkcna. To by mohol byt liek .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2010 - 16:32 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Duben 2010 - 17:52
Příspěvky: 642
Poděkováno: 2 krát
Warm mi funguje ale len pri vypnucí ovladačem.,ak vipnem vitiahnutím šnory ze zastrčky tak plagin treba znova zapnut.Dá sa négdze dopatrac ge manuélu na Hl2.17 alebo to je utajuvana skutečnosc?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2010 - 19:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
To vobec nieje utajovana skutocnost. Ja som pred rokmi na HL2.17 koncil predenigmove obdobie. Jednoducho - uz si to nepamatam, ale urcite som to mal osetrene. Ja som si spravil scipt aj na pravidelnu aktualizaciu casu (koli epg ) a podobne veci, ale je to uz strasne davno a jednoducho som to zabudol. Malo ludi pouziva este HL2.17 .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2010 - 20:10 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Duben 2010 - 17:52
Příspěvky: 642
Poděkováno: 2 krát
proč nemá hl2.17 širšu oblibu?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2010 - 20:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
lebo bol stabilny ,ale zoznam programov bol horor -vzdy. Pre architekturu ppc_old potom uz prestali kompilovat aj emulatory a finito .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Červenec 2010 - 16:25 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Duben 2010 - 17:52
Příspěvky: 642
Poděkováno: 2 krát
preco sa po 4 hodinach vipne sama od seba karta skilink a potom musim v menu -plugin-emud plugin-gbox v2.24 znova dat ok?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Červenec 2010 - 18:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
neviem - pozri si konfigurak ku gboxu - mozno tam mas prednastaveny casovy limit.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Červenec 2010 - 15:09 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Duben 2010 - 17:52
Příspěvky: 642
Poděkováno: 2 krát
Takze to asi nebude vipnutim karty ale tuneru protože nešli po 4hodinach ani free programy resp.žádné programy a po vypnuti a zapnutí stroja ovladačem to ide všecko presne na sekundu 4hodiny.,otazka zní,proč nevipne stroj ale iba tuner?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk