e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Září 2020 - 18:19

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: cccam
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2010 - 18:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Srpen 2007 - 17:23
Příspěvky: 58
ako nahradim novsi ccam napr 2.0.3 mam nemoslon 6 inage.viete poradit.bo som skusal sharing a po 1 minute my obraz zatuhnul a hnerd jak som preúpol na iny kanal slo my too.dik za odpoved


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: cccam
PříspěvekOdeslal: 21.Duben 2010 - 23:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
zastav pouzivanie cccamu a zmen len binarku - vo /var/emu . Ked sis tiahnes blaik s binarkami CCcamu inej verzie, pre neumo slon by mal ist ten s priponou *.ppc.old.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: cccam
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2010 - 16:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Srpen 2007 - 21:36
Příspěvky: 9
Som začiatočníkv danej problemike, chcel by som sa spýtať či satelitný prijímač IP Box 400S, ktorý vlastním, dokáže svižnejšie prepínať medzi kanálmi. Kamarát mi poradil, že si mám nahrať cccam, ktorý problém odstráni, a zároveň mi umožni pozerať kanali zo Skylinku, CSlinku. Problém je vtom, že ja neviem ako to mám urobiť. V súčasnej dobe mám nahratý Neumo- 2.13.6.7. Ďakujem Vám za radu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: cccam
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2010 - 17:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
no neviem... v enigme ide ozaj svizne , ale v neumo potrebuje urcity cas, nez sa vobec prehrabe databazou (nie cccam, jednoducho to ma take rozhranie) . A pre neumo je posledna funkcna verzia CCcamu tusim 2.0.0 ? .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: cccam
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2010 - 15:10 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
vladimirovic napsal:
Som začiatočníkv danej problemike, chcel by som sa spýtať či satelitný prijímač IP Box 400S, ktorý vlastním, dokáže svižnejšie prepínať medzi kanálmi. Kamarát mi poradil, že si mám nahrať cccam, ktorý problém odstráni, a zároveň mi umožni pozerať kanali zo Skylinku, CSlinku. Problém je vtom, že ja neviem ako to mám urobiť. V súčasnej dobe mám nahratý Neumo- 2.13.6.7. Ďakujem Vám za radu.

Nainstaluj Emu a utility ... pre ten image. Netreba nic riesit. S implicitnou volbou EMU (nic neprepinas, co sa tyka EMU) prijimac "svizne prepina medzi kanalmi". Cccam je nevhodny pre 2 tunery a klasicky image.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk