e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Leden 2020 - 12:26

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 16 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2010 - 18:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Leden 2009 - 13:44
Příspěvky: 11
Zdravím, dostal se mi do rukou AB IPBox 400s něco jsem už přečet a nevím jaký software vybrat. Poradí někdo?

Chci aby to umělo: EMU, 2 tunery, nahrávání na HDD, menu v CZ

Snad se najde nějaký dobrák, který mi pošle image ze svého IPboxu.

Předem moc moc děkuji. Jaryn


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2010 - 23:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Neumo slon + emu a utility. Pojde Ti tam vsetko co chces. Posielat iamge je asi zbytocne, kazdy pouzivame ine nastavenie. A to co potrebujes si najdes tu. Software, utility, navody....


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Duben 2010 - 9:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Leden 2009 - 13:44
Příspěvky: 11
Děkuji za odpověď, tak jsem stáhl toto: Neumo_2_13_6_slon_usb_kernel_root instalace proběhne v pořádku po restartu je na přístroji BOOTING a na obrazovce mi to napíše:
failed to boot...
going into debug mode..
(u-boot@relook400s boot )$

Poradí mi někdo co s tím?
Může mi někdo poslat image ze svého příjmače?

Předem moc děkuji. Jaryn22


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Duben 2010 - 20:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Prosinec 2007 - 20:07
Příspěvky: 8
Nainstaluj nejdriv N400s_2.13.6_usb_kernel_root_db_PAL.rar
viewtopic.php?f=20&t=2886
pak teprve prislusny img se slonovymi upravami,
a nakonec EMU a utility pre Neumo_2_13_6_slon_6
viewtopic.php?f=20&t=13636
pokud narazis na problemy s vypinanim, resilo se to zde
viewtopic.php?p=177470#p177470
a zde
viewtopic.php?f=18&t=22077&p=192773&#p192773


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2010 - 19:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Leden 2009 - 13:44
Příspěvky: 11
Tak se mi stále nadaří. Kde dělám chybu?

1. Nainstaluji pomocí USB - Flash Tool toto - N400s_2.13.6_usb_kernel_root_db_PAL.img

2. pak přístroj nevypínam a hned nainstaluji toto - Neumo_2_13_slon_6_usb_kernel_root.img

3. zrestartuji a zůstane mi to v BOTIINGU na obrazovce se objeví toto:

failed to boot...
going into debug mode..
(u-boot@relook400s boot )$

Byla tam ENIGMA - instalace na slon se mi nezdařila.

Moc prosím pomozte.

Jaryn22


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2010 - 18:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Leden 2007 - 10:19
Příspěvky: 22
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
1.Najskôr ubot klasicke img a potom postup ako si napísal.Vlado


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2010 - 9:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Leden 2009 - 13:44
Příspěvky: 11
Jáký přesně ubot a klasické img???


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2010 - 14:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Leden 2007 - 10:19
Příspěvky: 22
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Uboot 1.1.1 v dowlande ipbox400 hned 1, ak mas rel.3 tak potom toto Uboot 1.1.1 :idea: rel.3 box. Vlado


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2010 - 10:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Leden 2009 - 13:44
Příspěvky: 11
Moc děkuji za rady, podařilo se mi nahrát:
Uboot 1.1.1
N400s_2.13.6_usb_kernel_root_db_PAL.img
Neumo_2_13_slon_6_usb_kernel_root.img

V příloze zasílám co se mi objevilo v systémových informacích.

Nevím jak nahrát EMU - Emu_Neumo_2_13_6_slon_6.zip
Postupuji správně? Přez prpgram DDC v2.6a
Vytvořím složku plugins ve var/data a tam nakopíruji install-emu.sh a emu.tar

1. velikost emu.tar je 8446 KB mě se zkopíruje jen 3280 KB nevíte proč?
2. nevím jak nebo kde spustit install-emu.sh


Moc prosím o radu. Předem děkuji.

Jaryn22


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2010 - 20:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Leden 2007 - 10:19
Příspěvky: 22
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
jaryn22 Nemáš nainštalováný HDD.
Inštalácia emu sa inštaluje na HDD.Vlado


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2010 - 20:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Spravne. Alebo nemas zapojeny HDD, nemas HDD, mas zle nastaveny HDD alebo mas HDD ktory Ti v boxe nepojde. Ja som mal WesternDigital a nech som robil co som robil, nerozchodil som ho.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2010 - 23:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Leden 2009 - 13:44
Příspěvky: 11
Moc děkuji za info. HDD zapojený nemám, budu kupovat. Doporučte mi HDD co bude bezproblému fungovat.

Předem dík.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Duben 2010 - 0:07 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Červen 2008 - 22:30
Příspěvky: 409
Místo/Bydliště: okr.Poprad
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 9 krát
najprv musis kupit-vlozit hdd do boxu az potom rozbehas dva tuneri.bez hdd ti pojde iba napr.abenigma s jednym tunerom

_________________
Vu+ zero
@Maximum E85 Multibeam
@diseq prepinac-23,5°E-19,2°E-13°E-0,8°W
@140,motor Optibox 3800


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Duben 2010 - 17:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Akykolvek Seagate, po problemoch s inymi znackami mi tento funguje bez problemov. A velkost disku zavisi od toho kolko chces nahravat. Ja mam 160GB.
jaryn22 napsal:
Moc děkuji za info. HDD zapojený nemám, budu kupovat. Doporučte mi HDD co bude bezproblému fungovat.

Předem dík.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Duben 2010 - 12:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Leden 2009 - 13:44
Příspěvky: 11
Ještě prosím o radu, do Boxu jsem dal HDD Seagate 40 GB, po instalace Slona 6 mám v "Volby uživatele" kolonku Správa HDD černou a to same v "Co je..." Neumoteam Settins HDD Jak mám postupovat, aby mi disk fungoval???

Předem dík za info. Jarda


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Duben 2010 - 21:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Leden 2007 - 10:19
Příspěvky: 22
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
jaryn22.Musíš naformátovať hdd.
Skus cez menu format hdd, alebo cez telnet prečítaj si toto vlákno Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root .Vlado
Pozri ešte toto vlákno Výmena HDD v IP Box 400


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 16 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk