e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Leden 2020 - 11:24

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nejde přeflashovat enigma
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2010 - 15:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Březen 2010 - 22:56
Příspěvky: 3
Ahoj pomozte prosím. Mám přístroj ABIP box 420s. Dlouho sem fungoval na highlander team 2,17. Ale někdy se mi to sekalo. Tak sem přeflashoval na enigma 4xx_05110. A to mi dejdou dekódovat programy z karty. A enigma nechce zmizet ani přeflashovánim.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde přeflashovat enigma
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2010 - 16:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
ide .len bootlogo je tam robene tak, aby sa zobrazovalo vzdy. Pycha abcomu :)
na ebenigmu treba trochu inak - defaultne ledva zvladne dekodovanie fta programov. Po doinstalovani AIO ver6 a stiahnuti cccam 2.09. pojde vsetko .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde přeflashovat enigma
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2010 - 17:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Březen 2010 - 22:56
Příspěvky: 3
Diky. Ale sem na tohle hodně amatér. Měl sem tam ten hil 2,17 kvůli dvoutunerovému přijímání. Existuje nějakej jinej software, kterej by mi tohle dovolil? Mohl bys mi prosím poradit kde ten software sehnat a jak ho tam dostat :-) Stačí mi ten flash tools? Děkuju


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde přeflashovat enigma
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2010 - 21:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Leden 2007 - 10:19
Příspěvky: 22
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Všetko nájdeš v dowloande AB IPBox 4xxS ,ak chceš 1 tuner použi enigmu ak 2 použi jedine SLON image ten ide korektne.Preštuduj sekciu Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root.Veľa zdaru.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk