e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 03.Srpen 2020 - 13:49

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: asus am 200g
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2010 - 22:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Květen 2007 - 14:51
Příspěvky: 81
nema náhodou niekto takýto wifi router nieak sa mi nedarí nasmerovať vonkajšiu ip na vnútornu ip boxa už som zneho hotový ďík za každú radu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: asus am 200g
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2010 - 11:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
Pripoj sa prehliadacom na router,chod do menu: Nat>Virtual Server, klikni na tlacitko Add, Select Service bude zvolene: Select One, Server IP adress: zadaj IP adresu IPBoxu.

Nepises co chces forwardovat, ako ukazku Ti napisem telnet - port 23/tcp.

V tabulke vyplnis nasledovne:
External port Start/End- cislo portu na ktorom bude pocuvat router na WAN: napriklad 23
Protokol: TCP
Internal Port Start/End: 23

Klikni na tlacitko Save/Apply

Teraz ked niekto spravi: telnet IP_adresa_routera tak sa pripoji do IPBoxu cez telnet ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: asus am 200g
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2010 - 16:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Květen 2007 - 14:51
Příspěvky: 81
Ďík skúšam to spravil som to tak ako si napísal pripojím druhý box z inej ip a nič nieak to nezdiela :unknown:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: asus am 200g
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2010 - 16:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
No zrejme router si nevie nacitat nove pravodla bez restartu, sprav ho cez web a pojde to ...

Aky port/ty chces forwardovat ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: asus am 200g
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2010 - 16:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Květen 2007 - 14:51
Příspěvky: 81
všetko mám v nútornej na porte 12000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: asus am 200g
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2010 - 17:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/
- zadaj si tam ako port 12000 a po kontrole musi byt "Open"


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: asus am 200g
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2010 - 17:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Květen 2007 - 14:51
Příspěvky: 81
je to tak je tam open musím na chvílec isť preč hneď ako sa vráťim sa kuknem a dám ťi vedieť zaťial ďík


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: asus am 200g
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2010 - 22:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Květen 2007 - 14:51
Příspěvky: 81
pozrel som všetko ešte raz ale nič pripojím druhý box žiadný obraz ani zvuk nechce zdielať a nechce


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: asus am 200g
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2010 - 19:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Květen 2007 - 14:51
Příspěvky: 81
serus už som tu


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk