AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Keys vs. VH1 a VH1 Classic
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=18&t=2435
Stránka 1 z 2

Autor:  L.V. [ 11.Červen 2007 - 15:30 ]
Předmět příspěvku:  Keys vs. VH1 a VH1 Classic

Nazdar všetci
Po nahraní keys /AutoRoll.key, SoftCam.key a constant.cw/ mi prestanú chodiť VH1 a VH1 Classic, jediné hudobné stanice, ktoré za niečo stoja. Keď kľúče zmažem, tak sa rozbehnú. Momentálne používam Fantacy 2.13. Neumo a Mgcamd 1.22, zdieľanie cez news. To isté ale mi robilo aj pri HL.2.16.

Autor:  slavo [ 11.Červen 2007 - 16:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic

L.V. napsal:
Nazdar všetci
Po nahraní keys /AutoRoll.key, SoftCam.key a constant.cw/ mi prestanú chodiť VH1 a VH1 Classic, jediné hudobné stanice, ktoré za niečo stoja. Keď kľúče zmažem, tak sa rozbehnú. Momentálne používam Fantacy 2.13. Neumo a Mgcamd 1.22, zdieľanie cez news. To isté ale mi robilo aj pri HL.2.16.


To je preto, že tieto stanice používajú naraz niekoľko kódovacích systémov pre rôznych providerov. Mgcamd hľadá klúče v softcam.key, ak ich nájde (pre niektorého prividera), tak ich použije. Tie kľúče sú tam neplatné, preto ti to nejde. Musíš použiť priority.list vo /var/keys a tam uviesť prioritného providera. Napr. ak zdielaš UPC kartu, v prioriy.list musí byť riadok :
X: { 0D 02 }

Autor:  L.V. [ 11.Červen 2007 - 18:39 ]
Předmět příspěvku: 

Doplnil som to do posledného riadku v priority list a ide to.
Dík za radu.

Autor:  slon [ 12.Červen 2007 - 7:53 ]
Předmět příspěvku: 

Tie hudobne kanaly pozeras z ASTRY alebo HISPASATU?

Autor:  revis [ 12.Červen 2007 - 8:04 ]
Předmět příspěvku: 

slon napsal:
Tie hudobne kanaly pozeras z ASTRY alebo HISPASATU?

ASTRA19,2

Autor:  L.V. [ 12.Červen 2007 - 11:57 ]
Předmět příspěvku: 

Astra 19,2 aj ja.

Autor:  slon [ 13.Červen 2007 - 8:39 ]
Předmět příspěvku: 

L.V.:
pises, ze ked zmazes /AutoRoll.key, SoftCam.key a constant.cw/, hudobne stanice Ti idu. Ako je to mozne? Pouzivas Mgcamd 1.22 a ten cita kluce z SoftCam.Key a AutoRoll.Key. Ak ich nenajde, ako moze dekodovat?
slavo + L.V.:
momentalne pouzivam HL2.16, Mgcamd 1.22 + NewCS a nepodarilo sa mi spojazdnit tieto programy (11739/27500/V). Kluce som pouzil zo satankeybundle, do priority list som zapisal X: { 0D 00 }. Kde je chyba? Nespravny provider (ako zistit spravneho)?

Autor:  vld [ 13.Červen 2007 - 8:50 ]
Předmět příspěvku: 

L.V. ma orginalni UPC kartu, takze hudebni nejdou pres emulaci. Prave pokud ma v souborech spatne keys, tak se mu nactou jako prvni a nic nejde. Proto ma nastaveno v Priority.list prednost providera 0D02 (UPC) - ten zadne keys nema, takze nedochazi k potizim.
Bez karty je nutne mit tusim platne DCW keys a ty moc nejsou.

Autor:  slon [ 13.Červen 2007 - 10:45 ]
Předmět příspěvku: 

Dakujem, zaciatkom roka som tieto programy pozeral cez EMU, a myslel som, ze je to opat mozne. Akosi som prehliadol v slavovom prispevku tu UPC kartu. Momentalne pozeram cez EMU iba VH1 - nachadza sa niekde na HOTBIRDe.

Autor:  Sagron [ 09.Listopad 2007 - 23:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic

BOX 422, NeumoSlon 2.13.6, UPC a Skylink. Neidu mi VH1,VH1 clas. Resp.ak urobim zapis do priority list na posledne miesto ide VH1c, ak zapis posuniem vyssie ide aj VH1 ale ak po zapise nahodou vypnem box po zapnuti idu len FTA. Ak zapis z priority list vymazem ide vsetko okrem VH1 a VH1c. Kto poradi?

Autor:  revis [ 10.Listopad 2007 - 0:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic

pozri si ,ci vo /var/keys/ nemas aj ignore list,alebo aj replace.list. Pouzivaj len jeden. A preco mas v priority.list viac zapisov? tie riadky via a seca mozes zmazat.

Autor:  jojkoz [ 23.Listopad 2007 - 21:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic

revis napsal:
pozri si ,ci vo /var/keys/ nemas aj ignore list,alebo aj replace.list. Pouzivaj len jeden. A preco mas v priority.list viac zapisov? tie riadky via a seca mozes zmazat.


Dovolim si oponovat - priority.list a ignore.list robia dost rozdielne veci a je vyhodne ich mat obidva - samozrejme spravne nastavene

Autor:  revis [ 23.Listopad 2007 - 21:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic

Ja pouzivam len jeden,vlastne uz ziadny. Maju rozdielnu ulohu - a ty mas pravdu. Ale si nam nenapisal, na co sa pouzivaju.

Autor:  BLUEANT [ 23.Listopad 2007 - 21:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic

Dovolim si odpovedat ja ;)
Ako vacsina asi vie niektore (teda asi vacsina) kanalov vysiela v simultcrypte - coz jest ze bezi vo viacero kodovacich systemoch naraz - staci dekodovat jedneho a ide to.
Je to preto ze tym padom moze ten isty kanal vyuzit viacero providerov a nemusia ho vysielat viackrat na druzicu)

Ignore.list - zadavaju sa CAIDy ktore nechceme aby mgcamd pouzival (ci cez emu alebo kartu je jedno)

Priority.list - zadavaju sa CAIDy ktore ma mgcamd uprednostit pred ostatnymi. (ak si dobre pamatam priorita jednotlivych CAID je od dola hore)

Replace.list - dokaze u jedneho providera vymenit ECM za ECM z ineho kanalu. - niekedy sa to vie hodit ;)

Autor:  revis [ 23.Listopad 2007 - 21:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic

:good: :thankyou:

Autor:  bossko [ 07.Srpen 2012 - 22:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic

viem ze je to mega stara tema, ale stale neviem rozbehat VH1 classic z 19,2 v softtcam.key emu
vsetky ostatne MTV mi idu. neviete mi povedat preco?
ignore.list a priority.list nepouzivam.
pouzivam cccam 2.3.0 s odkazom na SoftCam.key v priecinku keys ...
za kazdu radu vopred moc dakujem!

Autor:  EnoSat [ 07.Srpen 2012 - 22:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic

zly seting

Autor:  bossko [ 08.Srpen 2012 - 9:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic

zly softcam.key, alebo zle nastavenie cccam ?

Autor:  EnoSat [ 08.Srpen 2012 - 12:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic

bossko napsal:
zly softcam.key, alebo zle nastavenie cccam ?


softcam je ok , inak by nesli MTV (teda ak ich nepozeras cez 0D05 a ak vobec cccam podporuje Via2 cez EMU)
cccam nastavenie pre emu je viacmenej ...

Autor:  bossko [ 08.Srpen 2012 - 15:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic

a nevies mi pomoct?
mam to na DM8000 inak
tu je zaciatok cccam.cfg :

SERVER LISTEN PORT: 12321
B: /dev/sci1 07

DISABLE EMM : no

EXTRA EMM LEVEL : yes

SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key

AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key

STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw

CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio

PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers

CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo

ALLOW WEBINFO: yes

WEBINFO LISTEN PORT : 16001

SHOW EXTENEDED CLIENT INFO : yes

LOG WARNINGS : /tmp/warnings.txt

okrem SoftCam.key som nic nenahraval ani neupravoval

dakujem!

Stránka 1 z 2 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/