e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 05.Prosinec 2019 - 16:39

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Keys vs. VH1 a VH1 Classic
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2007 - 15:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Leden 2007 - 15:39
Příspěvky: 104
Místo/Bydliště: Bratislava
Nazdar všetci
Po nahraní keys /AutoRoll.key, SoftCam.key a constant.cw/ mi prestanú chodiť VH1 a VH1 Classic, jediné hudobné stanice, ktoré za niečo stoja. Keď kľúče zmažem, tak sa rozbehnú. Momentálne používam Fantacy 2.13. Neumo a Mgcamd 1.22, zdieľanie cez news. To isté ale mi robilo aj pri HL.2.16.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2007 - 16:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2006 - 11:52
Příspěvky: 1121
Poděkováno: 6 krát
L.V. napsal:
Nazdar všetci
Po nahraní keys /AutoRoll.key, SoftCam.key a constant.cw/ mi prestanú chodiť VH1 a VH1 Classic, jediné hudobné stanice, ktoré za niečo stoja. Keď kľúče zmažem, tak sa rozbehnú. Momentálne používam Fantacy 2.13. Neumo a Mgcamd 1.22, zdieľanie cez news. To isté ale mi robilo aj pri HL.2.16.


To je preto, že tieto stanice používajú naraz niekoľko kódovacích systémov pre rôznych providerov. Mgcamd hľadá klúče v softcam.key, ak ich nájde (pre niektorého prividera), tak ich použije. Tie kľúče sú tam neplatné, preto ti to nejde. Musíš použiť priority.list vo /var/keys a tam uviesť prioritného providera. Napr. ak zdielaš UPC kartu, v prioriy.list musí byť riadok :
X: { 0D 02 }


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2007 - 18:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Leden 2007 - 15:39
Příspěvky: 104
Místo/Bydliště: Bratislava
Doplnil som to do posledného riadku v priority list a ide to.
Dík za radu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2007 - 7:53 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Tie hudobne kanaly pozeras z ASTRY alebo HISPASATU?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2007 - 8:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
slon napsal:
Tie hudobne kanaly pozeras z ASTRY alebo HISPASATU?

ASTRA19,2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2007 - 11:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Leden 2007 - 15:39
Příspěvky: 104
Místo/Bydliště: Bratislava
Astra 19,2 aj ja.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2007 - 8:39 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
L.V.:
pises, ze ked zmazes /AutoRoll.key, SoftCam.key a constant.cw/, hudobne stanice Ti idu. Ako je to mozne? Pouzivas Mgcamd 1.22 a ten cita kluce z SoftCam.Key a AutoRoll.Key. Ak ich nenajde, ako moze dekodovat?
slavo + L.V.:
momentalne pouzivam HL2.16, Mgcamd 1.22 + NewCS a nepodarilo sa mi spojazdnit tieto programy (11739/27500/V). Kluce som pouzil zo satankeybundle, do priority list som zapisal X: { 0D 00 }. Kde je chyba? Nespravny provider (ako zistit spravneho)?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2007 - 8:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3663
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 2 krát
L.V. ma orginalni UPC kartu, takze hudebni nejdou pres emulaci. Prave pokud ma v souborech spatne keys, tak se mu nactou jako prvni a nic nejde. Proto ma nastaveno v Priority.list prednost providera 0D02 (UPC) - ten zadne keys nema, takze nedochazi k potizim.
Bez karty je nutne mit tusim platne DCW keys a ty moc nejsou.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2007 - 10:45 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Dakujem, zaciatkom roka som tieto programy pozeral cez EMU, a myslel som, ze je to opat mozne. Akosi som prehliadol v slavovom prispevku tu UPC kartu. Momentalne pozeram cez EMU iba VH1 - nachadza sa niekde na HOTBIRDe.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2007 - 23:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
BOX 422, NeumoSlon 2.13.6, UPC a Skylink. Neidu mi VH1,VH1 clas. Resp.ak urobim zapis do priority list na posledne miesto ide VH1c, ak zapis posuniem vyssie ide aj VH1 ale ak po zapise nahodou vypnem box po zapnuti idu len FTA. Ak zapis z priority list vymazem ide vsetko okrem VH1 a VH1c. Kto poradi?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic
PříspěvekOdeslal: 10.Listopad 2007 - 0:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
pozri si ,ci vo /var/keys/ nemas aj ignore list,alebo aj replace.list. Pouzivaj len jeden. A preco mas v priority.list viac zapisov? tie riadky via a seca mozes zmazat.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2007 - 21:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Říjen 2006 - 21:36
Příspěvky: 20
revis napsal:
pozri si ,ci vo /var/keys/ nemas aj ignore list,alebo aj replace.list. Pouzivaj len jeden. A preco mas v priority.list viac zapisov? tie riadky via a seca mozes zmazat.


Dovolim si oponovat - priority.list a ignore.list robia dost rozdielne veci a je vyhodne ich mat obidva - samozrejme spravne nastavene


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2007 - 21:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Ja pouzivam len jeden,vlastne uz ziadny. Maju rozdielnu ulohu - a ty mas pravdu. Ale si nam nenapisal, na co sa pouzivaju.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2007 - 21:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Listopad 2007 - 21:38
Příspěvky: 292
Poděkováno: 2 krát
Dovolim si odpovedat ja ;)
Ako vacsina asi vie niektore (teda asi vacsina) kanalov vysiela v simultcrypte - coz jest ze bezi vo viacero kodovacich systemoch naraz - staci dekodovat jedneho a ide to.
Je to preto ze tym padom moze ten isty kanal vyuzit viacero providerov a nemusia ho vysielat viackrat na druzicu)

Ignore.list - zadavaju sa CAIDy ktore nechceme aby mgcamd pouzival (ci cez emu alebo kartu je jedno)

Priority.list - zadavaju sa CAIDy ktore ma mgcamd uprednostit pred ostatnymi. (ak si dobre pamatam priorita jednotlivych CAID je od dola hore)

Replace.list - dokaze u jedneho providera vymenit ECM za ECM z ineho kanalu. - niekedy sa to vie hodit ;)

_________________
FORMULER F1, IPBOX 99HD, IPBOX 55HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2007 - 21:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
:good: :thankyou:

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2012 - 22:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Říjen 2006 - 23:48
Příspěvky: 115
satelitni prijimac: DM8000
viem ze je to mega stara tema, ale stale neviem rozbehat VH1 classic z 19,2 v softtcam.key emu
vsetky ostatne MTV mi idu. neviete mi povedat preco?
ignore.list a priority.list nepouzivam.
pouzivam cccam 2.3.0 s odkazom na SoftCam.key v priecinku keys ...
za kazdu radu vopred moc dakujem!

_________________
DREAMBOX8000HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2012 - 22:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2546
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 25 krát
Poděkováno: 141 krát
zly seting

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2012 - 9:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Říjen 2006 - 23:48
Příspěvky: 115
satelitni prijimac: DM8000
zly softcam.key, alebo zle nastavenie cccam ?

_________________
DREAMBOX8000HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2012 - 12:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2546
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 25 krát
Poděkováno: 141 krát
bossko napsal:
zly softcam.key, alebo zle nastavenie cccam ?


softcam je ok , inak by nesli MTV (teda ak ich nepozeras cez 0D05 a ak vobec cccam podporuje Via2 cez EMU)
cccam nastavenie pre emu je viacmenej ...

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Keys vs. VH1 a VH1 Classic
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2012 - 15:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Říjen 2006 - 23:48
Příspěvky: 115
satelitni prijimac: DM8000
a nevies mi pomoct?
mam to na DM8000 inak
tu je zaciatok cccam.cfg :

SERVER LISTEN PORT: 12321
B: /dev/sci1 07

DISABLE EMM : no

EXTRA EMM LEVEL : yes

SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key

AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key

STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw

CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio

PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers

CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo

ALLOW WEBINFO: yes

WEBINFO LISTEN PORT : 16001

SHOW EXTENEDED CLIENT INFO : yes

LOG WARNINGS : /tmp/warnings.txt

okrem SoftCam.key som nic nenahraval ani neupravoval

dakujem!

_________________
DREAMBOX8000HD


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk