e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 10.Srpen 2020 - 10:36

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2010 - 0:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Listopad 2006 - 14:44
Příspěvky: 159
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Jen pro info, dnes jsem zprovozníl 250 GB SATA disk přes redukci Kouwell ST-156 převodník IDE na SATA.
Formátovat lze přímo přes menu přijímače, není potřeba formát na pc či přes telnet. Jediný problém byl, že po naformátování a nahrávání se obraz lehce rozpadal po cca. 3 sekundách, po znovuformátování a pro jistotu i kontrole systému souborů v menu přístroje již nahrává bez záseků.

_________________
SHOWBOX-Vitamin, HDBOX FS-7119HD, Parabola offset 120/140, rozsah družic 80E až 45W, mini ITX - Linux server, Desktop PCLinuxOS


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2010 - 0:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2006 - 20:14
Příspěvky: 75
satelitni prijimac: VU+ UNO4K SE
Místo/Bydliště: Bratislava
pecou napsal:
Jen pro info, dnes jsem zprovozníl 250 GB SATA disk přes redukci Kouwell ST-156 převodník IDE na SATA.
Formátovat lze přímo přes menu přijímače, není potřeba formát na pc či přes telnet. Jediný problém byl, že po naformátování a nahrávání se obraz lehce rozpadal po cca. 3 sekundách, po znovuformátování a pro jistotu i kontrole systému souborů v menu přístroje již nahrává bez záseků.

Aký konkrétny disk si použil, a ako ti to zatiaľ funguje?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 02.Červen 2010 - 9:51 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 1 krát
Ak sa disk nechce objaviť, odporúčam skontrolovať, či disk nemá nejaké NTFS/FAT partície. Ak tam nejaké sú, treba ich cez PC všetky odstrániť, proste na HDD nesmie byť žiadna partícia. Potom si box disk sám naformátuje a mohlo by to fungovať.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2010 - 19:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Čo poviete na tento HDD? Bude vhodný?

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2010 - 9:19 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 1 krát
LetiaciDrak napsal:
Čo poviete na tento HDD? Bude vhodný?


Určite áno! :D A aký že to má byť? :lol:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2010 - 11:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Nejak sa to nepodarilo :D tak ešte raz http://www.hej.sk/pocitace-prislusenstv ... uda-160gb/

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2010 - 20:08 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 1 krát
Tu je celá rada diskov, z ktorej si si jeden vybral:

http://seagate.custkb.com/seagate/crm/s ... NewLang=en

V princípe by fungovať mal, ale ako vidíš, sú aj väčšie.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2010 - 23:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Ja viem že sú aj väčšie ale u nás som ich nenašiel,našiel som ich iba na tej stránke čo som dal link :(

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2010 - 10:20 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 1 krát
Skús ešte tu:
http://datacomp.sk/pc-komponenty-pevne- ... _c104.html


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 12.Srpen 2010 - 17:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Červen 2007 - 11:38
Příspěvky: 17
No dnes mi lahol disk a odobral sa do vecnosti, nevidim ho ani cez webrozhranie. Preto by som chcel poradit, aky disk by som mal kupit do IP boxu 400. Prosim presne paramatere, viem ze som mal s tym problem ked som prvy disk tam daval /nie som pri boxe doma riesim to na dialku, tak neviem parametre toho disku co je teraz v Boxe/. Nakoniec som do IPBoxu musiel dat disk co som mal v PC, lebo ten co som kupil nechcel nabehnut v boxe, ale v PC isiel bez problemov. Diky za radu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 12.Srpen 2010 - 18:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
Seagate - IDE rozhranie . a take sa uz tusim ani nepredavaju .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 13.Srpen 2010 - 10:00 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 1 krát
Musí to to byť ATA nie SATA disk.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2011 - 12:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Říjen 2010 - 18:55
Příspěvky: 6
V IPB400 mi skapal HDD. Iný HDD naformátovaný na NTFS mi IPBox nevidí,takže ho ani nemôžem formátovať v IPBoxe. Musí byť HDD formátovaný v ext3 aby mi ho box "videl" ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2011 - 20:47 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 17.Duben 2007 - 11:34
Příspěvky: 558
Poděkoval: 1 krát
Yunatami napsal:
V IPB400 mi skapal HDD. Iný HDD naformátovaný na NTFS mi IPBox nevidí,takže ho ani nemôžem formátovať v IPBoxe. Musí byť HDD formátovaný v ext3 aby mi ho box "videl" ?

Ne, nemusí. Zrada bude v něčem jiném. Zkontroluj připojení, a nastavení disku na master.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2011 - 7:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Říjen 2010 - 18:55
Příspěvky: 6
HDD je nastavený jumperom na CS,ako pôvodný HDD. Už je naformátovaný na ext3,poobede skúsim.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2011 - 16:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Říjen 2010 - 18:55
Příspěvky: 6
Takže zrada bola v zdroji,napätie 12V pre HDD malo 13,3V.Po výmene kondíkov v 3,3V vetve, napätie zišlo na 12,5V a HDD si len tak švitorí.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk