e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Září 2020 - 17:01

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 18:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Zdravím chcel by som sa vás opýtať mám IP BOX 400 s 80GB HDD a chcel by som vymeniť HDD za väčší mám 250GB HDD v boxe mám Enigmu a po výmene by som tam chcel dať Neumo od Slona zaujímalo by ma či ho môžem rovno vymeniť alebo tam mám najprv nainštalovať Slona a potom vymeniť ešte som HDD nemenil a nemám s tým skúsenosti. Enigma je v Angličtine a moc tam tomu menu nerozumiem predtým som tam mal Slona ale box bol v servise (vadný zdroj) a oni mi tam nahrali Enigmu.Slon mi vyhovoval používal som dva tunery timeshift a menu bolo hlavne po Slovensky až na problémy koncom minulého roku s epg (vypínanie boxu) som bol spokojný.Dík za rady.

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 19:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
najskor zmen HDD , sformatuj a potom nainstaluj slona. Beztak k jeho instalacii budes HDD potrebovat , takze po vymene HDD by ti to neslo a musel by si znovu flashovat.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 19:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Ok a prosím ťa ako sformátovať? Je to niekde v menu? U Slona to bolo aj v menu,dík.

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 19:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
Sa prihlas Linuxom a pouzi mkfs.ext3 (mkfs -t ext3) prikaz ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 20:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Prihlásiť Linuxom? Ja mám Windows XP.

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 21:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
Sorry, samozrejme telnetom sa mas prihlasit :shock:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 21:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Ok dík vyskúšam a dám vedieť. Ale asi až na budúci týždeň,zatiaľ díky.

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2010 - 19:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Tak som vymenil HDD ale box ho nepozná,neviete prečo?Dík.

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2010 - 21:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Mas spravne nastavene MASTER or SLAVE? Niekde na HDD by si mal mat popis , ktore Piny prepojit.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2010 - 21:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
A ako ma byť nastavený?

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2010 - 21:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Tak sa to podarilo som ho zapajal podla starého ale tam to bolo "velmi zrozumiteľne napísané" dem tam dať Slona,konečne.

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2010 - 21:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
Cable select


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2010 - 11:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Takže cable select ho nepozná pozná ho iba v jedinom prepojenía to Slave dávam tam Western Digital može byť problém v tom? Je to PATA/8MB Cache WD2500AAJB. :(

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2010 - 10:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
sak ipboxy maju problem s western HDD. to je 5 rokov znama vec. Naco sa to tam pokusas davat ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2010 - 17:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
No skúsil som a čo tento ? HDD 250GB Seagate 7200.10 16MB UATA/100 http://www.bornet.sk/satelitne-prislusenstvo/hdd/ ale niekde som tu ponižej čítal ža tam mal WD (výmena hdd) pár príspevkov nižšie.

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2010 - 17:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
WD som mal ja, ale nebolo to "prave orechove". Teraz tam mam seagate a vsetko je OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2010 - 17:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
No ale mne ho box ani nevzal.

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2010 - 0:04 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 17.Duben 2007 - 11:34
Příspěvky: 558
Poděkoval: 1 krát
Já Western (360GB 2.5') používám bez jakýchkoli problémů.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2010 - 10:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
tie male s redukciou idu - mozem potvrdit,ale len par verzii. sam som daval kedysi 160GB WD 2,1/2" a frci doteraz. Na WD musi mat clovek stastie.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Výmena HDD v IP Box 400
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2010 - 18:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Květen 2006 - 19:26
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: AB DSR-310SKCI,IP Box 400S
Místo/Bydliště: Slovensko
Tak veru štastie asi ostanem pri mojom starom 80gb Seagate.

_________________
LetiaciDrak
AB DSR-310SKCI ,IP Box 400S+80HDD, SG-2100 ,2x 80cmAL ,2x AB 0.2db
:)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk