e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Září 2020 - 14:57

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 43 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2009 - 20:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Květen 2008 - 9:01
Příspěvky: 66
zdravim,
takze opat nova ficura mojej 422ky... po dalsom mesacnom bezchybnom fungovani sa teraz rozhodla, ze sa kazdych 10 minut sam "vypne".

Kondiky na zdroji som este nevymenil, aj ked na zajtra som uz dohodnuty s kamaratom, ze na to kukneme...

Mam 2,5-ku disk a slonov image.

Ma niekto nejaky napad?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2009 - 21:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
ak si si nahodou neaktivoval casovac :)
skus ten zdroj .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2009 - 22:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Duben 2008 - 9:11
Příspěvky: 38
Mě to dnes začalo také dělat. A v tématu a výměně HDD je další, kterému to dělá. To už nevypadá na náhodu.
Zapnu box, naskočí program, pár sekund běží a pak se sám vypne. Čídlo jsem zatemnil, takže soused s dálkovým ovládáním by mi to přes okno těžko vypínal. :) Pokud vyndám koax, tak to jede, dám koax a vypne se to.
Zrovna zkouším formát HDD a flash nového image.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2009 - 22:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
zdroj
klasika

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2009 - 23:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Duben 2008 - 9:11
Příspěvky: 38
Formát HDD a přeinstalace nepomohla, takže to zabalím a pošlu do servisu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2009 - 23:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Březen 2007 - 16:42
Příspěvky: 58
Místo/Bydliště: TT
ospravedlnujem sa môj príspevok k tejto téme som hodil do inej(výmena HDD)ale stale mi vrtá v hlave prečo to robí aj 2.5 hdd(už to tu bolo riešené a kvôli tomu som vymenil HDD za 2.5,lebo asi pred rokom som menil celý zdroj).Nameral som 13.4 a 5 v na napajaní HDD.Takže fakt neviem,skúsim tie kondíky. :poklona:

_________________
VU+DUO,500 GB HDD,VTI 6.0.5
IP BOX4OOS,Neumo 2.13.6.slon7.HDD 160GB
HD Box 9105+,sietovy HDD 1TB
Ariva 202E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2009 - 7:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Květen 2008 - 9:01
Příspěvky: 66
No dnes by mi mal zrucny kamarat prepajkovat kondiky... takze dam vediet ako som dopadol... ale aj tak mi to pride ako moc velka nahoda, ze sme uz traja komu sa to sprava rovnako... naviac ten box nevytuhne... on sa uplne korektne vypne!!!

No nic preletujeme a dam vediet ci pomohlo...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2009 - 7:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Květen 2008 - 9:01
Příspěvky: 66
Este ma napada... revis, je tam niekde daky casovac? Nevies kde presne? Manzelka obcas postlaca vselico, takze by som nevylucil ani tuto moznost ak to tam niekde fakt je (hlavne tie intervalu su naozaj temer presnych 10 minut - nemeral som, ale pocitovo)...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2009 - 8:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Prosinec 2009 - 22:32
Příspěvky: 10
Zdravím,

mám teké problém podobného charakteru: zapnu ipbox 400s, najede, dám něco co není kodované a jede, potom přepnu na kodovaný program a na displeji se nabíše error (na okamžik), poté se tam zobrazí klasické vypínací hlášky (clear DB .. ) a vypne se. Nevypne se natvrdo, jak by to někdo vypl vypínačem. Když ho spustím znovu, tak najede blikne obraz a zase se vypne. Ještě jsem nezkoušel formátovat disk.

Myslíte že taky zdroj?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2009 - 10:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Duben 2009 - 7:58
Příspěvky: 2
Zdravím,
mám od včerejška stejný problém jak popisujete výše. Myslím , že zdrojem to nebude - mám ho vyměněný cca před měsícem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2009 - 10:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Březen 2007 - 16:42
Příspěvky: 58
Místo/Bydliště: TT
To je zaujímavé,kamaráatovi to začalo tiež tak ako mne včera,ale jemu sa takmer okamžite vypne ,mne cca po 5 min.(včera)a dnes zatial funguje bez problémov.

_________________
VU+DUO,500 GB HDD,VTI 6.0.5
IP BOX4OOS,Neumo 2.13.6.slon7.HDD 160GB
HD Box 9105+,sietovy HDD 1TB
Ariva 202E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2009 - 11:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Květen 2008 - 9:01
Příspěvky: 66
Takze box sme rozobrali, premerali napatia, ale vsetky vyzerali byt v poriadku... opravili sme par podozrivych spojov na plosaku (vyzeralo to na mozne studene spoje).

Box sme zapojili a vydrzal fungovat viac ako 20 minut...

Beriem ho teda domov a budem ho pozorovat dalej.

Kazdopadne toto mi pride ako moc veeeelka nahoda, takze to podla mna bude skor nieco softwarove (aj ked netusim co a preco tam bolo).

U mna sa vypinal v cca presne 10 minutovych intervaloch.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2009 - 13:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Září 2008 - 19:44
Příspěvky: 6
Tak se musím též připojit, včera u našich se ipbox400s začala též vypínat.
Zdroj je opravený cca půl roku. Mám dvě mašiny, jednu doma na Cslink a UPC karu. U našich Cslink, obě na Neumo Slon 6 a nejsou připojené do sítě,
takže žádný nechtěný update.
Takže fakt nevím, možná že by u všech mašin nějaké přepětí poškodilo částečně zdroj? Jarda.

_________________
AB IPBox 400s Neumo Slon 6 Cslink + UPC


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2009 - 13:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Září 2008 - 19:44
Příspěvky: 6
Takže věc se má následovně, nechtělo se mi, ale pro tu srandu to stálo.
Přepnul jsem z UPC na Cslink kartu a hádejte co se stalo. Mašina se do minuty vypla. Po přepnutí (chvilka rychlé laborace) normálně běží UPC.
Tož tak. Žádný zdroj, promiň Revis, bordel na satelitu velebnosti.

_________________
AB IPBox 400s Neumo Slon 6 Cslink + UPC


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2009 - 14:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Květen 2008 - 9:01
Příspěvky: 66
Ten pokus s prepnutim si robil dnes? Cize problemy pokracuju?
Ja mam v boxe 2 karty (skylink a cslink). Vcera tam boli obe a blblo to...
Dnes ked som to testoval bol tam iba skylink (cslink som nechal doma zene).
Mam sa teda nachystat, ze ked pridem domov, tak sa to zase bude vypinat?

Kedze ine IPBox 200ky mi to vcera nerobili, hadam, ze je problem niekde v Slonov-om image a niecom co vcera vecer upravil cs link?????

Neaky napad na riesenie?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2009 - 14:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Prosinec 2009 - 22:32
Příspěvky: 10
Jaký máte image, já mám od slona. Máte někdo něco jiného, nebo všichni slona?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2009 - 14:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Duben 2009 - 7:58
Příspěvky: 2
Slon 5


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2009 - 14:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Květen 2008 - 9:01
Příspěvky: 66
slon 6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2009 - 14:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Květen 2008 - 9:01
Příspěvky: 66
ake karty pouzivate:
ja mam skylink + cslink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: box umiera do 10 minut
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2009 - 14:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Prosinec 2009 - 22:32
Příspěvky: 10
skylink + cslink


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 43 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk