e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Leden 2020 - 13:16

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: UPC + CS Link & priority.list
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2009 - 22:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Červenec 2007 - 17:35
Příspěvky: 24
Je možné nějak předurčit, kterou kartu má 400s použít pro jednotlivá vysílání? Např. že chci AXN z Gitalky ale HBO z UPC. Často se mi to zakousne při přepínání programu, který vysílá UPC a zároveň CS Link - černá obrazovka bez zvuku. Nebo může být problém někde jinde? Pomáhá vytažení a zasunutí Gitalky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: UPC + CS Link & priority.list
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2009 - 22:40 
Vedel by som pochopit problem s 0D0F a 0D03, ale 0D02? ved je to na inej druzici, iny provider.
BTW, nepises nic o emu, cardserver..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: UPC + CS Link & priority.list
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2009 - 22:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Červenec 2007 - 17:35
Příspěvky: 24
alfsvk napsal:
Vedel by som pochopit problem s 0D0F a 0D03, ale 0D02? ved je to na inej druzici, iny provider.
BTW, nepises nic o emu, cardserver..


Newcs 1.50 & Mgcamd v.1.31
V rámci balíčků mám např. AXN na UPC i CSLink, někdy jde u obou (po rebootu), někdy u žádného, po vysuntí a zasunutí Gitalu funguje na CSLink. Chová se to podobně stochasticky i na klientech 250s i 9000HD.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: UPC + CS Link & priority.list
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2009 - 23:07 
Mam to rovnako, este tam mam aj plny SKY LINK, newcs mam 1.31. Verzie 1.50,1.51 boli na dve veci.. pre CW staci 1.31. Nikdy som nemal popisovany problem ani u clientov, ci uz cez mgcamd, alebo evocamd.
Podotykam, ze okrem IP9000 nemam nikde Sofcam.list, CIGI je mimo sferu a ostatne je pase.A az skonci KD Home, pojde von aj odtial. Skus odmazat vsetok paskvil z /var/keys. predpokladam, ze pouzivas newcamd.list vo /var/keys, ak nie skus. :) newcamd.conf vo var/tuxbox/config ale zmaz.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: UPC + CS Link & priority.list
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2009 - 23:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Červenec 2007 - 17:35
Příspěvky: 24
alfsvk napsal:
Mam to rovnako, este tam mam aj plny SKY LINK, newcs mam 1.31. Verzie 1.50,1.51 boli na dve veci.. pre CW staci 1.31. Nikdy som nemal popisovany problem ani u clientov, ci uz cez mgcamd, alebo evocamd.
Podotykam, ze okrem IP9000 nemam nikde Sofcam.list, CIGI je mimo sferu a ostatne je pase.A az skonci KD Home, pojde von aj odtial. Skus odmazat vsetok paskvil z /var/keys. predpokladam, ze pouzivas newcamd.list vo /var/keys, ak nie skus. :) newcamd.conf vo var/tuxbox/config ale zmaz.


ve /var/keys mám jen mg_cfg a tento primitivní newcamd.list
CWS = 127.0.0.1 10000 server heslo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
CWS = 127.0.0.1 10001 server heslo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

newcamd.conf obsahuje:
CWS = 127.0.0.1 10001 local local 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
CWS = 127.0.0.1 10002 local local 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
CWS = 127.0.0.1 11001 local local 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan radegast
CWS_KEEPALIVE = yes
CWS_CONNECT_TIMEOUT = 20
CWS_INCOMING_PORT = 12000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: UPC + CS Link & priority.list
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2009 - 23:17 
nemozes mat oba, newcamd.list je ten pravy xxx.conf zmaz.

PS: restart emu je NUTNY!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: UPC + CS Link & priority.list
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2009 - 23:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Červenec 2007 - 17:35
Příspěvky: 24
alfsvk napsal:
nemozes mat oba, newcamd.list je ten pravy xxx.conf zmaz.

PS: restart emu je NUTNY!!


Provedu. Díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: UPC + CS Link & priority.list
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2009 - 23:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Červenec 2007 - 17:35
Příspěvky: 24
alfsvk napsal:
nemozes mat oba, newcamd.list je ten pravy xxx.conf zmaz.

PS: restart emu je NUTNY!!


Díky, ještě jednou. Přepínám si sem a tam a funguje obojí UPC i CSLink.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk