e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Srpen 2020 - 19:34

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 35 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2009 - 15:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Červen 2008 - 1:58
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: IPBOX420,IPBOX9900
Místo/Bydliště: Šaľa
Mám IPBox 420S ktorý som už asi rok nepoužíval skušal som všetko možné a dostal som sa potial že v URL mám dve položky: Anonymous team a Softcam , ani z jednej nič nestiahne. Prosím o radu ako dalej, keby ste vedeli poradiť ktorý image, adon atd. Ďakujem


Naposledy upravil(a) Nani dne 02.Prosinec 2009 - 0:49, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2009 - 16:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
Odinstaluj a nainstaluj addon url.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2009 - 18:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Červen 2008 - 1:58
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: IPBOX420,IPBOX9900
Místo/Bydliště: Šaľa
Už som to niekolko krát urobil a je to to isté.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2009 - 18:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
tak je asi server nedostupny.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2009 - 18:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Červen 2008 - 1:58
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: IPBOX420,IPBOX9900
Místo/Bydliště: Šaľa
Ktorú image mám tam dať, od Highland 2.12 alebo môžem aj novšiu 2.17
Mgcamd ktorú verziu1.30,1.31 alebo to je jedno?


Naposledy upravil(a) Nani dne 01.Prosinec 2009 - 18:31, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2009 - 18:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Červen 2008 - 1:58
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: IPBOX420,IPBOX9900
Místo/Bydliště: Šaľa
Od včera to skúšam že by od vtedy bol server nedostupný čo teraz, čakať


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2009 - 19:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
Ved si dopln nejake funkcne URL do suboru: /var/tuxbox/config/keyupdate.xml, tam sa to definuje


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2009 - 19:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Červen 2008 - 1:58
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: IPBOX420,IPBOX9900
Místo/Bydliště: Šaľa
Dobre doplním aj viem že ako, len neviem čo a odkial

Ktorú image mám tam dať, od Highland 2.12 alebo môžem aj novšiu 2.17
Mgcamd ktorú verziu1.30,1.31 alebo to je jedno?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2009 - 19:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
Odkial viem, ale poradit nemozem podla novych pravidiel.

Skopiruj si nejake to URL co tam uz mas a vloz to do prehliadaca, ked Ti stiahne subor SoftCam.Key tak URL je funkcne (myslim si ze funkcne budu obe) a mas zrejme zle nastavenu siet na IPBoxe.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2009 - 19:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Červen 2008 - 1:58
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: IPBOX420,IPBOX9900
Místo/Bydliště: Šaľa
mám tam tento súbor
ako nastavit sieť v IPBoxe, software upgrade mi funguje alebo to nemá s tým nič spoločné?


download/file.php?mode=view&id=21241


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Naposledy upravil(a) Nani dne 01.Prosinec 2009 - 20:04, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2009 - 20:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
Pripojis sa do IPBoxu telnetom ? Mozno mas iba zle nastaveny DNS server.
Sietove nastavenie su v "Expert setting" ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2009 - 20:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Červen 2008 - 1:58
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: IPBOX420,IPBOX9900
Místo/Bydliště: Šaľa
Telnet neviem používať ale s TOTAL Commanderom sa viem pripojiť


Naposledy upravil(a) Nani dne 02.Prosinec 2009 - 0:03, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2009 - 22:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
ocujte a nebavite sa kazdy o niecom inom ?
klasicky image ma predsa iny typ keyupdate, nie ?
ten keyupdate je z enigmy ,ale ty chces pouzivat klasicky iamge.
ja by som tam dal skor noeumo slon . treba pozriet rel. verziu prijimaca a podla toho zvolit subory pre upgrade. HDD pri neumo slon je nevyhnutny.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2009 - 0:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Červen 2008 - 1:58
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: IPBOX420,IPBOX9900
Místo/Bydliště: Šaľa
HDD je a rel.3 moderátor revis mi už viac krát pomohol, neskúsite sa so mnou potrápiť? Chcem sa spítať či sa dá pomocou emu odomknuť programy sat astra 19,2 cryptoworks


Naposledy upravil(a) Nani dne 02.Prosinec 2009 - 0:39, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2009 - 0:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
urcite nie, takze ani nejaky keyupdate akokolvek funkcny ti nepomoze.
Ak chces cokolvek menit len koli cryptoworks na ASTRA19,2 - ani sa netrap.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2009 - 0:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Červen 2008 - 1:58
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: IPBOX420,IPBOX9900
Místo/Bydliště: Šaľa
to som sa len spýtal lebo neter má v rakúsku prijímač C-Tech HD 5000-C čo kúpila od kamaráta a jej to tam ide hoci tam nemá kartu
mne na tom mojom boxe nejde emulácia


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2009 - 9:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
to jej ide zo zdielania.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2009 - 16:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Červen 2008 - 1:58
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: IPBOX420,IPBOX9900
Místo/Bydliště: Šaľa
Ako zo zdieľania keď to nemá pripojené na net? Má tam čítačku karty vyberateľnú aj to som vytiahol a išlo to aj tak.(myslel som že je tam nejaké Diablo alebo niečo podobné)
A s tou mojou IP420S sa dá niečo porobiť?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2009 - 18:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Červen 2008 - 1:58
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: IPBOX420,IPBOX9900
Místo/Bydliště: Šaľa
žiadne reakcie, to také blbosti sem píšem alebo nemáte čas? Tak Ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunkčné emu
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2009 - 7:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
pokud nejsi pripojeny na net, tak sdilet nic nemuzes. Musis mit vlastni kartu. V pripade emulace uz revis napsal,ze na Astre 19,2 nic v CW nejde a zadne kliece a emulator ti nepomuze.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 35 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk