e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 03.Srpen 2020 - 13:41

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 18 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: enigma1 wlg relax
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2009 - 10:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Březen 2008 - 17:28
Příspěvky: 56
satelitni prijimac: InetBox 300S
Funguje perfektně až na to že nečte karty a emu mi jede pouze z X-camu ale Gitalku nevidí ani v cam modulu ani ve čtečce.Ale zato zmizel ending a další chyby

Chtělo by to nějakej emu pulgin a card servr :D

Já jsem hroznej umělec už zas mam problém z registrací na foru http://www.teamntm.net/
ne a ne mi přijít potvrzovací email :-(

_________________
InetBox 300S Gemini 4.7 Oscam 1.00_svn 4066- SatElita 2000HD fw Hs11_v2.14b1_0608
HD-BOX FS-9105+,NXP 256HD

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma1 wlg relax
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2009 - 22:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
Stiahnutie addonov.
Modre, zlte 1
zobrazi sa táto tabulka :
Příloha:
scarica_addons.JPG


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma1 wlg relax
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2009 - 22:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
alebo si cez ftp uloz do /var/etc/ subor pserver
Příloha:
pserver.zip

(najskor samozrejme v pc rozbal zip subor )
a potom cez
Modre zlte 2
Příloha:
personal_server.JPG


stiahni potrebne subory.
Příloha:
emu_addons.JPG


Oznac potrebny plugin a stlac modre alebo OK . tym nainstalujes oznaceny plugin.
Stlacenim cerveneho tlacitka vystupis z panelu online instalacie.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma1 wlg relax
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2009 - 23:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Březen 2008 - 17:28
Příspěvky: 56
satelitni prijimac: InetBox 300S
Jo dík až bude čas tak jí zas skusím vypadá dobře. :good:

Ale zas je to enigma a pouze jeden tuner funkční. :idea:

_________________
InetBox 300S Gemini 4.7 Oscam 1.00_svn 4066- SatElita 2000HD fw Hs11_v2.14b1_0608
HD-BOX FS-9105+,NXP 256HD

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma1 wlg relax
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2009 - 13:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Červen 2006 - 17:02
Příspěvky: 171
satelitni prijimac: VU+ SOLO2 + 500HDD
Místo/Bydliště: Topoľčany
Poděkoval: 3 krát
Ahoj ,takže prvé dotyky sú good :-)
Len jednu vec som nenašiel ,ako si odinštalujem plugin ,ktorý nechcem ?

Inak image šlape perfektne ,aj zdielačka ide ,gital karta rovnako hneď nabehne. Ide pod Newcs 1.65 + MGCamd 1.31 + samozrejme config !
Ešte nejaký pekný skin a bude to good !! A lokalizacia by mohla byť aspoň v ENG kompletná - myslím addon menu ,lebo niektore veci su ITA !!
Local jazyk sa dá stiahnuť CZ !!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma1 wlg relax
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2009 - 13:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
Odinstalovanie - Cancella addons.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma1 wlg relax
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2009 - 14:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Červen 2006 - 17:02
Příspěvky: 171
satelitni prijimac: VU+ SOLO2 + 500HDD
Místo/Bydliště: Topoľčany
Poděkoval: 3 krát
áno ,ale príklad plugin na klúče v zozname není a nešlo mi to dať preč !!
A dosť plne VAr mám !! volne mám iba 4% ! A to tam mam iba mgcamd+newcs+confi+cs+spectrumi a nejaky skin ...

a ako zmažem skin ? :-)
Dík :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma1 wlg relax
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2009 - 17:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
skiny mozes davat len vtedy, ked mas /var/ mimo internu flash - napr. na HDD.
Zmaz skin manualne , ale najskor si zvol pouzivanie defaultneho - lebo viac nenastartujes .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma1 wlg relax
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2009 - 20:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Červen 2006 - 17:02
Příspěvky: 171
satelitni prijimac: VU+ SOLO2 + 500HDD
Místo/Bydliště: Topoľčany
Poděkoval: 3 krát
dík stalo sa ,ale iba priamo v boxe to ide cez spravcu suborov... a nie cez pc TC :-) a asi si dorobím konečne hack port .. aby som tam mohol šupať veci na sd.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma1 wlg relax
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2009 - 21:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
sak tu netreba nic hackovat ani strikovat. Toto je enigma zalozena na public Nemesis 1.0

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma1 wlg relax
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2009 - 22:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Červen 2006 - 17:02
Příspěvky: 171
satelitni prijimac: VU+ SOLO2 + 500HDD
Místo/Bydliště: Topoľčany
Poděkoval: 3 krát
Ahojte,takže včera prvý karambol.. digi menilo klúče ,tak som ich dal stiahnuť ,nabehli ok a islo digi,ale nešla mi karta a ani zdielačka !! A keď som odiinštaloval config aj emu tak mi potom opatovne nešli inštalovať,písal niečo po italy ,že je niečo VAR .. neviem. takže asi pôjde napsäť abenigma ... :-(
Alebo kde je chyba ? dík


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma1 wlg relax
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2009 - 23:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
asi stiahlo nielen kluce,ale komplet zmenilo adresar /var/keys/ . Vzdy men samotny SoftCam.Key . Alebo si skontroluj script, ktory stahuje kluce a uprav jeho parametre,aby ti stiahol samotny SoftCam.Key .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma1 wlg relax
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2009 - 8:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Červen 2006 - 17:02
Příspěvky: 171
satelitni prijimac: VU+ SOLO2 + 500HDD
Místo/Bydliště: Topoľčany
Poděkoval: 3 krát
Ahoj presne tak,kompletne mi to zmenilo zložku keys. Budem to upravovať. Keď sa podarí pošlem upravený .
Ďakujem

edit:08.12.2009 21:18

:cry: nič som nenašiel,žiadný script,ktorý by sa dal upraviť... skúšal som aj iné keydownloaderi a aj od CyberBoB digi_keys_updater,ten mi píše,že stiahol klúče,ale aj tak digi nenabehne !! ani po restarte! ani po opakovaných tovarných nastaveniach. ešte skúsim na novo nahrať img ....
:?: :unknown:

edit: 09.12.2009 18:55

na novo som flashol kábel a stále to je v rovnakom stave !
Karta ide,zdielačka tiež,ale nefunguje key_updater pre digi !! stiahne klúče,ale nejde ani za svet digi :unknown:

edit 09.12.2009 20:20
:D

už to funguje ,doplnil som do zložky keys autoRoll.keys a ide už aj digi :-)
:smoke:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma1 wlg relax
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2009 - 13:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Červen 2006 - 17:02
Příspěvky: 171
satelitni prijimac: VU+ SOLO2 + 500HDD
Místo/Bydliště: Topoľčany
Poděkoval: 3 krát
Ahojte ,viete mi poradiť ako si môžem na IPBoxe 200s nastaviť audio stopu a titulky v wlg relax ? Nejak sa mi to nedarí ... podarilo sa mi iba raz dostať do tej tabuľky ,kde sa nastavuje zvuk a titulky a potom už nie . A možnosti do v img sa nedajú zmeniť ,tak ako na 250 ...

:?:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma1 wlg relax
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2009 - 14:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
vloz do /var/tuxbox/config/enigma/resources/
a vyber v menu typ dialkoveho


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma1 wlg relax
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2009 - 21:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Červen 2006 - 17:02
Příspěvky: 171
satelitni prijimac: VU+ SOLO2 + 500HDD
Místo/Bydliště: Topoľčany
Poděkoval: 3 krát
Skúšal som to stiahnuť a dať do 250 ,po restarte FATAL ERROR, nešlo sa dostať do ftp ,takže zmazať to nešlo,jedine mi pomohlo reset ,pri starte som držal šipku hore, zmazal mi komplet nastavenia,takže som to musel všetko na novo nastaviť aj emu aj share ,samozrejme setting.

Takže v 250 tento súbor = FATAL ERROR ! :-)

Zajtra skúsim na 200 .
Poprípade je tu niekto,kto to tam dal a funguje to ?
Ďakujem J


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma1 wlg relax
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2009 - 22:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
a pozeral som u talianov - tu je popis k tomu suboru:
Kód:
Per IpBox 250/350 

il file xml va inserito in :

/var/tuxbox/config/enigma/resources/

takze je asi kdesi inde chyba.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma1 wlg relax
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2009 - 13:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Červen 2006 - 17:02
Příspěvky: 171
satelitni prijimac: VU+ SOLO2 + 500HDD
Místo/Bydliště: Topoľčany
Poděkoval: 3 krát
Do 200 S som to nahral ,nenastala CHYBA ,ale aj tak nebola v ponuke nastavenia DO možnosť iná. Nastavil som to potom iba cez webrozhranie ,ale tam ide iba AUDIO .

Nakoniec sme na to prišli .....
Na 200 treba držať stlačené tlačítko EXIT ,a dostaneš sa do ponuky nastavenia audio a aj tit. :good:


Na mojej 250 nefunguje tlačítko pre nahrávanie ,ide mi spustiť iba nahravanie cez EPG - teda programované,nie rýchle cez tlačítko !?
A nefunguje ani TIMESHIFT !
:?:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 18 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk