e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Září 2020 - 15:07

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 29.Srpen 2009 - 18:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Srpen 2009 - 13:07
Příspěvky: 1
probleém usb připojením

ahoj všici, mám takový problém chtěla jsem nahrát nový flash novou enigm přes usb, ale píšemi to na obrazovce na TV Connecting USB to PC a v PC když připojím USB tak USB device nenalezen, jde to také nahrát přes R232 a nebo musí být nějaký driver na usb kabel, prosím pomozte případně odkaz kde bych to našla, děkuji vám mnohokrát. Jarča


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Srpen 2009 - 18:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
nainstaluj si VESTA_USB driver.
ked bude hladat PC ovladac - ukaz mu cestu do adresara C:/Program Files/Flash Tools/VESTA_USB.inf .
potom uz pojde.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2009 - 23:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Březen 2008 - 17:28
Příspěvky: 56
satelitni prijimac: InetBox 300S
nikde na foru nemužu najít ten VESTA_USB driver? :o

_________________
InetBox 300S Gemini 4.7 Oscam 1.00_svn 4066- SatElita 2000HD fw Hs11_v2.14b1_0608
HD-BOX FS-9105+,NXP 256HD

Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2009 - 23:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červenec 2006 - 21:32
Příspěvky: 30
satelitni prijimac: VU+ DUO
InetBox 300S napsal:
nikde na foru nemužu najít ten VESTA_USB driver? :o

citaj o prispevok vissie

_________________
IP400 rel.3 CCcam(v2.0.0)+capmtserver
Inetbox300S Mgcamd 1.31 +newcs1.62
Toroidal90(15°W;5°W+4°W;1°W+0,8°W;5°E;13°E;16°E;19,2°E;23,5°E) DiseqC 1/8 EMP-P168, 2xGI411


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Září 2009 - 8:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
vesta usb driver je sucastou Flash tools. Po instalacii je v programovej zlozke daneho programu .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2009 - 11:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Květen 2007 - 9:57
Příspěvky: 53
Ahoj lidi mam taky isty problem, ked dam manualne cestu ku suboru VESTAUSB.inf, tak instalacia iba blikne a napise mi ze Windows nebol schopny nainstalovat vase zariadenie.

Mam Windows 7 RC1, moze to byt tym?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2009 - 11:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
ano , pre tento OS nikdy nebude dostupny FlashTools. Musis si k prijimacu este zakupit starsiu verziu OS .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2009 - 11:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Květen 2007 - 9:57
Příspěvky: 53
revis napsal:
ano , pre tento OS nikdy nebude dostupny FlashTools. Musis si k prijimacu este zakupit starsiu verziu OS .



ale na Viste to funguje, a win7 neni zas tak odlisny...

edit: sry za preklep...


Naposledy upravil(a) laruma dne 08.Listopad 2009 - 11:20, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2009 - 11:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
ano - ale na win7 nevies instalovat zariadenia v kompatibilnom mode. Musis poslat korejcikovi PC s predinstalovanym win7 rc1 a zaplatit mu za updtate drivera. Budeme ti vsetci vdacny .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2009 - 10:58 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 28.Leden 2009 - 12:40
Příspěvky: 423
satelitni prijimac: Linuxové prijmače
taktiež mám podobný problem,používam ale xp servicepack3 a nejdemi to aj tak,na stolnom pc mi to vždy šlo v pohode (nerobil som to raz) a teraz ako mám notebok tak ani za boha,ide ma z toho.... .
Mám ip 420 rel3,pred tým som mal síce 400 a na nej to šlo v pohode,nedá sa to naflashovať iba cez rs232?,alebo čo urobiť?
Poradte prosim... dakujem

_________________
Xtrend ET10000HD G-edition 3xDVBS2,OpenPli_Oscam/Vu+zero,OpenPli_Oscam/T90 9xLNB,39E-5W/FUBA DDA110 AL-36E,LNB circular ...
http://www.vhannibal.net/autosetting.php


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk