e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Leden 2020 - 11:12

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 24 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 24.Červenec 2009 - 11:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2008 - 17:47
Příspěvky: 23
Dobrý den mám AB IPBox 422S rel.3. Klasická Enigma mi nevyhovuje. Chtěl bych využít obou tunerů a nahrávání na HDD. Poraďte mi prosím jaká image by byla pro mě nejvhodnější. Po pročtení diskuzí se mi nejlépe jeví image od Slona - Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root. Jen nevím, zda je zapotřebí před instalací této image instalovat nějakou předchozí základní verzi image Neumo ( např. Neumo 2.13.6 ). Předem děkuji za odpověď.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Červenec 2009 - 17:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Ja si myslim,ze takto :
slon napsal:
Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root_db_rel3
Uprava len pre IPBoxy 4xxS rel.3
Instalacia:
Instaluje sa priamo image, bez predchadzajucih instalacii (vo starsej verzii boxu ako rel.3 je potrebna instalacia na Neumo 2.13.6 alebo Neumo_2_13_6_slon_x). Ak na image s Enigmou, najskor uboot z downloadu pre 2.17 (pre rel.3), potom image. Instalacia prepise nastavenia. Po instalacii je vhodne nainstalovat aj EMU a utility pre Neumo_2_13_6_slon_5, viewtopic.php?f=20&t=8722&p=69273#p69273. Vlakno, ktore riesi otazky okolo image viewtopic.php?f=18&t=8728&st=0&sk=t&sd=a

a potom nahrat patch odtialto :arrow: download/file.php?id=14929

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Červenec 2009 - 18:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2008 - 17:47
Příspěvky: 23
Děkuji


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2009 - 18:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2008 - 17:47
Příspěvky: 23
Tak jsem vše nainstaloval. IPBox běží, nejdou mi však čtečky karet.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2009 - 18:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
karta cipom dole a musis spustit aj emulator - pouzi tlacitka na dialkovom. Menu , 4 .
Chvilu pockaj a malo by to frcat .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2009 - 18:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2008 - 17:47
Příspěvky: 23
Nic se neděje. Jak zjistím, zda mi běží emulátor?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2009 - 18:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Otvor si telnet , prihlas sa do ipboxu - napis ps stlac enter a ak medzi vypisanymi procesmi uvidis mgcamd a newcs- bezi .
Skor si myslim,ze ich nemas nainstalovane, lebo instalacnemu scriptu treba manualne priradit atribut 755 a to si nespravil .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2009 - 18:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2008 - 17:47
Příspěvky: 23
Posílám nastavení.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2009 - 18:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
ten spustaci je tam spravne (predpokladam,ze mas aj HDD- inak to nema vyznam)
a mal si napisat ps , nie psecho
a vcul ma napadlo. ze ams vistu ?
ak ano, tak konkretizuj vypis zobrazenych procesov. Neviem z hlavy,ale myslim, ze by to malo vypadat ps -ax (aktivne procesy- ale neviem presne ci aktivne su ax - to musis vyskusat) .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2009 - 18:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2008 - 17:47
Příspěvky: 23
Tak už běží. V Telnetu jsem pro spuštění zadal spusť, místo enter. To byl celý problém. Jen ještě nevím kde v menu najít keys. Mohu je zadat ručně? Mám Sky link Astra 23,5.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2009 - 19:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2008 - 17:47
Příspěvky: 23
Také bych rád věděl do jakého adresáře mám nahrát fotky z PC. Moc se v těch podadresářích nevyznám. Děkuji.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2009 - 19:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2008 - 17:47
Příspěvky: 23
Navíc mi začal zhruba po 5min. zamrzat obraz. Po přepnutí na jiný kanál opět neběhne, ale zase jen tak asi na 5min.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2009 - 19:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
chce to tvrdy restart - na to zamrzanie a nehcat bezat hdd - ziadne sleep mod (usinanie disku) .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2009 - 19:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2008 - 17:47
Příspěvky: 23
Už to nezamrzá. Díky za rady. Prosím ještě o radu jak na ty klíče.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2009 - 19:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
kukni sa do zoznamu - plugin.list . Mala by tam byt aj kombinacia Menu + nejake cislo -na stiahnutie klucov z netu. Tou kombinaciu sa spusti keysupdater.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2009 - 20:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2008 - 17:47
Příspěvky: 23
Nedaří se mi nic objevit a obraz opět zamrzl.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2009 - 20:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
pockaj kuknem to ja

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2009 - 17:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2008 - 17:47
Příspěvky: 23
Tak to vypadá, že slona nerozběhám. Po 5min. zamrzne obraz a aktualizace keys mi taky nejde. Škoda.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2009 - 18:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Slonove image som na rel.3 nikdy neskusal, ale myslim,ze on sam mal niekoho kto mu to otestoval. Keby to bolo ozaj nestabilne- urcite by to sem nedal. Niekde robis chybu,alebo si niekde uz na zaciatku tu chybu spravil.
Zamrzne po 5 minutach- to je dost siroky pojem. Spadne newcs, spadne mgcamd ,alebo nejaka ina tretia aplikacia ? A to si nedokazes zistit. Ja tu verziu boxu nemam , nestojim za tebou, aby som ti pri nevhodnom kroku pocas instalacie, alebo spustania boxu mohol klepnut po prstoch - tak tazko mozem radit.
Keys updater bol asi v starom HL2.17 . Ja by som si pomohol tak, ze by som ho vytiahol a dal do tohto slonovho image- samozrejme s aktualnym linkom. Pardon - to si ten jeden riadok klucov radsej prepisem manualne :)

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2009 - 13:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Květen 2008 - 9:01
Příspěvky: 66
slonov image na 422s rel.3 ide v pohode... obcas ma problem pri vypinani (zvlast ked vela nahravama mazem) a obcas sebou sekne (tak 1 za 2-3 dni). ale celkovo spokojnost (mam len skylink + gital, takze s keys nepomozem).

Skusaj... stoji to za to :-)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 24 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk