e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Leden 2020 - 9:22

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zápis Skylink
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2009 - 23:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Březen 2009 - 9:16
Příspěvky: 14
satelitni prijimac: AZBox, AB Cyptobox 650HD
Zdravím,
mám problém nespíš s zápisem na kartu Skylink

Mám IPBox 400S a pořídil jsem si cca před měsícem kartu Skylink.
Používám MGCam+NEWCS vše poslední verze.
Po vložení karty vše fungovalo bez problém. Fungovalo všechno co má a cca po měsíci přesali jít některé kanály.

Ve výpise Entitlements jsme zjistu, že je někde jíž některé klíče vypršely

Entitlements for card 0
.-----------------------------------------------------------------.
| Provider | Channel ID | From | To | Name |
|----------|------------|------------|------------|---------------'
| 04 | 8F 52 85 | 2009-03-15 | 2009-04-03 | HD_Nova
| 04 | 8F 52 88 | 2009-03-15 | 2009-04-03 | TV_Barrandov
| 04 | 8F 52 30 | 2009-03-17 | 2009-04-05 | CT_1
| 04 | 8F 52 31 | 2009-03-17 | 2009-04-05 | CT_2
| 04 | 8F 52 32 | 2009-03-17 | 2009-04-05 | Prima_TV
| 04 | 8F 52 45 | 2009-03-17 | 2009-04-05 | CT4_SPORT
| 04 | 8F 52 4A | 2009-03-17 | 2009-04-05 | TV_Nova
| 04 | 8F 52 70 | 2009-03-17 | 2009-04-05 | Nova_Cinema
| 04 | 8F 52 77 | 2009-03-17 | 2009-04-05 | STV_1
| 04 | 8F 52 78 | 2009-03-17 | 2009-04-05 | STV_2
| 04 | 8F 52 79 | 2009-03-17 | 2009-04-05 | STV_3
| 04 | 8F 52 80 | 2009-03-17 | 2009-04-05 | JOJ_
| 04 | 8F 52 81 | 2009-03-17 | 2009-04-05 | JOJ_PLUS
| 04 | 8F 52 82 | 2009-03-17 | 2009-04-05 | Markiza_
| 04 | 0F 52 80 | 2008-09-12 | 2009-10-12 | JOJ_
| 04 | 0F 52 70 | 2008-04-22 | 2009-05-22 | Nova_Cinema
| 04 | 0F 52 81 | 2008-10-27 | 2009-11-26 | JOJ_PLUS
| 04 | 0F 52 77 | 2008-09-12 | 2009-10-12 | STV_1
| 08 | 8F 52 43 | 2009-03-15 | 2009-04-03 | CS_Film
| 08 | 8F 52 86 | 2009-03-15 | 2009-04-03 | HD_Eurosport
| 08 | 8F 52 47 | 2009-03-17 | 2009-04-05 | HBO_
| 08 | 8F 52 48 | 2009-03-17 | 2009-04-05 | XXX _Xtreme
| 08 | 8F 52 71 | 2009-03-17 | 2009-04-05 | MULTI_
| 08 | 8F 52 72 | 2009-03-17 | 2009-04-05 | SPI_pack
| 08 | 8F 52 73 | 2009-03-17 | 2009-04-05 | G_sport
| 08 | 8F 52 74 | 2009-03-17 | 2009-04-05 | Sport_5
| 08 | 8F 52 76 | 2009-03-17 | 2009-04-05 | LEO_TV
| 08 | 8F 52 87 | 2009-03-17 | 2009-04-05 | HD_Brava
| 08 | 0F 52 76 | 2008-12-24 | 2009-04-06 | LEO_TV
| 08 | 0F 52 72 | 2009-01-22 | 2009-05-05 | SPI_pack
| 08 | 0F 52 73 | 2009-01-22 | 2009-05-05 | G_sport
| 08 | 0F 52 71 | 2009-01-22 | 2009-05-05 | MULTI_
| 08 | 0F 52 74 | 2009-02-19 | 2009-06-01 | Sport_5

Ale pokud se podívám do záložky Sids ty kanály které nejdou objevuje se u nich Bd ECM.

Sids Status

Num SID Mode Rule Ok ECM Bd ECM Rejected Filtered Last Tried Reader
0 1F42 Auto 3 0 0 3 00d 00h 02m 09s 1 (upper)
1 1F44 Auto 0 1 0 1 00d 00h 02m 21s 1 (upper)
2 1F47 Auto 0 1 0 1 00d 00h 01m 51s 1 (upper)


Konfigurace NEWCS.XML

<newCSconfig>

<readers name="Card Readers">
<device>
<name>lower</name>
<type>Sci</type>
<node>/dev/sci0</node>
<export>yes</export>
<enabled>yes</enabled>
<blocksa>No</blocksa>
<blockua>No</blockua>
<blockga>No</blockga>
<boxkey>0000000000</boxkey>
<PTShandshake>yes</PTShandshake>
<crypto-special>no</crypto-special>
<carddetect>yes</carddetect>
<newcamd_port>10000</newcamd_port>
<priority>round</priority>

</device>

<device>
<name>upper</name>
<type>Sci</type>
<node>/dev/sci1</node>
<export>yes</export>
<enabled>yes</enabled>
<blocksa>No</blocksa>
<blockua>No</blockua>
<blockga>No</blockga>
<boxkey>0000000000</boxkey>
<PTShandshake>yes</PTShandshake>
<crypto-special>no</crypto-special>
<carddetect>yes</carddetect>
<newcamd_port>10001</newcamd_port>
<priority>round</priority> <!-- hard is default -->

</device>
</readers>
<cache>
<emm>10</emm>
<ecm>-1</ecm>
</cache>
<httpd>
<server>
<port>8080</port>
<enabled>yes</enabled>
</server>
<user>
<name>admin</name>
<password>newcs</password>
<accesslevel>admin</accesslevel>
</user>
</httpd>
<debug>
<level>normal</level>
<type>init</type>
<output>tcp,console</output>
<logfile></logfile>
<console_options></console_options>
<file_options></file_options>
<udp_host>192.168.1.10</udp_host>
<udp_port>1000</udp_port>
<udp_options></udp_options>
<tcp_port>3001</tcp_port>
<tcp_options></tcp_options>
</debug>
<newcamdserver>
<enabled>yes</enabled>
<name>bla</name>
<deskey>01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14</deskey>
<userfile>/tmp/users.txt</userfile>
<user>
<name>dummy</name>
<password>dummy</password>
<au>on</au>
</user>
<user>
<name>User1</name>
<password>Pass1</password>
<au>on</au>
</user>
</newcamdserver>

</newCSconfig>

Kofigurace mg_cfg
M: { 01 }
C: { 01 }
A: { 02 }
U: { 05 }
T: { 00 }
G: { 01 }
N: { 07 } 5 30
K: { 05 }
Q: { 600 }
P: { 00 }
O: { 00 } username password
S: { 03 } 80
L: { 03 } 172.16.1.1 28007 /tmp/mgcamd.log
E: { 15 }
H: { 07 }
R: { 04 }
D: { 00 }
B: { 00 }

Prosím poraďte nekdo ???

Děkuji mnohokrát

_________________
Satelit:
AZBox - Enigma 2
AB Cryptobox 650HD
OSCAM Server (Windows Server 2012R2)
Parabola:
Maximum E-85 Al - Thor 1W, Hotbirt 13E, Astra 19.2E, Astra 23.5E
Router:
Turris GenII
Server:
Windows Server 2012R2, 5 x 1500 GB (RAID 5)
Media Center:
KODI - Raspberry Pi2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zápis Skylink
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2009 - 7:35 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Únor 2007 - 16:40
Příspěvky: 475
satelitni prijimac: LINUXY UŽ LEN.!!!
Místo/Bydliště: www.lpg-sk.eu
a cca po měsíci přesali jít některé kanály.

TAK SI ICH PREDPLAť KED TI TO DOVOLI REGISTRACIA.

_________________
MUSIM UPOZORNIŤ NOVYCH ČLENOV FORA:PREŠTUDUJTE SI PRISPEVKY K VAŠEJ TEME A TAK ŽIADAJTE O RADU!! KED MATE SKUTOČNY PROBLEM!!!
Otazky typu aky sat ake emu a pod už NEAKCEPTUJEME!!!ĎAKUJEM!!!


DM800 HD ORIGINAL,IP BOX 250,DM500

UPOZORNENIE:Použitie nesprávného softvéru na vlastne NEBEZPEČIE!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zápis Skylink
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2009 - 10:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Březen 2009 - 9:16
Příspěvky: 14
satelitni prijimac: AZBox, AB Cyptobox 650HD
Registrace karty provedena cca 2 den od koupi karty. A je zajímavé že mi nejde ČT1 - ČT4, ale FilmBox a FilmBox Extra ano. To je vlastně vidět ve výpisu z karty.

_________________
Satelit:
AZBox - Enigma 2
AB Cryptobox 650HD
OSCAM Server (Windows Server 2012R2)
Parabola:
Maximum E-85 Al - Thor 1W, Hotbirt 13E, Astra 19.2E, Astra 23.5E
Router:
Turris GenII
Server:
Windows Server 2012R2, 5 x 1500 GB (RAID 5)
Media Center:
KODI - Raspberry Pi2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zápis Skylink
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2009 - 10:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2006 - 11:52
Příspěvky: 1121
Poděkováno: 6 krát
Skús zmeniť v mg_cfg :
A : 01
L : 00
P : 02


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zápis Skylink
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2009 - 11:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
a na koho je karta registrovana? Tohle spis ukazuje na SK nez CZ
| 04 | 0F 52 77 | 2008-09-12 | 2009-10-12 | STV_1

A je zajímavé že mi nejde ČT1 - ČT4 - nesovnavej s nabidkou Multi, ta jde predplatit na SK i CZ.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zápis Skylink
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2009 - 18:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Březen 2009 - 9:16
Příspěvky: 14
satelitni prijimac: AZBox, AB Cyptobox 650HD
Už to funguje změnil jsme hodnoty v mg_cfg na:

A : 01
L : 00
P : 02

Děkuji mnohokrát za radu

_________________
Satelit:
AZBox - Enigma 2
AB Cryptobox 650HD
OSCAM Server (Windows Server 2012R2)
Parabola:
Maximum E-85 Al - Thor 1W, Hotbirt 13E, Astra 19.2E, Astra 23.5E
Router:
Turris GenII
Server:
Windows Server 2012R2, 5 x 1500 GB (RAID 5)
Media Center:
KODI - Raspberry Pi2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zápis Skylink
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2009 - 16:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Listopad 2006 - 19:40
Příspěvky: 14
satelitni prijimac: VU+ Duo, AB IPbox 400 S
Dobry den, zkoušel jsem změnit hodnoty v mg_cfg na :
A : 01
L : 00
P : 02
pomocí RCC, ale hodnoty nešly změnit, tak jsem si soubor mg_cfg nakopíroval na disk počítače, tam hodnoty změnit šli, ale tento soubor nešel pomocí RCC nakopírovat zpět, nakonec se mi v adresáři var\keys podařilo soubor mg_cfg smazat a teď mi nejdou kódované programy. Ve var\keys je soubor mg_cfg.bak, ve kterém jsou stejné údaje, jako byly v mg_cfg, ale nevím zda by šel přejmenovat a nahradit jím smazaný mg_cfg. Prosím o radu, jak dostat zpět soubor mg_cfg. Děkuji. Používám IP BOX 400 S - Fantacy 2.13.6 r2
[-o<

_________________
VU+ DUO (interní 1 TB), VTi 9.0.1, CCAM 2.3.0, karta ICE Skylink výměna, motor STAB HH 120, motor STAB HH90, 1AB IPBox 400S(250GB), ofset 115 cm, ručně řízené natáčení, Image IP7k-FT2.13.6-R3-Neumo Edition(Fantacyteam)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zápis Skylink
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2009 - 16:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
Prihlasit sa telnetom na IPBox a zadat prikaz:
cd /var/keys; cp mg_cfg.bak mg_cfg


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zápis Skylink
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2009 - 16:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Listopad 2006 - 19:40
Příspěvky: 14
satelitni prijimac: VU+ Duo, AB IPbox 400 S
Po zadání výše uvedeného příkazu pomocí telnetu se objeví tato hláška :

cp: unable to open `mg_cfg': No space left on device
relook400s:/var/keys#

_________________
VU+ DUO (interní 1 TB), VTi 9.0.1, CCAM 2.3.0, karta ICE Skylink výměna, motor STAB HH 120, motor STAB HH90, 1AB IPBox 400S(250GB), ofset 115 cm, ručně řízené natáčení, Image IP7k-FT2.13.6-R3-Neumo Edition(Fantacyteam)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zápis Skylink
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2009 - 18:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Fantacy uz predsa script na update keys ma. A je stale funkcny - od novembra 2008. Tam tieto zazraky, pouzitelne v abenigme , nepotrebujes.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk