e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Září 2020 - 18:29

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 61 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 22:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
aj install-emu.sh ma atribut 755 ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 22:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
chod do /var/data/plugins/ cez ftp , urob screen obrazovky a prilep sem .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 22:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
ANo oba dva soubory mají atri 755


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 23:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
screen je snimok . ja som chcel snimok tvojej pracovnej plochy, kde mas otvoreny ftp a rozbaleny adresar /var/data/plugins/ . cize photo - nie textovy subor.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 23:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
tady je


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 23:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
kde je ? vies prilozit prilohu ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 23:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
nedaří se mi poslat příloda kde je scen obrazovky


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 23:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
napis v telnete toto,ale presne:
./var/data/plugins/install-emu.sh
a mas hdd v boxe ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 23:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
Ajda napsal:
ano četl mám to před sebou, a tady je vypis z telnetu

welcome to relook400s
relook400s login: root
Password:
relook400s:~# cd var
relook400s:/var# cd data
relook400s:/var/data# cd plugins
relook400s:/var/data/plugins# install-emu.sh
-sh: install-emu.sh: not found


Ked Vam mozem do toho vstupit, tak shellove scripty sa spustaju 2 sposobmi:
- ./install-emu.sh (potrebujes tam ten ./)
- alebo: sh install-emu.sh
POkial to spustis ako: install-emu.sh tak vzdy dostanes hlasku "not found"


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 23:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
tusim som to napisal spravne,ze ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 23:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
udělal jem to tak jak si napisal.

relook400s:~# var/data/plugins/install-emu.sh
mkdir: Cannot create directory `/var/tuxbox': File exists
mkdir: Cannot create directory `/var/tuxbox/config': File exists
OK ...
relook400s:~#



ano mám tam HDD 250GB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 23:24 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
tak tvrdy restart boxu a mozes pouzivat pluginy

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 23:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
děkuji ti Revis že si měl se mnoou takovou trpělivost, ipbox jsem vypnul a znovu zapnul, ještě bych chtěl zprovoznit emu, na DSR 322 se spouštěla zadanám červené a zelené tlačitko stisknout po sobě.
U ipboxu se musí taky nějak spustit pomoci tlačitek na DO?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 23:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
kukni sa na slonov popis. Napriklad
Menu a 2 spusta CCcam. Napriek tomu slon prednastavil spusteny Mgcamd a newcs, takze do /var/keys/ staci zadat aktualny SoftCam.Key a pojde aj emulacia.
Po aktualizovani SoftCam.Key stlac znovu Menu a 4 , aby nacital nove kluce.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 23:46 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
takže pokud to správně chápu tak přez FTP nahraju do adresáře /var/keys/ aktualny SoftCam.Key který najdu v sekci stahovaní a spustí se emulace třeba na D**i.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 23:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
jasne . aktualny je aj tu :arrow: download/file.php?id=15364

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 23:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
revis napsal:
tusim som to napisal spravne,ze ?


Jasne, pouzil si poslednu 3tiu moznost s plnou cestou ... :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2009 - 0:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
Tak jsem konečně po 20dnech zprovoznil, to asi budu vedoucí v zprovoznění IP422, :Yahoo!:

Ještě jednou moc děkuji REVISOVI za cenné rady pro začatečníka jako jsem já,

kopil jsem si tento přístroj protože má dva tunery a mužu konečně nahrávat a dívat se jiný program, myslím ale že to není poslední nastavovaní co se tohoto přístroje týká,


Díky diky moc. :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2009 - 12:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Únor 2008 - 23:28
Příspěvky: 8
Gratulujem k uspechu. Nakolko si to teraz cele preskakal a mas to v hlave mam na teba prosbu. Tak isto som ho kupil a som zaciatocnik. Mozes prosim urobit presny navod v style:1. pusti satelit a skontroluj ci funguje, 2. nainstaluj flashtools, 3. prepoj satelit s pc cez us a urob toto a toto. A potom mi to prosim poslat na mail aj s odkazmi na iba tie veci co treba downloadovat. Velmi pekne dakujem. Moj mail viky@nextra.sk :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2009 - 12:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Únor 2008 - 23:28
Příspěvky: 8
Este pre upresnenie mam 422s rev.3 s original enigmou a chcel by som tiez slonov image s EMU.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 61 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk