e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Leden 2020 - 12:24

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 61 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 18:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Teraz sa pokus rozchodit siet na boxe- aby si mohol pouzit RCC a nasledne nahrat slonov addon .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 19:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
Ajda napsal:
Ano mám, objevil se logo , svítí pover ON , a ted mám asi nahrá Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root_db_rel3


už to naskočilo , takže už stačí nahrát EMu
nainstaloval jsem ten RCC ale nejde se mi to spojit , login i heslo jsem vypasl a nic,

mám to připojené přes USB kabel nebo to mám připojit přes eternet kabel?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 19:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
musi pouzit ethernet kabel a naozaj nastavit siet. USB sa pouziva len na nahravanie image.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 19:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
kabel mám , ale nedaří se mi to, mám to spojené přímo s notebookem, nemusí být křižený kabel, na noteboku musí asi vytvořit novou sít?
notebookem jsem připojený WI-FI na internet , nejsem moc zběhlý v konfigurovaní . :twisted:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 20:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Listopad 2007 - 14:37
Příspěvky: 26
satelitni prijimac: IP box 400,250,200, VU+SOLO2
Místo/Bydliště: NR kraj, Slovensko
Musíš si v sieťových pripojeniach v PC (notebook) nastaviť pevnú IP-čku (predpokladám že router máš nastavený na DHCP) tak ti to nepôjde, preto si to musíš nastaviť na pevné IP -čky box aj PC.

_________________
VU+solo2, ipbox400s (zhorel zdroj), ipbox 200 , ipbox250(zhorel zdroj)= SG 2100(odlozeny v garazi) + multif. + invacom 0,3, 2x100 giber.multif. + 3x lnb invacom 0,3 = asus wl 500gpV1+V2 - oleg +newcs, CDMA+newcs


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2009 - 18:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
zdravim , tak se mi to podařilo zasitovat, nahrál jsem emu slon doVAR/DATA/PLUGINS
nastavil atributy 755
a nevím jak spustit tento soubor install-emu.sh


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2009 - 19:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
otvor si telnet a v telnete napis prikaz

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2009 - 19:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
revis napsal:
otvor si telnet a v telnete napis prikaz


nevím proč ale v Telnetu se mi nedá připojit , co se týká příkázů a spouštění nemám nastudované příkazy v telnetu je na to nějalká příručka .

v telnetu to chce po mě login a pass , dávám root a relook a píše mi to že se nedá spojit , dělám někde chybu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2009 - 19:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
asi si nainstaloval nekorektne slonove image. Pouzi vyrobne nastavenia v menu a po restarte uz telnet pojde .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2009 - 19:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
revis napsal:
asi si nainstaloval nekorektne slonove image. Pouzi vyrobne nastavenia v menu a po restarte uz telnet pojde .


dneska nemohu už být připojen, prosím tě Revis můžeme se domluvit zitra na 21:OO že byhom se na to podívali blíže kde dělám chybu. pokud souhlasíš napiš v kolik hodin večer. :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2009 - 20:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
zitra v 21:00 - presne ako pises. :)

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 21:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
TAk jsem tu, omlouvám se za zpoždění


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 21:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
tak jsem zapnul RCC a nějak se nemohu spojit s reciverem, včera jsem se připojil bez problému a dneska po zapnutáí to pořa píše failed. v Manualu Spider se píše že na reciveru má být nastavení DHCP auto ,já jsem dal ručně adresu 10.131.190.1 v pc na koci 2 hned se to našlo. ale dneska nic


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 21:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
tak jsem to rozchodil, mám vše zelené v poličkách FTP i Tellnet connected
na levé straně RCC kliknu na založku telnet , černá obrazovka a chce to po mě zase přihlašení


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 22:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
tkže se mi podařilo to rozchodit , jakým příkazem spustím soubor
install-emu.hs

ano mím TC


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 22:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
najskor - nastavil si atributy podla slonovho navodu ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 22:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
klikni teraz na tlacitko telnet v lavo a napis ten prikaz - odosli ho enterom

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 22:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
napsal jsem install-emu a napsalo toto
-sh: install-emu :not found


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 22:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
slon ale presne smeruje do adresara:
/var/data/plugins/install-emu.sh
a ty si pises stale len svoje. cital si to vobec ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2009 - 22:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
ano četl mám to před sebou, a tady je vypis z telnetu

welcome to relook400s
relook400s login: root
Password:
relook400s:~# cd var
relook400s:/var# cd data
relook400s:/var/data# cd plugins
relook400s:/var/data/plugins# install-emu.sh
-sh: install-emu.sh: not found


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 61 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk