e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 10.Srpen 2020 - 9:28

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 61 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2009 - 21:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
Zdravím koupil jsem si IPBOX 422S , po prostudovaní fóra, jsem udělal co se zde psalo viz :Nainstaluj si FlashTools a nahraj cez to. Zvol USB nahravanie.
Nezabudni , ze to nieje kompletne image!!!
Najskor nahraj cez flash tools pre istotu :arrow: download/file.php?id=860
Potom nahraj zakladne image neumo :arrow: download/file.php?id=4768
a az nakoniec tu poslednu slonovu upravu :arrow: download/file.php?id=7977

po nahraní tohoto update ne nenabotuje system jenom svití všechny diody a pover bliká modře. dá se to nejak opravit , nereaguje to ani na USB nahravaní.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2009 - 21:37 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Únor 2007 - 16:40
Příspěvky: 475
satelitni prijimac: LINUXY UŽ LEN.!!!
Místo/Bydliště: www.lpg-sk.eu
ASI J-TAG OPRAVA FLASH!!! LEN PRE SKUSENYCH!!! :x

_________________
MUSIM UPOZORNIŤ NOVYCH ČLENOV FORA:PREŠTUDUJTE SI PRISPEVKY K VAŠEJ TEME A TAK ŽIADAJTE O RADU!! KED MATE SKUTOČNY PROBLEM!!!
Otazky typu aky sat ake emu a pod už NEAKCEPTUJEME!!!ĎAKUJEM!!!


DM800 HD ORIGINAL,IP BOX 250,DM500

UPOZORNENIE:Použitie nesprávného softvéru na vlastne NEBEZPEČIE!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2009 - 22:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
Tkže to mám zabalit a poslat do servisu ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2009 - 22:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
chcel si tam nahrat slonov image ?
skus spravit korektny link, aby som zistil co si tam vlastne nahraval.
Vies dostat prijimac do modu USB upgrade ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2009 - 23:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
ano Slonou image,
poprvé jsem tam nahral usb_uboot.img
Potom N400s_2.13.6_usb_kernel_root_db_PAL.img
a az nakoniec tu poslednu slonovu upravu neumo_2_13_6_slon_4_usb_kernel_root.img

po zapnutí recivera sa nedá dostat do USB upgrade


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2009 - 23:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
jsem začátečnik , celý den jsem dneska četl jednotlivé téma co a jak a pak jsem to vyskoušel, měl jsem představu že to zase není tak složité když se správně postupuje , vytiskl jsem si Spidera a tak nevím kde jsem to po....!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2009 - 23:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
N400 je na stare IPbox 400S . Ty mas novu flash - tu verziu si tam nemal dat .
Mal si dat len verziu Neumo slon pre rel.3 .
Mas rel3 box.
Takze - jtag v servise.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2009 - 9:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
Děkuji za odpověd,
CHtěl jsem se zeptat ten JTAG se nedá v domacím prostředí nějak opravit? :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2009 - 10:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
da sa aj doma spravit jtag.
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=5354
Opat upozornim. Pre tvoj box jtag 1.4 ! vldov prispevok na konci. Kabel je samozrejme rovnaky ako na photo hore.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2009 - 12:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
Děkuji ti , ale do toho se asi nebudu pouštět , IPbox jsem koupil přez internet, musím to poslat na AB-COM nebo stačí nějaký autorizovaný servis. Jsem z Ostravy .
Dík


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2009 - 12:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
v cesku je Zorbas odbornik. Podla toho ,kto je blizsie.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2009 - 14:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
Je nejaký kontak na Zorbase, tel, Icq,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2009 - 14:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
http://www.humax.cz/?lg=cs&s=7

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2009 - 15:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
Tak to je super je to od Ostravy asi jenom 10km, zavolám mu hned ráno a uvídíme , Kluci děkuji! Moc .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 17:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
Tak jsem to přinesl ze servisu, Druhý pokus na nahraní Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root_db_rel3 natahnu to tam přez Flash Tools. vypnu přístroj a znovu zapnu , pokračuji v nahraní emu, ale nevím jakým programem , pres RelookPC se mi to nějak nedaří spustit.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 18:12 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2008 - 12:47
Příspěvky: 210
satelitni prijimac: AB IPBox 422S rel.3
Místo/Bydliště: Handlová
Total Commander alebo DCC

_________________
AB IPBox 422S rel.3(250GB);2xDiSEqC1.0Quad;3xLNBtwin(13°E-19,2°E-23,5°E)
Neumo_2_13_6_slon_7_usb_kernel_root + EMU a utility
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 18:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
Aha - cital si slonov navod . To je podstatne . Samozrejme tam nenapisal, ze sa to cele "robi" cez ftp (napriklad Total comander, FileZila a ine).
Zatial na PC editor zabudni - najlepsia je utilita RCC - ma aj ftp aj telnet a mas ich dostupne na jedno prihlasenie - otvorenim hlavneho programu .
RCC je tu :arrow: download/file.php?id=4805

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 18:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
Takže po nahraní Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root_db_rel3 se mi přístroj nechce nabotovat píše to:
failed to boot...
golng info debug mode..
(u-boot@relook.400s boot)$

tak nevím co dále,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 18:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
Pomocou Flash tools nahraj tento uboot :arrow: download/file.php?id=8518

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Co jsem udělal špatně
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 18:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2008 - 13:45
Příspěvky: 42
Ano mám, objevil se logo , svítí pover ON , a ted mám asi nahrá Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root_db_rel3


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 61 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk