e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Září 2020 - 4:09

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 164 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 59 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2009 - 22:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Červenec 2007 - 10:10
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: AB IPBox 400S
Místo/Bydliště: Děčín
Satelit je pripojeny na net pres router, cas na rucne se neaktualizuje a ani klice tak nevim co mam spatne. Klic musim nahrat rucne aby to slo pres net nic.

EDIT : tak cas vypada, ze se uz chytil, ale ty keye nic - v te uprave je asi potreba vyplnit nejaky ten server ze ?

_________________
IPBox 400s Neumo 2.13.6 Slon 6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2009 - 23:02 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
marseli napsal:
Satelit je pripojeny na net pres router, cas na rucne se neaktualizuje a ani klice tak nevim co mam spatne. Klic musim nahrat rucne aby to slo pres net nic.

EDIT : tak cas vypada, ze se uz chytil, ale ty keye nic - v te uprave je asi potreba vyplnit nejaky ten server ze ?

Na strane 1 tohoto vlakna som presne popisal potrebnu upravu. V akom editore si upravu robil?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2009 - 23:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Červenec 2007 - 10:10
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: AB IPBox 400S
Místo/Bydliště: Děčín
PSpad


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
IPBox 400s Neumo 2.13.6 Slon 6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2009 - 23:14 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
marseli napsal:
PSpad

Ma upraveny subor v prijimaci atributy 755?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2009 - 23:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Červenec 2007 - 10:10
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: AB IPBox 400S
Místo/Bydliště: Děčín
ma, kontroloval jsem to pres RCC

_________________
IPBox 400s Neumo 2.13.6 Slon 6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2009 - 23:20 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
marseli napsal:
ma, kontroloval jsem to pres RCC

Spusti v telnete
/var/data/plugins/ikeys.sh
pri zapnutom prijimaci a posli mi vypis.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2009 - 23:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Červenec 2007 - 10:10
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: AB IPBox 400S
Místo/Bydliště: Děčín
vypis


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
IPBox 400s Neumo 2.13.6 Slon 6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2009 - 23:33 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Mas problem s pripojenim na internet. Skontroluj IP adresy, branu a DNS.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2009 - 23:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Červenec 2007 - 10:10
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: AB IPBox 400S
Místo/Bydliště: Děčín
Myslis v satelitu ? tam mam vse na auto a vse je vyplneny, divny je ze cas se aktualizuje pres net a v rcc se ping uskutecni na google po prikazu /var/data/plugins/itime.sh

EDIT : tak uz to jede a problem byl v tom ze pred radkem : (ping -c 2 -q http://www.google.com || ping -c 2 -q http://www.yahoo.com) && chybelo # a to nemas v te uprave prave uvedeny

EDIT2 : moc ti dekuju za pomoc a diky tomu zes me navedl spravnym smerem tak jsem se dobral k vysledku, dik

_________________
IPBox 400s Neumo 2.13.6 Slon 6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2009 - 23:59 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
marseli napsal:
Myslis v satelitu ? tam mam vse na auto a vse je vyplneny, divny je ze cas se aktualizuje pres net a v rcc se ping uskutecni na google po prikazu /var/data/plugins/itime.sh

EDIT : tak uz to jede a problem byl v tom ze pred radkem : (ping -c 2 -q http://www.google.com || ping -c 2 -q http://www.yahoo.com) && chybelo # a to nemas v te uprave prave uvedeny

EDIT2 : moc ti dekuju za pomoc a diky tomu zes me navedl spravnym smerem tak jsem se dobral k vysledku, dik

Ten riadok nekomentuj znakom #, ale zmen ho takto
(ping -c 2 -q www.google.com) &&
Otestujes tym funkcnost pripijenia na internet.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2009 - 0:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Červenec 2007 - 10:10
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: AB IPBox 400S
Místo/Bydliště: Děčín
No ale kdyz jsem tam pridal ten znak # tak pri rucnim vymazani SoftCam.Key se klice po vypnuti a zapnuti satelitu nahraly a prgram normalne nabehl, tak nevim jestli mam jeste dal laborovat.

_________________
IPBox 400s Neumo 2.13.6 Slon 6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2009 - 0:11 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
marseli napsal:
No ale kdyz jsem tam pridal ten znak # tak pri rucnim vymazani SoftCam.Key se klice po vypnuti a zapnuti satelitu nahraly a prgram normalne nabehl, tak nevim jestli mam jeste dal laborovat.

To nie je laborovanie, bude to fungovat. Ten riadok mozes zmenit na
(ping -c 2 -q www.google.com || ping -c 2 -q www.yahoo.com) &&
Problem bol v adresach http://www.google.com a http://www.yahoo.com, pre ping to ma byt bez http://. Chybu som urobil ja pri pisani prispevku na strane 1 (pritom v mojom prijimaci to mam dobre). Uz som to tam aj opravil.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2009 - 0:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Červenec 2007 - 10:10
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: AB IPBox 400S
Místo/Bydliště: Děčín
Tak OK, jede to i bez toho # po te nove nove uprave. Akorat mam zase problem s ENDINGem, zase mi to na nem pri vypinani vytuhne (neni to pokazde jen nekdy), uz jsem to tu jednou resil s verzi neumoslon 5 a nevyresil, tak jsem se vratil k verzi 4 kde mi to neudelalo ani jednou. Ale ted po tech upravach co jsi udelal do verze 6 tak jsem se ji rozhodl znova nahrat. Problem je v tom ze uz mi to za tu dobu co si stim hraju (dnes jsem tu verzi 6 nahral) nekolikrat vytuhlo na ENDING. Asi se stim budud muset smirit pac ani ve verzi 5 jsem to nedokazal vyresit.

_________________
IPBox 400s Neumo 2.13.6 Slon 6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2009 - 8:01 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
marseli napsal:
Tak OK, jede to i bez toho # po te nove nove uprave. Akorat mam zase problem s ENDINGem, zase mi to na nem pri vypinani vytuhne (neni to pokazde jen nekdy), uz jsem to tu jednou resil s verzi neumoslon 5 a nevyresil, tak jsem se vratil k verzi 4 kde mi to neudelalo ani jednou. Ale ted po tech upravach co jsi udelal do verze 6 tak jsem se ji rozhodl znova nahrat. Problem je v tom ze uz mi to za tu dobu co si stim hraju (dnes jsem tu verzi 6 nahral) nekolikrat vytuhlo na ENDING. Asi se stim budud muset smirit pac ani ve verzi 5 jsem to nedokazal vyresit.

Ked sa Ti to stane, napis mi, ci prijimac reaguje na prikazy v telnete, napr. na ps.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 06.Duben 2009 - 19:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2008 - 19:08
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: AB IPbox 422 rel. 3
Taký detailík - v geckow webinterface 1.3.3 pribudla pri warm vypnutom prijímači voľba zapnúť prijímač (Prijímač je teraz vypnutý a preto sú mnohé funkcie nedostupné). po kliknutí na odkaz sa však box nezapne, vypíše hlášku "Could not start tuner, please do it manually" Funguje to niekomu?

Cez toto interface tiež nevidím zoznam nahrávok uložených v boxe.

Tiež Pri warm vypnutom boxe sa mi zdá, že sa prijímač v okolí zdroja nejako viac hreje.

EDIT: zamrzol mi box, musel som preflashovať. Zabudol som aktualizovať geckow webinterface. Ostala mi verzia 1.05 a v nej je zoznam nahrávok viditeľný tak ako je aj v boxe.

_________________
AB IPbox 422 rel. 3 + HDD Seagate 400 Gb + Neumo 2.13.6 slon 7 + Emu a utility
Opticum X403p 1.4.15
Showbox 5000 HD Vitamin 99.57


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 13.Duben 2009 - 22:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Listopad 2007 - 15:51
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: PRISMCUBE
Poděkoval: 1 krát
caute mam nasledovny problem ..


ked sa chcem pripojit cez ftp tak mi iba vypise
Pokus o pripojenie zlyhal - „ECONNREFUSED - Connection refused by server“.


pritom ip mam dobre skusal som aj tie pingy co boli vysie odporucane a funguju


cez web rozhranie sa pripojim normalne

telnet mi ide


skusal som satelit aj uplne vynut a znova spustit..

co by sa stym dalo urobit?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2009 - 9:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2008 - 19:08
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: AB IPbox 422 rel. 3
V tomto image nefunguje korektne nahravanie prostrednictvom opakovani. Ak dam nahravat nieco jednorazovo, je to OK. Ak vsak dam nahravat opakovane - teda tyzdenne, pondelok - piatok alebo kazdy den, tak sa vo zvolenom case sice box zapne, tvari sa akoby nahraval, ale po skonceni nahravky sa nevypne. Ked ho potom vypnem (warm aj cold), nieje v zozname suborov ziadna nahravka. Tiez ked v priebehu nahravania zapnem box aby som cez druhy tuner sledoval iny program, nebezi ziadne nahravanie. Robi vam to tiez tak ??

_________________
AB IPbox 422 rel. 3 + HDD Seagate 400 Gb + Neumo 2.13.6 slon 7 + Emu a utility
Opticum X403p 1.4.15
Showbox 5000 HD Vitamin 99.57


Naposledy upravil(a) cibik2 dne 18.Duben 2009 - 12:22, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2009 - 9:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2008 - 19:08
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: AB IPbox 422 rel. 3
petulko391 napsal:
caute mam nasledovny problem ..


ked sa chcem pripojit cez ftp tak mi iba vypise
Pokus o pripojenie zlyhal - „ECONNREFUSED - Connection refused by server“.


pritom ip mam dobre skusal som aj tie pingy co boli vysie odporucane a funguju


cez web rozhranie sa pripojim normalne

telnet mi ide


skusal som satelit aj uplne vynut a znova spustit..

co by sa stym dalo urobit?


Mas povolene FTP na routri ??

_________________
AB IPbox 422 rel. 3 + HDD Seagate 400 Gb + Neumo 2.13.6 slon 7 + Emu a utility
Opticum X403p 1.4.15
Showbox 5000 HD Vitamin 99.57


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2009 - 19:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2008 - 19:08
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: AB IPbox 422 rel. 3
AU frci ... dnes som bol milo prekvapeny :good:

_________________
AB IPbox 422 rel. 3 + HDD Seagate 400 Gb + Neumo 2.13.6 slon 7 + Emu a utility
Opticum X403p 1.4.15
Showbox 5000 HD Vitamin 99.57


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2009 - 10:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Listopad 2007 - 15:51
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: PRISMCUBE
Poděkoval: 1 krát
cibik2 napsal:
petulko391 napsal:
caute mam nasledovny problem ..


ked sa chcem pripojit cez ftp tak mi iba vypise
Pokus o pripojenie zlyhal - „ECONNREFUSED - Connection refused by server“.


pritom ip mam dobre skusal som aj tie pingy co boli vysie odporucane a funguju


cez web rozhranie sa pripojim normalne

telnet mi ide


skusal som satelit aj uplne vynut a znova spustit..

co by sa stym dalo urobit?


Mas povolene FTP na routri ??




ono to vsetko fungovalo bez problemov ... az cez vikend prestalo a nic som nemenil kedze som nebol doma.. a ano mam ftp poveolene


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 164 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 59 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk