e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 29.Leden 2020 - 22:47

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 164 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 59 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2009 - 8:23 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
trabuco napsal:
Mám ještě jeden problém, nechodí mi zvuk na programech, které vysílají DolbyDigtal. Nevíte nekdo cim to může být ? Na NS5 mi to bezelo bez problemů.

Nerobil som upravy zvuku, ale pozriem sa na to.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2009 - 11:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Leden 2007 - 18:59
Příspěvky: 289
satelitni prijimac: IPBox 400S
Mám ešte takú prosbu na Slona. Ja viem, že verzia 6 je asi Tvoja posladná ale raz som písal, že je problém s plugin Shoutcast a napísal si, že nemôžeš pomôcť lebo nemáš box pripojený na net. Tak sa mi vydí, že dnes je Tvoja situácia úplne iná a chcel by som ťa poprosiť či by si sa na Shoutcast.plugin nemohol pozrieť. Ak spustím pomocou tohoto pluginu internetové rádio, tak box zamrzne a jediné východisko je vypínač vzadu.

_________________
Gigablue HD 800 Solo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2009 - 11:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Leden 2009 - 15:19
Příspěvky: 20
slon napsal:
trabuco napsal:
Mám ještě jeden problém, nechodí mi zvuk na programech, které vysílají DolbyDigtal. Nevíte nekdo cim to může být ? Na NS5 mi to bezelo bez problemů.

Nerobil som upravy zvuku, ale pozriem sa na to.


Moc děkuji jsem z toho neštastný. Dolby proste nejde :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2009 - 15:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Červen 2008 - 19:26
Příspěvky: 2
slon napsal:
sedlons napsal:
Zdravim, mam problem s ukladanim nastaveni....pokud si vytvorim seznam favoritnich programu a nebo provedu v menu nejake zmeny, tak po vypnuti a znovu zapnuti pristroje nastaveni zmizi a objevi se opet to puvodni. Pokud ovsem pred vypnutim prijimac znovu naladim, zmeny v nastaveni a seznam favoritnich programu se ulozi a udrzi se i kdyz prijimac vypnu a znovu zapnu. Existuje na to nejaky trik? Nebo slo by vytvorit skriptik, kterej by se dal spoustet pres menu+cislo obdobne jako emultory? :)

Nerozumiem tvojmu prispevku: "...Pokud ovsem pred vypnutim prijimac znovu naladim, ...". Ako naladis? Kedy vypinas prijimac? Este ked si v menu?

jj, pres menu naladim az vypnu prijimac


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2009 - 18:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Leden 2009 - 15:19
Příspěvky: 20
sedlons napsal:
slon napsal:
sedlons napsal:
Zdravim, mam problem s ukladanim nastaveni....pokud si vytvorim seznam favoritnich programu a nebo provedu v menu nejake zmeny, tak po vypnuti a znovu zapnuti pristroje nastaveni zmizi a objevi se opet to puvodni. Pokud ovsem pred vypnutim prijimac znovu naladim, zmeny v nastaveni a seznam favoritnich programu se ulozi a udrzi se i kdyz prijimac vypnu a znovu zapnu. Existuje na to nejaky trik? Nebo slo by vytvorit skriptik, kterej by se dal spoustet pres menu+cislo obdobne jako emultory? :)

Nerozumiem tvojmu prispevku: "...Pokud ovsem pred vypnutim prijimac znovu naladim, ...". Ako naladis? Kedy vypinas prijimac? Este ked si v menu?

jj, pres menu naladim az vypnu prijimac


Toto funguje normalně. Naladis zvolis favorits a jede to normalne. Jen musis zvolit v jake cásti prgramu jsi. Jde byt budto ve FAV nebo ve vsech. Ve favorit bohužel nefunguje strankování sipkami ale tlačítky P/Pg. tak jsem to udelal tak, že sat mám nastaveny tak, že místo všech satelitních programu mám nastaven jeden z FAV. Tam funguje stranková sipkami v pravo i v levo.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 11:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Prosinec 2008 - 19:24
Příspěvky: 17
Zdravím všechny!
Nainstaloval jsem na ABIPbox4.22rel3 Neumo_2_13_6_slon_6+ EMU, vše konečně běhá podle mých představ, děkuji.

Jen k režimu Standbye mám otázku.
Když použiji funkci warm, nebo orig.?? tak mi přístroj při pokusu o zapnutí nahlásí "Tuner open failed" a vytuhne a musím natvrdo vypnout.
Při použití cold je start zdlouhavý...
Jde o nějaké nastavení, nebo je problém někde jinde?
Děkuji za případnou radu nebo zkušenost.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 16:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2008 - 12:47
Příspěvky: 210
satelitni prijimac: AB IPBox 422S rel.3
Místo/Bydliště: Handlová
Ja som mal taky isty problem. Nikto mi tu nevedel poradit tak som sa vratil k verzii 5. Uz som to potom neskusal.

Slon urobil nejake upravy ohladom vypinania, asi tam bude problem pri boxoch rel.3.

Rad by som ho vyuzival aj ja, lebo dost si ho chvalia, ale toto je dost vazny problem.

_________________
AB IPBox 422S rel.3(250GB);2xDiSEqC1.0Quad;3xLNBtwin(13°E-19,2°E-23,5°E)
Neumo_2_13_6_slon_7_usb_kernel_root + EMU a utility
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 18.Březen 2009 - 20:58 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Poděkováno: 1 krát
Idem sa na tento image pozrieť, ale obávam sa, či sa problémy s ENDING u rel.3 odstránia. Momentálne používam slon5 a došiel som na to, že ak vymažem nejaké nahrávky, tak cox rel.3 pri ENDING vytuhne.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 24.Březen 2009 - 19:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2008 - 19:08
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: AB IPbox 422 rel. 3
pocuj IKI, ako si sa prosim ta vratil k slon 5 ?? mne sa to zo slon 6 nejako nedari, box vypise ze zadane nieje imagefile a vyziada restart vypnutim. Vratit sa chcem presne kvoli nemoznosti vypnut prijimac inak ako cold. Niekde na fore som cital, ze s tymto novym image by sa mali aj v Geckow objavit nahravky, ale nieje to tak bohuzial.

_________________
AB IPbox 422 rel. 3 + HDD Seagate 400 Gb + Neumo 2.13.6 slon 7 + Emu a utility
Opticum X403p 1.4.15
Showbox 5000 HD Vitamin 99.57


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 25.Březen 2009 - 9:21 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Ak mate v rel.3 problemy so startovanim IPBoxu po warm vypnuti, skuste vymazat subor /var/bin/init.d/8.1.sh


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 25.Březen 2009 - 12:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2008 - 7:07
Příspěvky: 28
pravě jsem to vyskoušel a warm uz funguje slon moooc diky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 25.Březen 2009 - 19:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2008 - 19:08
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: AB IPbox 422 rel. 3
ano, funguje. Vdaka. Prechadzat spat netreba :good:. Poslednych 10 kanalov je vyborna vec.

_________________
AB IPbox 422 rel. 3 + HDD Seagate 400 Gb + Neumo 2.13.6 slon 7 + Emu a utility
Opticum X403p 1.4.15
Showbox 5000 HD Vitamin 99.57


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2009 - 15:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Říjen 2006 - 0:20
Příspěvky: 86
Neviem ci to robi iba mne,ale strasne mi sekaju,skube s obrazom pri prepinani programov na digi tv /na AB Enigme/mi to nerobilo,nerobi to ani pri programoch na skylinku iba u digi tv neda sa to neako upravit a chcel by som zakazat zobrazovat info baner pri prepinani ako si sa na to prizabudlo pri robeni tochto inac skveleho image.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2009 - 21:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2008 - 19:08
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: AB IPbox 422 rel. 3
To sekanie robi aj mne, a po prepnuti sa chvilu synchronizuje aj casovy posun zvukovej stopy. Zvykol som si. Ak nahravam a sucasne pozeram jeden program, casto je tento posun zvukovy pocas celej doby - cca 1 sec.

_________________
AB IPbox 422 rel. 3 + HDD Seagate 400 Gb + Neumo 2.13.6 slon 7 + Emu a utility
Opticum X403p 1.4.15
Showbox 5000 HD Vitamin 99.57


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2009 - 16:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Leden 2009 - 15:19
Příspěvky: 20
Sloníku prosím te, mám problémy se stahováním klíčů :(. Weby jsou funkční, ale ani po zapnutí se mi klíče nestahují :(. Já si je tam dám ručně ale problém je v tom, že žena to neumí a kouká cely dny než přijedu domů do zdi. Nešlo by to změnit abych měl stahování klíčí třeba pod žlutým tlačítkem ? nebo misto njakého emulatoru ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2009 - 18:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Na stahovanie pouzi klavesovu skratku Menu a cislo scriptu (napr. Menu 7) .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2009 - 21:06 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
trabuco napsal:
Sloníku prosím te, mám problémy se stahováním klíčů :(. Weby jsou funkční, ale ani po zapnutí se mi klíče nestahují :(. Já si je tam dám ručně ale problém je v tom, že žena to neumí a kouká cely dny než přijedu domů do zdi. Nešlo by to změnit abych měl stahování klíčí třeba pod žlutým tlačítkem ? nebo misto njakého emulatoru ?

viewtopic.php?f=18&t=13669&p=113477&#p113477


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2009 - 22:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Říjen 2006 - 0:20
Příspěvky: 86
Dal by sa spojazdnit jednoduchy skin nie je totiz funkcny?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2009 - 21:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Červenec 2007 - 10:10
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: AB IPBox 400S
Místo/Bydliště: Děčín
Konecne jsem nainstaloval Neumoslon 6 a chtel jsem se zeptat na ty nove skripty (cas pres net a aktual. klicu), u toho casu ma byt nastaveno RUCNE nebo FROM SAT ? A c ose tyce klicu, tak se mi nic neaktualizuje i kdyz jsem upravil ten ikey soubor podle toho co tu nekde slon napsal. Jak poznam spravne fungovani a jestli se to vubec pripojuje na net. dik

_________________
IPBox 400s Neumo 2.13.6 Slon 6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2009 - 22:13 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
marseli napsal:
Konecne jsem nainstaloval Neumoslon 6 a chtel jsem se zeptat na ty nove skripty (cas pres net a aktual. klicu), u toho casu ma byt nastaveno RUCNE nebo FROM SAT ? A c ose tyce klicu, tak se mi nic neaktualizuje i kdyz jsem upravil ten ikey soubor podle toho co tu nekde slon napsal. Jak poznam spravne fungovani a jestli se to vubec pripojuje na net. dik

Cas nastaveny na RUCNE.
Aktualizacia klucov je funkcna (v pripade funkcneho pripojenia prijimaca k internetu). Neviem, ako si na tom s LINUXom, ale pravdepodobne si tu upravu urobil nespravne.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 164 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 59 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk