e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2019 - 19:28

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 164 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 15 6 7 8 9 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2009 - 23:22 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
rataj napsal:
mam dojem, ze pomoze vymazat subor 8.1.sh

/var/bin/init.d/8.1.sh


Premenoval som 8.1.sh, tak uvidíme, či to pomôže. A čo by to malo riešiť? Ten tuner?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2009 - 23:38 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
No mam 2 400s z prvej serie a tie slapu na jednotku. A mam este 2 400s z poslednej serie. A u svokrovcov beha niekolko 422.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2009 - 23:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
a co sa vlastne spusta s tym 8.1 scriptom ? Povodne tam bolo spustanie emulatora po starte ,ale slon to asi prerobil .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 31.Srpen 2009 - 8:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Březen 2007 - 20:26
Příspěvky: 28
Diamant napsal:
rataj napsal:
mam dojem, ze pomoze vymazat subor 8.1.sh

/var/bin/init.d/8.1.sh


Premenoval som 8.1.sh, tak uvidíme, či to pomôže. A čo by to malo riešiť? Ten tuner?

mal som rovnaky problem pri warm vypnuti, na radu slona som vymazal 8.1.sh a uz je to ok

_________________
VU SOLO 2, 28,2E+23,5E+19,2E+13E+1W, Skylink, Freesat HD, nC+, Magio IPTV HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 31.Srpen 2009 - 19:30 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Takže problém s tunerom sa už skutočne nezopakoval po vymazaní 8.1.sh Vďaka za cennú radu.

Škoda len, že na ten sprostý ENDING neexistuje takéto jednoduché riešenie.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 24.Září 2009 - 13:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Srpen 2006 - 19:56
Příspěvky: 51
Dobry den, mam problemy s EPG. Vubec se mi nenacte - ani UPC an Skylink. Zkousel jsem vse zformatovat, znovu reflash vseho s predepsanym postupem (krome bootloaderu, ten je v1.1.1). Pri flashovani orig. DGS 2.17 to jede bez problemu, ale s 2.13.6 slon 6 vubec nic. V podstate zniceho nic. Nevite, co s tim muze byt?

Diky moc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 24.Září 2009 - 13:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
CAs- treba spravny nastavit.
A pre epg je moznost v nastaveniach zvolit:
cam akutalizacia
epg akualizacia
mix mode- to je slonov vynalez- ide aj epg ,aj cam.
Ale spravny cas je vzdy podmienkou.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 24.Září 2009 - 13:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Srpen 2006 - 19:56
Příspěvky: 51
nastavolal jsem ho presne podle teletextu na minutu. Datum je taky vporadku. na disku jsem prepsal mbr a zformatoval jsem ho. Stara db.dat je vymazana. Programy jsem znovu naladil rucne. Proste to nechodi a nevim proc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 24.Září 2009 - 14:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Srpen 2006 - 19:56
Příspěvky: 51
ted jsem koukal, ze dbepg.dat ma pres megabajt a je plnej epgdat, ale proste semi nic nezobrazi!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 24.Září 2009 - 15:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Srpen 2006 - 19:56
Příspěvky: 51
tak uz to jede. Nevim jak, nevim proc, neresim.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 24.Listopad 2009 - 16:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Březen 2008 - 17:28
Příspěvky: 56
satelitni prijimac: InetBox 300S
Zdar nainstaloval jsem poslední img od slona zdá se že vše chodí dobře až na CCcam(v2.0.0)+capmtserver konektne se ale asi po minutě se sekne :?:

_________________
InetBox 300S Gemini 4.7 Oscam 1.00_svn 4066- SatElita 2000HD fw Hs11_v2.14b1_0608
HD-BOX FS-9105+,NXP 256HD

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 24.Listopad 2009 - 20:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Únor 2007 - 18:50
Příspěvky: 45
Mám problém. Používám slonovu image 6 už hned od doby co jí vydal. Poslední dobou se mi stává (nebo jsem si teprve všimnul, ale řekl bych že to nedělalo), že zapnu box třeba na NOVĚ. Vlezu do programu přes EPG a jsem nastaven na 1.uloženou pozici, v mém případě ČT1. Listovat doleva, doprava v pohodě můžu, i na tu NOVU se dostanu. Když pak vyspočím a chci šipkama nahoru, dolů přepnout program, vždy skočím na 1.uloženou pozici - ČT1. Řekl bych, že to dříve nedělalo.
Pak mám další problém s načítáním EPG. Nenačítá se mi ze Skylinku EPG u JOJ, JOJPLUS a BARANDOV. Chvíli jsem ho tam měl, ale pak zmizelo a nechce se objevit. Už nevím co s tím dělat. Vím, že se to tu dřív řešilo u JOJPLUS, ale nic z toho nevzešlo.
Ještě bych rád poděkoval Slonovi za skvělou práci a chci se poptat, jestli vývoj pro 400S již ukončil, nebo jestli ještě něco chystá. Nebo přešel na HD boxy?

Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 25.Listopad 2009 - 1:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
InetBox 300S napsal:
Zdar nainstaloval jsem poslední img od slona zdá se že vše chodí dobře až na CCcam(v2.0.0)+capmtserver konektne se ale asi po minutě se sekne :?:

zapni si logovanie v CCcam.cfg a podla logu zisti ,kde sa stala chyba.
2.0.0 potrebuje este camptserver ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 25.Listopad 2009 - 11:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Březen 2008 - 17:28
Příspěvky: 56
satelitni prijimac: InetBox 300S
jo rád bych ale nějak to nemužu najít kde co a jak?


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
InetBox 300S Gemini 4.7 Oscam 1.00_svn 4066- SatElita 2000HD fw Hs11_v2.14b1_0608
HD-BOX FS-9105+,NXP 256HD

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 25.Listopad 2009 - 11:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
to si pouzil ps, ale bez parametra -ax aktivne procesy, nedokaze zobrazit nic.
Myslel som zapnute logovanie Cccamu , s volbou ulozenia log suboru kdesi na disk, a nie vypis procesov.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 25.Listopad 2009 - 13:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Březen 2008 - 17:28
Příspěvky: 56
satelitni prijimac: InetBox 300S
Ale v ccam configu mam pouze toto

#LOG WARNINGS : /tmp/warnings.txt

to by mohlo mít s logováním něco společného? :D
Fakt nevím jak to logování spustit?



#!/bin/sh

cesta=`realpath $0`
subor="/var/.csstandby"
if [ -f $subor ]; then
killall -9 mgcamd camd3 gbox newcs rdgd
else
/var/scripts/STOP_ALL_EMU
fi
if [ -z "`pidof capmtserver`" ]; then
chrt -r 1 /var/emu/capmtserver
sleep 6 #potrebne pre kopirovanie EPG
fi
if [ -z "`pidof CCcam`" ]; then
/var/emu/CCcam &
echo "CCcam+capmtserver started"
fi
ln -sf "$cesta" /var/bin/init.d/4.1.sh

_________________
InetBox 300S Gemini 4.7 Oscam 1.00_svn 4066- SatElita 2000HD fw Hs11_v2.14b1_0608
HD-BOX FS-9105+,NXP 256HD

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 25.Listopad 2009 - 13:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
najskor killni oba. Potom spust manualne cez telnet capmteserver a potom Cccam s parametrom -d
okopiruj vysledok a pastni sem. Clovewce, sak ty vsetko dookola spominas, okrem toho co treba.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 25.Listopad 2009 - 15:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Březen 2008 - 17:28
Příspěvky: 56
satelitni prijimac: InetBox 300S
aha tak mi neni jasný co mi to nachvíli pustí ale to netřeba řešit

když dam v telnetu tak vidím že nejede


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
InetBox 300S Gemini 4.7 Oscam 1.00_svn 4066- SatElita 2000HD fw Hs11_v2.14b1_0608
HD-BOX FS-9105+,NXP 256HD

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 25.Listopad 2009 - 16:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
jezis maria !
Kód:
cd /var/bin  
./capmtserver -d

sak ked nepoznas syntax a ani nazov suboru nevies opisat- neries nefunkcnost- zavolaj si odbornika- za 50€ ti to spravi hocikto.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 25.Listopad 2009 - 16:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
inak treba asi s debug modom spustit CCcam - ten pada . :(

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 164 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 15 6 7 8 9 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk