e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2019 - 21:40

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 164 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8 9 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2009 - 13:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Květen 2008 - 9:01
Příspěvky: 66
2 otazky:
1. pri nahravani cez EPG pri 1. stlaceni REC tlacitka zaznam ocervenie, pri druhom stlaceni ozelenie... co znaci "ozelenenie"? pri ocerveneni sa program normalne nahra

2. ked chcem nahravat 2 programy iduce tesne za sebou a pritom este dalsi, ktory je na inom kanali... nechce mi to dovolit (predpokladam, ze koli tomu, ze sa nahrava 3 min pred a 5 minut po)... tohoto sa samozrejme vzdat nechcem... da sa s tym nieco robit?

vopred diky za rady
salmon


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2009 - 20:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2008 - 19:08
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: AB IPbox 422 rel. 3
pri druhom stlaceni ti prida rezervaciu - teda ked budes pozerat iny program, upozorni ta hlaska na obrazovke ze si mas prepnut.

ad 2 - obist sa to neda, len nahrat vkuse. Iny kanal by ti malo nahrat bez problemov pokial mas 2 tunery.

_________________
AB IPbox 422 rel. 3 + HDD Seagate 400 Gb + Neumo 2.13.6 slon 7 + Emu a utility
Opticum X403p 1.4.15
Showbox 5000 HD Vitamin 99.57


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2009 - 7:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Prosinec 2008 - 19:24
Příspěvky: 17
Zdravím všechny

1. K uvedenému bych se rád zeptal, proč některé kombinace programů na dvou tunerech jdou a jiné ne (například jeden nahrávat, druhý sledovat). Například kombinace CT1 a Viasat nejde, ale CT1 a CT2 jde. Lze to technicky vůbec? Není problém v polarizaci, nebo tak něco?

2. Někde v předchozím příspěvku jsem viděl zmínku, že po automatickém nahrátí pořadu má nahrávka 0kB. Uvedené se mi také stává a také nevím proč...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2009 - 17:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2006 - 20:14
Příspěvky: 75
satelitni prijimac: VU+ UNO4K SE
Místo/Bydliště: Bratislava
Skušal som Enigmu ale vrátil som sa speť k Neumo 2_13_6_slon_6. Všetko nabehlo ako má len cez ftp sa neviem pripojiť ani cez TCM ani cez RCC, pritom Telnet funguje. Meno a heslo mám root, relook. Db som musel dať cez PcEditor cez usb, aj to prešlo, len ftp nejde. prosím o radu. Cez WebGeckov sa tiež pripojím.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2009 - 17:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
relook ,relook skus.
a ak root nema nahodou heslo - staci sa pripojit telnetom a napisat passwd a zadat relook , enterom odoslat a znovu relook, enterom odoslat a pojde aj ftp.
zapis toho hesla sa nemusi zobrazovat na obrazovke- tak nech ta to nemyli.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2009 - 18:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2006 - 20:14
Příspěvky: 75
satelitni prijimac: VU+ UNO4K SE
Místo/Bydliště: Bratislava
revis napsal:
relook ,relook skus.
a ak root nema nahodou heslo - staci sa pripojit telnetom a napisat passwd a zadat relook , enterom odoslat a znovu relook, enterom odoslat a pojde aj ftp.
zapis toho hesla sa nemusi zobrazovat na obrazovke- tak nech ta to nemyli.

Nejde to. Heslo zobralo ale ftp nejde. V TCM aj v RCC v ftp protocole to vypisuje: FTP1: < 500 OOPS: could not bind listening IPv4 socket.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2009 - 18:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
vyrobne nastavenia

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2009 - 19:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2006 - 20:14
Příspěvky: 75
satelitni prijimac: VU+ UNO4K SE
Místo/Bydliště: Bratislava
revis napsal:
vyrobne nastavenia

nepomohlo, stále tá istá chyba


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2009 - 19:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Tak nahraj znovu image podla navodu od slona. Ved jeho image ma aj podporu pre ftp, tak ked ti ftp nejde- spravil si kdesi chybu. Predpokladam,ze ozaj nahravas slonove image a ze si dodrzal aj postup - teda, ze ak je potrebne nahrat najskor starsiu verziu neumo, tak si ju aj nahral. Nesedim vedla teba,aby som ti klepol po prstoch - dodrz presne slonov navod a jednoducho to pojde.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2009 - 21:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Prosinec 2008 - 19:24
Příspěvky: 17
Zdravím,
při vypínání se mi AbIPBOX 422S sekne s hláškou cleaning disk a nevypne, HD stále pracuje. Nevíte někdo co s tím?
Dá se restartovat Neumo 2_13_6_slon_6 do původního nastavení, aniž bych musel zformátovat disk a přišel o nahrávky?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2009 - 21:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
aha - takze mas nekompatibilnu db. Nuz- neda- budes musiet hdd sformatovat.
neumo slon potrebuje hdd - do pamate nevojde, takze na hdd musi byt jeho verzia db a jeho filesystem.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 18.Červen 2009 - 0:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2006 - 20:14
Příspěvky: 75
satelitni prijimac: VU+ UNO4K SE
Místo/Bydliště: Bratislava
revis napsal:
Tak nahraj znovu image podla navodu od slona. Ved jeho image ma aj podporu pre ftp, tak ked ti ftp nejde- spravil si kdesi chybu. Predpokladam,ze ozaj nahravas slonove image a ze si dodrzal aj postup - teda, ze ak je potrebne nahrat najskor starsiu verziu neumo, tak si ju aj nahral. Nesedim vedla teba,aby som ti klepol po prstoch - dodrz presne slonov navod a jednoducho to pojde.

diky, nahral som postupne 2.13_all, 2.13.6 a 2.13.6_slon_6 a je to v poriadku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2009 - 14:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Prosinec 2007 - 9:01
Příspěvky: 2
sat400 napsal:
revis napsal:
Tak nahraj znovu image podla navodu od slona. Ved jeho image ma aj podporu pre ftp, tak ked ti ftp nejde- spravil si kdesi chybu. Predpokladam,ze ozaj nahravas slonove image a ze si dodrzal aj postup - teda, ze ak je potrebne nahrat najskor starsiu verziu neumo, tak si ju aj nahral. Nesedim vedla teba,aby som ti klepol po prstoch - dodrz presne slonov navod a jednoducho to pojde.

diky, nahral som postupne 2.13_all, 2.13.6 a 2.13.6_slon_6 a je to v poriadku.


Sorry mám asi ten istý problém, ale nemôžem nájsť spomínaný 2.13_all image,
kde ho nájdem ? Vďaka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2009 - 15:53 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Rád by som vedel, či som sám, komu image slon6 robí na 400s rel.3 problémy. Postupoval som podľa návodu a nahral som 2.17_all potom Neumo, na to slon 5 a na to slon 6. Všetko funguje, akurát klasické ENDING zostalo. A pribudol nový problém, že po nabootovaní nabehne všetko OK, ale potom, keď vypnem box (Warm), tak nasledujúce zapnutie sa nepodarí a dostávam hlášku o chybe inicializácie tunera. Pár krát stlačím šípku na DO, dostanem hlášku ERROR a potom prebehne reštart a nabootovanie a zase to do vypnutia funguje. Cold vypnutie som skúšal, ale box je v spálni a to modré svetlo je v noci neznesiteľné.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2009 - 16:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
myslim,ze nie je rel 3 ako rel3 , takze ak boli pouzite viacere typy tunerov (v 422 je vymena a zamena strasne jednoducha ) , moze to robit problem.
Potom - slon rel3 verziu nemal,len dal image otestovat a mozno si to testeri nevsimli .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2009 - 18:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Březen 2007 - 20:26
Příspěvky: 28
Diamant napsal:
Rád by som vedel, či som sám, komu image slon6 robí na 400s rel.3 problémy. Postupoval som podľa návodu a nahral som 2.17_all potom Neumo, na to slon 5 a na to slon 6. Všetko funguje, akurát klasické ENDING zostalo. A pribudol nový problém, že po nabootovaní nabehne všetko OK, ale potom, keď vypnem box (Warm), tak nasledujúce zapnutie sa nepodarí a dostávam hlášku o chybe inicializácie tunera. Pár krát stlačím šípku na DO, dostanem hlášku ERROR a potom prebehne reštart a nabootovanie a zase to do vypnutia funguje. Cold vypnutie som skúšal, ale box je v spálni a to modré svetlo je v noci neznesiteľné.


mam dojem, ze pomoze vymazat subor 8.1.sh

/var/bin/init.d/8.1.sh

_________________
VU SOLO 2, 28,2E+23,5E+19,2E+13E+1W, Skylink, Freesat HD, nC+, Magio IPTV HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2009 - 20:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Leden 2009 - 15:19
Příspěvky: 20
Ahoj lidi mám vélký problém s 422. Při výměně klíčů mi přestanou jet všechny programy. Automatický update klíču mi nejde, tak je tam hodim přes ftp do keys i keys0 ale stejne mi nic nejde. Stahnou se mi EPG kde jsou, ale jinak je mrtvo. Zkoušel jsem zapínat různé EMU ale pořad nic. Nevíte někdo už nevím co s tím :(.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2009 - 20:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
to nieje velky problem - to provider zamedzil neautorizovanemu prijmu a tak kluce niesu public.
Tesila nas tvoja navsteva- dalsie podobne otazky budeme mazat.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2009 - 23:15 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Ale ja nemám 422, ale ešte posledné vydanie 400s, označené ako rel.3.

revis napsal:
myslim,ze nie je rel 3 ako rel3 , takze ak boli pouzite viacere typy tunerov (v 422 je vymena a zamena strasne jednoducha ) , moze to robit problem.
Potom - slon rel3 verziu nemal,len dal image otestovat a mozno si to testeri nevsimli .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_6_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2009 - 23:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
ja som uz aj zabudol. Tos ty, co mas doma nahravacie studio, ze ?
A dosla ti IP400 rel.3 . Tych vela nebolo .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 164 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8 9 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk