e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Leden 2020 - 9:20

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ako na kluce
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2008 - 22:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Říjen 2008 - 15:13
Příspěvky: 4
som čerstvý majitel 420.
nie je mi jasné ako zadať kľúče. IP Box nemám pripojený na net. PC Editor síce mám ale neviem presne kde zadať klúče.
dík za nakopnutie správnym smerom
jaro


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako na kluce
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2008 - 22:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
nainstaluj si RCC
najskor si nainstaluj AIO, potom nejkay ipk emulator a kluce az nakoniec. Bez netu je vlastne box dost obmedzeny .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako na kluce
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2008 - 22:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Říjen 2008 - 15:13
Příspěvky: 4
no vlastne tam je vraj všetko. Enigms, emulátor a pod. Používam Skylink a tam je na klúče menu. Tu nič také nie je. Preto sa pýtam ako na to. Na net bude box pripojený až budúci týždeň


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako na kluce
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2008 - 23:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
ak je tam vsetko aj s emu, staci ked do /var/keys/ vlozis novy SoftCam.Key

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako na kluce
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2008 - 23:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Říjen 2008 - 15:13
Příspěvky: 4
dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako na kluce
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2008 - 9:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Říjen 2008 - 15:13
Příspěvky: 4
sry, taká blbá otázka. Vkladá sa to ako tar alebo rozbaliť a vložiť?
upresním: stiahnem satankey.tar. Vložím tak ako je alebo robaliť a vložiť do var tak ako je, keys a scce?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako na kluce
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2008 - 9:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Rozbal na hdd v pc a pouzi z neho vylucne subor s hore uvedenym nazvom .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako na kluce
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2009 - 21:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Prosinec 2008 - 15:48
Příspěvky: 31
aj ja mam jednu "blbu" otazku .. ako sa presvedcim ze kluce funguju ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako na kluce
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2009 - 15:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
skus prepnut na nejaky kodovany program , ktory ma public key. Napriklad vsetky z balika digitv.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako na kluce
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2009 - 18:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Prosinec 2008 - 15:48
Příspěvky: 31
nooo takze asi mi nejdu ... mam gital kartu a skylink legalne ale mam pocit ze mi ide len programy z nej .... ak by sa nasiel niekto kto by mi vedel online cez ICQ pomoct tak 24746388

Mam IPBOX 420 a som na dvoch satelitoch ASTRA 19E a 23E.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako na kluce
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2009 - 19:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
na tych dvoch satelitoch ti ale nic navyse nepojde. Ak mas na mysli rozsirenie zakladnej ponuky gital a skylink pomocou emu - zabudni .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako na kluce
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2009 - 19:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Prosinec 2008 - 15:48
Příspěvky: 31
aha ... takze treba najskor technicky riesit prijem z dalsieho satelitu ... akeho z pohladu mozneho rozsirenia sledovania programov a aj z technickeho, teraz mam 1 parabolu a 2 LNB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako na kluce
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2009 - 19:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
este vzdy mas moznost sledovat fta programy na oboch poziciach.
Ina vec je zdielanie , ktore box vdaka sietovke zvladne,ale to uz je mimo ramec tohto fora.
PS: na sz ohladom zdielania nereagujem .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako na kluce
PříspěvekOdeslal: 16.Prosinec 2009 - 19:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Prosinec 2008 - 15:48
Příspěvky: 31
a na SZ ohldaom moznosti sledovat fta programy na oboch poziciach reagujes ? :)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk