e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Srpen 2020 - 6:40

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Enigma je aj po cesky? Prosím o pomoc.
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2006 - 18:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 19:30
Příspěvky: 89
Nahral som si do ip400 enigmu SF 13-10 z downloadu na tomto fore. Lenze je tam iba anglictina. Je do toho mozne dostat aj cestinu? Odkial? Pomozte prosim. . . Dakujem krasne


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2006 - 18:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
ahoj, pokud je box pripojen k siti, tak to jde udelat jednoduse.
Zmacknout zlute tlacitko - zvoli Package Management system - dat nacist seznam tusim zelenym (nebo uz tam bude) - Pokracovat do adresare Locale - vybrat cz - oznacit a naistalovat (pomoci barevnych tlacitek).
Prejit do Menu - Setup - asi Setup OSD a tam pohledat, kde se nastavuje jazyk.
Presneji to budu moct napsat az budu u boxu. Jinak v sekci Download Utility jsem pridal Manual od SFteamu, celkem dobra pomucka v zacatcich. :)

PS: Napis, jestli se ti nepovede a popisu to presneji.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2006 - 19:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 19:30
Příspěvky: 89
No ved to je to. Mam len PC s internetom od Orangeu. Snazim sa uz 6 dni, ale vytvorit sietove pripojenie cez ethernetovy kabel nedokazem. A este mam jeden problem. Mam CI modul Cryptoworks v nom platenu UPC kartu. Akurat ze Enigma mi to nedokaze rozpoznat. Ked ju vyberiem a znova vlozim, nachvilu vypise "ci modul found" ale potom opat "not found". Highland 2.11 siel bezproblemov, len mi nevyhovuje to male okienko na prehliadanie nahratych suborov a nepochopitelne triedenie nahravok podla neviem coho.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk