e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Září 2020 - 20:27

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TPS
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2006 - 18:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
Tak se mi podarilo pomoci PC rozjet TPS.
Prilozeny soubor rozbalit do C:\sbcl\....
Tps.bin nakopirovat do Pluigins - je pro 23.12.2006 v souboru tps.rar
spustit SBCL v1.0i a nastavit podle doc dokumentu. V podstate - v zalozce TUNER nastavit IP boxu.
Pak nastavit sdileni do emulatoru napr. do CCcam.cfg
N: IP_PC 6001 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

a je to :D

Vsude by mel byt stejny cas PC, box - zatim OK. Nutny kazdy den novy tps.bin

Podminky:
1) Valid TPS.BIN file (daily updated file - found on the net).
2) A PC and a Dreambox - networked with Newcamd (6.10b?), CCcam , mgcmad installed and OK.
3) The PC App - called SBCL and vPlug 1.4.0.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2006 - 19:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
Jeste pomucka pro ruzne emulatory:

Cccam......in etc/Ccam.cfg....edit and add
# default is no (turned off)
#
#NEWCAMD CONF : yes
N: 192.168.xxx.xxx 6001 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
# configure what blocker you want. Add as many as readers you have attached
# default is blocking nothing


Mgcamd ..in var/tuxbox/config/newcamd.conf.....(becarful ..no in folder newcamd)
edit and add..

CWS = 192.168.xxx.xxx 6001 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
.
Evocamd in var/keys/newcamd-client.txt...edit and add

[192.168.xxx.xxx]
port = 6001
key = 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
username = test
password = test
.......ps: 192.168.xxx.xxx= ip of your pc

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Naposledy upravil(a) vld dne 26.Prosinec 2006 - 16:30, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2006 - 15:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
TPS.bin do 25.12.2006 :)

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2006 - 16:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
TPS do 26.12.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2006 - 18:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2006 - 13:01
Příspěvky: 47
Místo/Bydliště: Praha
Zkoušel jsem to nastavit, ale nefunguje mi to. :x

V tom políčku DWTime, ani v tom spodním nic neběží.

Nemůže mě to blokovat router, nebo je chybka ještě jinde ?

_________________
AB IPBox 400S HDD 80Gb, HH90, OP60, Inverto 0,3dB, HG 2.11


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2006 - 19:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
ahoj, pricin muze byt mnoho
1. Nakopiruj do c:/sbcl/plugins aktualni TPS.bin
2. Spust sbcl v1.0i
3. V zalozce Tuner nastav Client IP - muj Ipbox ma lokalni IP 192.168.1.60 - dej START . Dal je tam prednastaven port 6001 - viz . obrazek driv.
4. Ja pouzivam CCcam - editovat CCcam.cfg ve var/etc a dopsat radek :
N: 192.168.1.56 6001 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
192.168.1.56 je lokalni IP PC
5. Restart CCcam

Muzes se podivat, co CCcam provadi pres IE nebo jinz prohlizec http://192.168.160:16001 - nahradis IP svoji . Pod Servers bys mel videt:
|192.168.1.56:6001 |00d 00:07:55|newcamd| | |1 |local 500:007c00 50(41) |

Ted jsem to znovu kontroloval a vse bezi s dnesnim TPS.bin :D . Router by to ve vnitrni siti nemel blokovat, pokud pingnes na box, tak by to melo byt OK.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2006 - 19:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2006 - 13:01
Příspěvky: 47
Místo/Bydliště: Praha
Tak jsem o krůček dál (blbě sem četl a do Cccam jsem zadal adresu boxu místo adresy PC), takže ve spodním okně mě již spojení běží, ale v DWtime mám pořád prázdno a nechodí to.

_________________
AB IPBox 400S HDD 80Gb, HH90, OP60, Inverto 0,3dB, HG 2.11


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2006 - 19:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
Prekontrolovat nastaveni casu v PC a v boxu. Podivat se jestli je spojeni boxu s PC pres http://192.168.1.60:16001 - jestli je tam karta a provider.
V tom okne vubec nic neni?

PS: Jeste to funguje asi do 26.12.2006 6:00 rano


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2006 - 19:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2006 - 13:01
Příspěvky: 47
Místo/Bydliště: Praha
PC mi píše toto

Current time 19:43:20
Uptime: 00d 00:02:05
Total handled ecm's: 0
Total handled emm's: 0
Connected clients: 0

_________________
AB IPBox 400S HDD 80Gb, HH90, OP60, Inverto 0,3dB, HG 2.11


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2006 - 19:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
to neni ono, druhe zalozky SERVERS, Provider .....

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2006 - 19:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2006 - 13:01
Příspěvky: 47
Místo/Bydliště: Praha
Server connections: 3
+----------------------+------------+-------+--------+----------------+-------------+-----------------------------+
| Host | Connected | Type | Version| NodeID | Nr Of Cards | CAID/Idents |
+----------------------+------------+-------+--------+----------------+-------------+-----------------------------+
|127.0.0.1:10000 | |newcamd| | |0 | |
|127.0.0.1:10001 | |newcamd| | |0 | |
|192.168.1.34:6001 |00d 00:04:36|newcamd| | |1 | |
+----------------------+------------+-------+--------+----------------+-------------+-----------------------------+


Available providers:

0100 Cyfra+ (13E) : seca(65)
0100 Cyfra+ PPV (13E): seca(68)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
AB IPBox 400S HDD 80Gb, HH90, OP60, Inverto 0,3dB, HG 2.11


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2006 - 20:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
Chce to urcite pustit sbcl v1.0i a ne sbcl v1.0g.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2006 - 22:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2006 - 13:01
Příspěvky: 47
Místo/Bydliště: Praha
Díky vydatné pomoci "vld" :wink: jsem to rozchodil.

Můj problém byl v tom, že jsem soubor "tps.bin" cpal do plugins v boxu, ale správně se má nahrát do c:\sbcl\plugins\.

_________________
AB IPBox 400S HDD 80Gb, HH90, OP60, Inverto 0,3dB, HG 2.11


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2006 - 10:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
Zatim se zda, ze funkcni TPS.bin pro 26.12.2006-27.12 6:00


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2006 - 11:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2006 - 13:01
Příspěvky: 47
Místo/Bydliště: Praha
Mohu potvrdit tps.bin od "vld" je zatím funkční.

_________________
AB IPBox 400S HDD 80Gb, HH90, OP60, Inverto 0,3dB, HG 2.11


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2006 - 10:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
TPS do 28.12.2006 :D


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: TPS
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2006 - 12:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Prosinec 2006 - 12:50
Příspěvky: 111
satelitni prijimac: Ipbox 55HD
Místo/Bydliště: Banska Bystrica
Zdravim vsetkych,

akurat som rozchodil tps, za pomoci vld, este raz velka vdaka, vsetko bolo dobre nastavene, len som nemal zapnute v sbcl - vplug zaskrtnute active... :D (nenacitavalo mi tps.bin)
len pripad, keby mal niekto podobne starosti...
zatial...

:D
prijemne sviatky...

_________________
IPbox 55HD, Stab HH90, Offset 80cm + Dreambox 500HD.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk