e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2018 - 18:30

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ariva 203 reštarty
PříspěvekOdeslal: 10.Červen 2016 - 19:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Leden 2008 - 11:31
Příspěvky: 212
Místo/Bydliště: Prešov
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 7 krát
Mal som tu A203,ktorá sa po pripojení na sieť začala nekonečne reštartovať.Na softe nezáležalo,dal som cez RS232 prvý origo,posledný aj patch,pred aj po továrko.Reštarty robil cez router,ak som dal napriamo lan ,tak sa nereštaroval,shara funguje,ale sieťové aplikácie nefungujú,youtube veľmi pomaly načítalo ale nič neprehral.Zaujímavé bolo že po prvom prepálení mi ešte išlo napr Očko gold na IPTV,potom už ani to,len sharing ešte nabehol(dokedy?).Samozrejme cez ten router iné prijímače idú bez problémov.Môže odchádzať sieťovka?Podľa majiteľa sa mu už predtým párkrát zreštartovala aj keď nebola ešte na sieti.Dá sa s tým dačo robiť,alebo reklamovať? :?:

_________________
Kovosat140+Invacom twin s motorom 53E-43W(strom zrezali),60 noname na 23,5E,115 offset na 36E cirkular,Octagon SF 4008 4K UHD, pozicioner PowerTech Gbox V2000,Panasonic TX-P50G20E,SCAN KING HF discone,RTL-SDR+Airspy R2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 203 reštarty
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2016 - 11:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Únor 2014 - 19:16
Příspěvky: 185
satelitni prijimac: AZBox Premium HD
Místo/Bydliště: Droužkovice
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 10 krát
pokud je záruka tak reklamuj, měl jsem na 203trojce podobný problém, vše fungovalo ale jak se dal síťový kabel Ariva zamrzla, nic nepomohlo, zkoušel jsem různé firmware i přenést jinam, stále stejná závada, reklamovaný kus byl konečně v pohodě, a to byl kus který byl starý asi dva měsíce, reklamace bez problémů, hned po ověření mojí popisované závada poslali nový funkční kus a ten jede v poho do teď, což je cca jeden rok.

_________________
AZ Box Premium HD - Open RSI 3.0, DM500S - Gemini 4.7. Raspberry Pi 2, Skylink KOMPLET


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 203 reštarty
PříspěvekOdeslal: 16.Červenec 2016 - 19:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Říjen 2007 - 12:13
Příspěvky: 24
satelitni prijimac: S2,S5000 Vit,A203,S300
Místo/Bydliště: okr. F-M
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
u jednoho routeru po připojení lan kabelu do Arivy nastávaly restarty po cca 50 sec, nepomohla výměna kusu ( A 103 mini),A203,A103 - vyřešila to až výměna přijímače za Openbox S3. Všechnyuvedené přijímače u jiného routeru fungují bez chyby

_________________
OpenboxS3,Ariva253,showbox Vitamin Pro,E-85+7LNB 23E-4W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 203 reštarty
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2018 - 19:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Leden 2010 - 16:19
Příspěvky: 17
Ahoj, dneska me začla moje ariva 203 restartovat po připojení LAN. Z ničeho nic. Fungovala normálně cca dva roky. Na síti jsem nic neměnil. Nemáte někdo zkušenost?

_________________
Ariva 203


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 203 reštarty
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2018 - 21:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Únor 2014 - 19:16
Příspěvky: 185
satelitni prijimac: AZBox Premium HD
Místo/Bydliště: Droužkovice
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 10 krát
Zkus přeflešovat firmware, tím bych začal.

_________________
AZ Box Premium HD - Open RSI 3.0, DM500S - Gemini 4.7. Raspberry Pi 2, Skylink KOMPLET


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 203 reštarty
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2018 - 21:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Leden 2010 - 16:19
Příspěvky: 17
Je zajímavé že se mě přejmenovali do defaultu FAV skupiny a jazyk nastavil zpět na english (menu).
Arivu 203 jsem odnesl k sousedovi tam bez problémů naběhla a nerestartovala se. Přinesl jsem ji tedy zpět domů a zase jede. Tak uvidíme co bude dělat tedy dále. Zatím jede. Je každopádně divné že to dělá zrovna po připojení Lan. Reset routeru a připojených zařízení jsem zkoušel.

_________________
Ariva 203


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 203 reštarty
PříspěvekOdeslal: 23.Říjen 2018 - 9:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Listopad 2008 - 8:34
Příspěvky: 61
Místo/Bydliště: Plzeň
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 1 krát
Vypadá to na kolizi v IP adresách.
Zapni ARIVU bez LAN kabelu, vypni DHCP přidělování IP v přijímači.
Připoj LAN a VYP/ZAP Arivu.
Pokud poběží, tak pokračuj tímto směrem.

_________________
VU+ Solo 4K (2xDVB-S2 + DVB-T2/C TWIN), EDISON OS NINO+ Combo (DVB-S2+ DVB-T2/C HEVC), Toroidal T90 1W-16E-19E-23E, TV plasma Panasonic.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk