Antik TV BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Leden 2021 - 14:24

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ariva 102e hlásí ASH
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2020 - 19:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Květen 2012 - 9:51
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
Dobrý den, omylem jsem zadal špatné firmware do Arivy 102e a od té doby po zapnutí je na displeji pouze ASH. Vím, jak to odstranit, mám zálohovaný program pro upgrade Arivy, kterým by se to vyřešilo, ale problém je v tom, že byl pro windows a nyní mám linux. Takže program nejde spustit. Je tu někdo, nejlépe na Praze 11 a v okolí, kdo by mi poradil nebo sám závadu odstranil? Křížový kabel vlastním. Díky moc


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 102e hlásí ASH
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2020 - 20:10 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 2212
Poděkoval: 127 krát
Poděkováno: 333 krát
A zkoušel jsi to spustit přes Wine nebo uvnitř VirtualBox??? Já to přímo s programem pro Arivu nikdy nezkoušel, ale řadu aplikací pouze pro Widle lze i na linuxu bez problémů rozchodit.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 102e hlásí ASH
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2020 - 8:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Květen 2012 - 9:51
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
VTronik napsal:
A zkoušel jsi to spustit přes Wine nebo uvnitř VirtualBox??? Já to přímo s programem pro Arivu nikdy nezkoušel, ale řadu aplikací pouze pro Widle lze i na linuxu bez problémů rozchodit.

Ahoj a díky za odpověď.Skoušel jsem všechno možný ale nic,tak jsem požádal syna o pomoc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 102e hlásí ASH
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2020 - 19:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Květen 2012 - 9:51
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
Problém s ASH,tak jsem se připojil přes Wind. na Program STB EROM Upgrade 2.0.0.c ale výsledek je špatný.Spojení navážu,hlásí Done ale pochvíli se objeví Set STB Memory Eror.Může někdo poradi co dál?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 102e hlásí ASH
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2020 - 19:56 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 2212
Poděkoval: 127 krát
Poděkováno: 333 krát
A proč nepoužiješ správný "tools" pro Arivu? ZDE

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 102e hlásí ASH
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2020 - 20:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Květen 2012 - 9:51
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
Zdravím příteli,nejsem v tom tak zběhlý a pokud bys byl ochoten se připojit na dálku a zkusit to byl bych velice rád.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 102e hlásí ASH
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2020 - 9:36 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 2212
Poděkoval: 127 krát
Poděkováno: 333 krát
Zde to máš včetně návodu k použití...


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 102e hlásí ASH
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2020 - 9:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Květen 2012 - 9:51
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
Zdravím,tohle vše mám stažený ale asi dělám někde chybu.Můžem se spojit?Milanhaje@centrum.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 102e hlásí ASH
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2020 - 13:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Květen 2012 - 9:51
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
Tak jsem zjistil proč to asi nejde.Mám PC 64 Mb a v tom to asi bude,všude se doporučuje 32 Mb.Pokud by byl někdo v Praze ochoten mi pomoci ať se ozve,děkují předem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 102e hlásí ASH
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2020 - 15:23 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2750
Poděkoval: 31 krát
Poděkováno: 43 krát
alan28 napsal:
Tak jsem zjistil proč to asi nejde.Mám PC 64 Mb a v tom to asi bude,všude se doporučuje 32 Mb.Pokud by byl někdo v Praze ochoten mi pomoci ať se ozve,děkují předem.

???????
64 a 34 bitovy.

_________________
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 102e hlásí ASH
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2020 - 19:19 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2009 - 16:14
Příspěvky: 1962
satelitni prijimac: malo miesta
Místo/Bydliště: Michalovce
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 16 krát
skus zmenit prenosovu rychlosť v pc

_________________
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 102e hlásí ASH
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2020 - 19:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Květen 2012 - 9:51
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
Na jinou rychlost to nefunguje pouze 115200.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 102e hlásí ASH
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2020 - 7:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Květen 2012 - 9:51
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
Tak jsem sehnal PC vhodný pro opravu a dopadlo to tak,že po natažení se ASH neobjevilo a display zhasnul a je tma.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 102e hlásí ASH
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2021 - 20:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Září 2009 - 23:31
Příspěvky: 143
Poděkoval: 2 krát
alan28 napsal:
Tak jsem sehnal PC vhodný pro opravu a dopadlo to tak,že po natažení se ASH neobjevilo a display zhasnul a je tma.



A co jste tam natahovali? ze je tma.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 102e hlásí ASH
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2021 - 10:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Květen 2012 - 9:51
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
Dál jsem tam A102E 201 608 17 V1.31B2.abs.Po skončení se už display nerozsvítil.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 102e hlásí ASH
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2021 - 18:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Září 2009 - 23:31
Příspěvky: 143
Poděkoval: 2 krát
Tady pres tenhle upgrader to musi jit, pouzijte pocitac co ma vystup rs232 a pouzijte krizeny kabel:
A tenhle software:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 102e hlásí ASH
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2021 - 8:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Květen 2012 - 9:51
Příspěvky: 19
Poděkoval: 3 krát
Ahoj Marion,to co jsi poslal mám.
Navážu spojení napíše Done a dole naskočí-Initialize STB sdram is failed.Clik Back to try again.
Výsledek ,že to nefunguje,už jsem si pořídíl jinou 102e.
Dík za pomoc.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk