e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 03.Červenec 2020 - 15:45

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ariva 202 E závada
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2020 - 11:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Srpen 2008 - 20:01
Příspěvky: 265
Místo/Bydliště: poblíž Zlína
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravím
Vyskytla se mi závada na této mašině když ji zapínám tak se na display zobrazí "ON" pak zmizí a po chvíli naskočí znovu "ON" a pak "on" a pak funguje v pohodě , už se mi stalo že nenaskočila vůbec až jsem musel vyndat kabel ze zásuvky a pak ho znovu připojit a to pomohlo tak to už radši nevypínám a nechávám to v pohotovostním stavu čili hodiny :( díky za postřehy .Hledám ( bastlíře) někoho ze Zlína nejraději s Malenovic kdo by se na to podíval

_________________
Koscom SDF 3510 + 3X LNB (23.5E+19.2E+13E) + karta DiGitalLink + CS Link--nováček prosím o trpělivost!!!.
Ariva 202 E HD karta-skylink výměna


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 202 E závada
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2020 - 17:35 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 459
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 23 krát
kdo hledá najde,ale radši vyměnit elity ve zdroji než se potentuje něco jiného


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 202 E závada
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2020 - 17:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Srpen 2008 - 20:01
Příspěvky: 265
Místo/Bydliště: poblíž Zlína
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Já jsem se setkal i názorem že se tam kazí integrovaný obvod ve zdroji a že elyty že jsou v pořádku ,alespoň mi to tvrdil jeden týpek s fóra parabola než mě nějaký horlivec to vlákno smazal s důvodu že jsem tam hledal nějakého bastlíře co by se na to podíval protože já nejsem schopen z důvodu mého špatného zraku díky

_________________
Koscom SDF 3510 + 3X LNB (23.5E+19.2E+13E) + karta DiGitalLink + CS Link--nováček prosím o trpělivost!!!.
Ariva 202 E HD karta-skylink výměna


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 202 E závada
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2020 - 19:25 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1234
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 106 krát
Tam to zahod čo najďalej a kúp niečo rozumne...

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 202 E závada
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2020 - 10:20 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 459
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 23 krát
tak jak to popisuješ tak vadnej kondenzátor je většinou tak zvaně vyschlej a ve většině případů
bývá nafouklej , tak jestli někdo u vás v rodině vidí tak odpojit od sítě , rozebrat kouknout jestli
není něco nafouklého (váleček) a bohužel nechat vyměnit


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 202 E závada
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2020 - 10:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Srpen 2008 - 20:01
Příspěvky: 265
Místo/Bydliště: poblíž Zlína
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Fotografie


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Koscom SDF 3510 + 3X LNB (23.5E+19.2E+13E) + karta DiGitalLink + CS Link--nováček prosím o trpělivost!!!.
Ariva 202 E HD karta-skylink výměna


Naposledy upravil(a) trango dne 28.Červen 2020 - 17:21, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 202 E závada
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2020 - 20:46 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 459
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 23 krát
vyfotil jsi to z druhé strany , zdroj je to s tím žlutým trafem ,samozřejmě to nemusí být vždy viditelné a potom toho bastlíře budeš potřebovat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 202 E závada
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2020 - 21:38 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1234
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 106 krát
Ešte raz zahod to...

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ariva 202 E závada
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2020 - 9:06 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2009 - 16:14
Příspěvky: 1920
satelitni prijimac: malo miesta
Místo/Bydliště: Michalovce
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 14 krát
Oprav to !! :D

_________________
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk