e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Září 2018 - 19:45

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 193 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 16 7 8 9 10
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: ariva203
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2017 - 11:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 293
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 122 krát
Szam napsal:
Tak to je hezký Nevim kde najít orig EW Našel jsem jich dost al
e asi žádnej není origoš

V sekci download Ariva ze dne 17.3.2017 tam je + x starších orig.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ariva203
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2017 - 13:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 20.Září 2014 - 12:16
Příspěvky: 17
Poděkoval: 2 krát
Ahoj lidi koumám že bych koupil něco novějšího než stávající arivu 203HD. Uvažuju o nějakém 4K příjimači ale prám se jestli už některé programy ve 4K vysílají? díkes :good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ariva203
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2017 - 14:58 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 4452
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 135 krát
Zatím je toho poskrovnu... Koukni na formuler F4 turbo. :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ariva203
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2018 - 14:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 20.Září 2014 - 12:16
Příspěvky: 17
Poděkoval: 2 krát
Mám arivu 203 spokojen mám A203_20170320_1.33B1_patch. Tři známí si koupili A103 kvůli levnější cene. Nahral sem jim tam úplně stejný fw jen pro 103 a u HBO HD jim všem nejde zvuk. Mám v plánu u nich zkusit jiný fw ale když to nebude tím? Čím by to mohlo být? Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ariva203
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2018 - 14:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 293
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 122 krát
Radek1986 napsal:
Mám arivu 203 spokojen mám A203_20170320_1.33B1_patch. Tři známí si koupili A103 kvůli levnější cene. Nahral sem jim tam úplně stejný fw jen pro 103 a u HBO HD jim všem nejde zvuk. Mám v plánu u nich zkusit jiný fw ale když to nebude tím? Čím by to mohlo být? Díky

Podívej se na nastavení audio stopy. Na DO stiskni audio tlač.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ariva203
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2018 - 16:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 20.Září 2014 - 12:16
Příspěvky: 17
Poděkoval: 2 krát
Audio stopou to nebylo. Prostě u toho HBO HD nešel zvuk. Nahrál jsem o jeden novější fw (poslední) A103_20171017_V1.33B2_patch a ejhle zvuk jde. Z obchodu tam standartně byl V1.33B1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: ARIVA 203 - Freesat
PříspěvekOdeslal: 20.Duben 2018 - 11:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Květen 2008 - 12:17
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: FERGUSON ARIVA 202
Umí ariva 203 fastscan Freesat?seřadit programy freesatu, popřípadě jaký FW. Díky za ODPOVĚD :thankyou: :thankyou: :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ariva203
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2018 - 23:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Prosinec 2014 - 22:49
Příspěvky: 2
Zdravím.
Nahrál jsem do Arivy 203 poslední firmware V1.33B5. Znovu naladil a poskládal programy. V dřívějších verzích mi čísla programů po seřazení v seznamu kanálů začínala od 1-.... Teď si drží č.208, 86... Prostě pořadí tak, jak se to naladilo. Nepomohl ani přesun do seznamu Oblíbených 1. Jinak žádný problém. Máte to někdo taky tak, nešlo by to nějak poladit?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ariva203
PříspěvekOdeslal: 20.Červenec 2018 - 6:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 293
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 122 krát
katana25 napsal:
Zdravím.
Nahrál jsem do Arivy 203 poslední firmware V1.33B5. Znovu naladil a poskládal programy. V dřívějších verzích mi čísla programů po seřazení v seznamu kanálů začínala od 1-.... Teď si drží č.208, 86... Prostě pořadí tak, jak se to naladilo. Nepomohl ani přesun do seznamu Oblíbených 1. Jinak žádný problém. Máte to někdo taky tak, nešlo by to nějak poladit?

Menu - ostatní - LCN vypnuto !!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ariva203
PříspěvekOdeslal: 20.Červenec 2018 - 7:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Prosinec 2014 - 22:49
Příspěvky: 2
Super. Díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ariva203
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2018 - 21:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2009 - 14:44
Příspěvky: 19
Ahoj všem, je dobře, že konečně udělali FW který dokáže číst ICE kartu v Irdetu. Ale při naladění programů přes fastscan se Ariva chová divně. Jednak přepínání programů je mnohem pomalejší, někdy zústane program zakódován , zvuk naběhne třeba až po 10 ti sekundách, nebo se ukáže hláška není signál a pak obraz naskočí.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ariva203
PříspěvekOdeslal: 28.Srpen 2018 - 6:27 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4671
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 90 krát
Otylka napsal:
... se Ariva chová divně. Jednak přepínání programů je mnohem pomalejší, někdy zústane program zakódován , zvuk naběhne třeba až po 10 ti sekundách, nebo se ukáže hláška není signál a pak obraz naskočí.

Nuž hochu, povedzme si to otvorene, tento typ stb je už trochen za "horizontom dokonalosti", t.j. na tvojom mieste by som pomýšľal nad kúpou nového stb. A pokiaľ možno, tak nie z dielne "Ariva"!!!
Poznámka: Darmo sa tu sťažuješ a plačeš, pretože si na nesprávnom hrobe! Ono, zrejme tu na tomto fóre nenájdeš nikoho, kto by sa podielal na vývoji fw pre tieto stb!
A ešte taká malá otázočka na záver: Pred inštaláciou toho fw dal si stb do továrenských nastavení? Nainštaloval si fw, dal opäť továrko a potom nanovo dal vyhľadávanie programov bez použitia zálohy??? Aj po tomto všetkom piskuje ten stb?
Ak áno, tak vymeniť za nový...!!!
:poklona:

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ariva203
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2018 - 19:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Listopad 2007 - 16:53
Příspěvky: 83
Poděkováno: 1 krát
Blbne fastscan ? Náprava je přece jednoduchá - nepoužívej ho !
Používám Arivy od samého jejich začátku a nikdy jsem fastscan nepoužil ! Nepotřeboval jsem jej !
Pokud se ti nechce ladit ručně, použij seting od losose, a máš to bez práce...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 193 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 16 7 8 9 10

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk