e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Listopad 2018 - 7:36

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2018 - 20:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Srpen 2007 - 23:30
Příspěvky: 38
Zdravim, vie my niekto poradit

nahral som posledny flash

potom z dump.aby som nahral userdb a defaultdb
nasledne sa me to rebootlo
na displey zobrazilo nieco ako 7777
vypol som a ked som to zapol tak uz nic

vobec to neraguje
Lan nesvieti
ked to pripojim na COM tak sa to nechyta

nestretol sa s tym niekto??


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2018 - 12:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Duben 2010 - 17:20
Příspěvky: 148
Poděkoval: 2 krát
prehraj ces pc kablom 232


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2018 - 16:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Srpen 2007 - 23:30
Příspěvky: 38
ako som uz pisal

Citovat:
ked to pripojim na COM tak sa to nechyta


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2018 - 23:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Únor 2014 - 19:16
Příspěvky: 186
satelitni prijimac: AZBox Premium HD
Místo/Bydliště: Droužkovice
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 10 krát
Zkus přesně krok po kroku ..... http://ss2.webz.cz/ariva_upgrade_rs232.htm
jinak měl jsem jednou podobny problem a chytl se mě to až v pc s xpečiama, nechtello by topřes rs232 běhat pod windows 10 64bit, tak to zkus na jném pc.

_________________
AZ Box Premium HD - Open RSI 3.0, DM500S - Gemini 4.7. Raspberry Pi 2, Skylink KOMPLET


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2018 - 7:23 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 405
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 35 krát
Neznám ariva ale to samé se mne stalo u Vu stačilo opravit bootloader a to tak že jsem dal do složky s flasch soubory originál soubor s bootloaderem z ofico img zbytek smázl spustil jako při flasch a hotovo pak jsem znova provedl flasch a jedeme dál .Tak možná u ariva bude stačit nahrát origo firmware a pak znova flasch ......

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk