e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Srpen 2017 - 21:37

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: dlouhý start Ariva 203
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2017 - 10:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Únor 2014 - 19:16
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: AZBox Premium HD
Místo/Bydliště: Droužkovice
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 11 krát
nesetkal se někdo s jevem, kdy po přeflešování na novější firmware u Arivy 203 (používané jako klient) se po zapnutí se standby dlouhou dobu přihlašuje k servru? zapnu, naběhne logo, poté asi 3 vteřiny nic, pak se objeví nápis o úspěšném získání IP adresy, pak naběhne program, a cca dalších 5 vteřin zakódováno a až po tomto čase TO naběhne.......měl jsem starší firmware (již nevím který TO byl) a tam TO ihned po zapnutí nědělalo skoro žádné prodlevy, cca do dvou vteřin byl obraz, žádné info o získávání ip adresy a nikdy jsem neviděl po startu nápis zakódováno, ihned to naběhlo do obrazu.....nesetkal jste se někdo s tímto jevem ??

_________________
AZ Box Premium HD - Open RSI 3.0, DM500S - Gemini 4.7. Raspberry Pi 2, Skylink KOMPLET


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dlouhý start Ariva 203
PříspěvekOdeslal: 18.Duben 2017 - 15:51 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 2107
Poděkoval: 27 krát
Poděkováno: 256 krát
s Fedou moc nekámoším , možná má také nastavení STBy "REAL" or " FAKE" ???

:oops:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dlouhý start Ariva 203
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2017 - 6:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 260
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 85 krát
Wozi napsal:
nesetkal se někdo s jevem, kdy po přeflešování na novější firmware u Arivy 203 (používané jako klient) se po zapnutí se standby dlouhou dobu přihlašuje k servru? zapnu, naběhne logo, poté asi 3 vteřiny nic, pak se objeví nápis o úspěšném získání IP adresy, pak naběhne program, a cca dalších 5 vteřin zakódováno a až po tomto čase TO naběhne.......měl jsem starší firmware (již nevím který TO byl) a tam TO ihned po zapnutí nědělalo skoro žádné prodlevy, cca do dvou vteřin byl obraz, žádné info o získávání ip adresy a nikdy jsem neviděl po startu nápis zakódováno, ihned to naběhlo do obrazu.....nesetkal jste se někdo s tímto jevem ??

To , co uvádíš dělá s FW 1.33B1 také 103 a 153 Combo. Fake ani Real v menu není.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dlouhý start Ariva 203
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2017 - 20:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:59
Příspěvky: 72
Místo/Bydliště: Predajna, Slovensko
Poděkováno: 2 krát
zapni si hodiny v pohotovostnom režime
menu
system
iné - tu sa dajú zapnúť alebo vypnúť hodiny v pohotovostnom režime

_________________
dm 500, openbox - 8xx,Ferguson Ariva 200 HD, Ferguson 202E HD,
Vitamín 5000 256 PRO , DM520 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dlouhý start Ariva 203
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2017 - 10:20 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 2107
Poděkoval: 27 krát
Poděkováno: 256 krát
abmelg napsal:
zapni si hodiny v pohotovostnom režime
menu
system
iné - tu sa dajú zapnúť alebo vypnúť hodiny v pohotovostnom režime



Áno to má logiku , pokud mají běžet hodiny nemůže být v REAL STBy !!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dlouhý start Ariva 203
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2017 - 18:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Únor 2014 - 19:16
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: AZBox Premium HD
Místo/Bydliště: Droužkovice
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 11 krát
.... o tomto nastavení vím, bohužel beze změn. vše stejné a je jedno zda jsou hodiny vypnuté nebo zapnuté ](*,)

_________________
AZ Box Premium HD - Open RSI 3.0, DM500S - Gemini 4.7. Raspberry Pi 2, Skylink KOMPLET


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dlouhý start Ariva 203
PříspěvekOdeslal: 28.Duben 2017 - 13:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Květen 2010 - 19:32
Příspěvky: 222
Místo/Bydliště: doma a okolie
Poděkováno: 19 krát
Vypni DHCP a zadaj si tam nejakú adresu...

_________________
IBUprofen- vyrieši všetky vaše problémy(stačí uveriť).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: dlouhý start Ariva 203
PříspěvekOdeslal: 13.Srpen 2017 - 12:46 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Březen 2013 - 17:57
Příspěvky: 32
Poděkoval: 1 krát
Skus tam dat 1.28b8 a zapni hodiny v standby ;-). Ja to tak mam a funguje to...

_________________
Keď máš problém v oblasti sieťových technológií, ak budem vedieť rád pomôžem.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk