e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2017 - 12:21

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ariva 102e sdileni arive 102e
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2017 - 9:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Červen 2017 - 9:06
Příspěvky: 3
Zdravím, prosím Vás odborníky přes sdileni karty mohl by me nekdo nasmerovat, co je spatne (prikladam screeny) proč se nemuzu pripojit na druhou arivu totožnou. před 14dny to ladili v servisu, aby to slapalo a vcera na chvili vypadl internet a nejak se to premazalo/vyplo nevím a opet sdileni nefunguje.

screen prvni arivy ve ktere je karta a slouzi jako server
http://imageshack.cz/image/2oy
http://imageshack.cz/image/2or

screeny druhe arivy slouzici jako client.
http://imageshack.cz/image/2oo
http://imageshack.cz/image/2oi

muzete mi prosím někdo poradit co s tím? jezdím tam co chvili to nechat zas naladit a to je furt 400,400,400.. opravdu uz me to nebavi. poradil by mi prosím někdo co mam udelat abych se napojil ? děkuji moc vsem .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ariva 102e sdileni arive 102e
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2017 - 21:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Listopad 2007 - 16:53
Příspěvky: 78
Poděkováno: 1 krát
Možná postačí kliknout na "Připojit" ?
A ještě - MAC adresy mají být u každé Arivy jiné...
Mrkni se do "Jak na to u Arivy..."


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ariva 102e sdileni arive 102e
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2017 - 22:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 2874
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 82 krát
Na serveru vypnout DHCP klienta.
Nastavit rozdilny MAC adresy.
Klient se pripojuje na IP serveru,ne toho ca tam mas.
400 prosim.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ariva 102e sdileni arive 102e
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2017 - 23:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Červen 2017 - 9:06
Příspěvky: 3
Diky panove uz to leti, ovsem ty mac adresy jsem ponechal jak jsou. Ma to nejaky vliv ? A prosim vas jak je mozne ze po tom padu cele domaci site wifi (nesla videt ani na mobilu tak pulhodiny) pak jsem vypl zapl router nabehla wifi, ale prijimacw uz spolu nekomunikovaly. Diky moc za kazdy postreh.

Popripade jakou jinou mac adresu bych mel nastavit v tomhle se vubec nevyznam. Dekuji


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk