e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2018 - 21:33

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2011 - 8:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Leden 2008 - 19:39
Příspěvky: 1183
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 16 krát
Vytvoření klientské C line (cccam) + N line (newcamd)
-Vytvořit na PC soubor allshares.dat a otevřít ho např. v PSPadu a do něho vepsat potřebné linie:
Kód:
N: 192.168.1.100 10010 10010 user pass 0102030405060708091011121314
N: 192.168.1.105 10011 10011 user1 pass1 0102030405060708091011121314
N: xxxxxx.dyndns.org 10012 10012 user2 pass2 0102030405060708091011121314
C: 192.168.0.185 10014 userccc passccc


- Soubor allshares.dat vložit na flash disk
-Menu - Nástroje - Aktualizace přes USB
-Druh aktualizace: flash config
-Soubor s aktualizací: allshares.dat
-Start
-Hotovo

Nyní se jen pro jistotu podívat zda je zapnutý AutoConnect u příslušného configu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2015 - 16:42 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Červen 2008 - 22:30
Příspěvky: 397
Místo/Bydliště: okr.Poprad
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 8 krát
pri flashovani AB Cryptobox 450HD- PATCH fw

1.20B0 a V1.20B1

som zistil, ze sa neda cez menu boxu ani cez web rozhranie ABCryptobox 4xx HD

viewtopic.php?f=175&t=45524

nastavit klientské C line (cccam) + N line (newcamd).

po vytvoreni allshares.dat podla navodu vid vyssie sa uz vsetko dalo nastavit

_________________
SkyStar2 , Vu+ zero
@95,motor SM3UNI,@57E-31,5W,
@140,motor Optibox 3800


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2015 - 11:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Duben 2015 - 6:12
Příspěvky: 113
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
Omlouvám se za asi hloupý dotaz,ale u C line musí být za user a heslo to ccc?
Díky za odpověď.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2015 - 12:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3141
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 98 krát
amadeus napsal:
Omlouvám se za asi hloupý dotaz,ale u C line musí být za user a heslo to ccc?
Díky za odpověď.


Ne.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk